Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,506 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А яшчэ бывае так: напісаў паведамленне, загрузіў 3 файлы, быццам напісана што загружана(зялёныя палосы загрузкі), націскаеш апублікаваць і публікуецца толькі напісанае і адзін файл, а 2 файла знікаюць, рэдагуеш, зноў загружаеш, ці таксама не публікуецца або ўлятае ўсё з канцамі. Так некалькі разоў было. Файлы, калі што, былі прыкладна аднолькавыя, ну звычайныя скрыншоты.
@gans2115 Прывіт, ты магчыма чытаў ці не ў гэтай тэме мой пытанне мадэрам, распрацоўшчыкам. Што калі пішу паведамленне, націскаю кнопку «адправіць». Але яно проста знікае, быццам я і не пісаў нічога. Асабліва крыўдна, калі пішаш ад душы і доўгае паведамленне ў прыват іншаму юзеру і такое адбываецца. Страшнавата, сумна гэта. Трэба спачатку скапіяваць, бо бывае так!!!
@pavel555 І не кажы – “цуды” толькі і ўсяго! Не тое што яны паднімалі настрой і рабілі жыццё лепшым, так не… Яны спачатку ашалямляюць, а потым бянтэжаць, і так што часам рукі апускаюцца)
PS. А Воланду пісаць – сабе даражэй, там жа “сістэма”, як з нашымі бандосамі з 90-х), раз звярнуўся па дапамогу, а потым усё жыццё будзеш “адпрацоўваць”…(((
Тут вырашыў паглядзець адну скаргу на казіно GoodWin, кошт пытання 30К. І хачу паставіць лайк Славентии за добрую працу, але не змог, цяпер няма такой магчымасці?! Навошта і для чаго гэта трэба было камусьці рабіць, гэта ж зваротная сувязь з гульцамі, якім не ўсё роўна?!…
Паважаныя адміны, тлумачце пліз, гэта такі БАГ ці?… Раней, калі за адказ на пытанне “паахвочванне” ацэньвалася ў 40.0+ (коиноФ), а сёння з маім рангам яна складае ўжо 11.7 (
@ders
У дадзены момант выпраўляецца праблема на баку сервера рассылак. Як толькі працы будуць завершаны, рассылка будзе адноўлена.
@pavel555
Прывітанне! Я пісала вам у асабістыя паведамленні па гэтым пытанні. Калі ласка, паглядзіце.
@pavel555
На дадзены момант усе адрэдагаваныя пасты адпраўляюцца на мадэрацыю.
@thee4 Перадала на праверку
@gans2115 Прывітанне! Гэта быў “новы пост” ці “новы топік”?
@thee4 Тут вы адказалі на ўласнае пытанне, таму такое нарахаванне!
@natakaya
Зразумела, можа падкажыце, з чым звязана такая неверагодная “шчодрасць” у тэме гл адміна “Адказ – пытанне”). Там нарахаванні сталі прыблізна ў 4 разы менш, чым раней! Нават не ведаю, каго дзякаваць…
@thee4
У раздзеле скаргаў сістэма лайкаў і дызлайкаў была адключана. У бліжэйшы час будуць дададзены рэакцыі эмодзі.
@pavel555
Аб праблеме вядома, інфармацыя ўжо перададзена адміністратару. Рашэнне ў працэсе…..
@thee4
Не зусім разумею, пра якую ветку ідзе гаворка. Дашліце спасылку, калі ласка.
@natakaya ну гэта звычайнае паведамленне ў тэму выйгрышных скрыншотаў, з трыма скрыншотамі, дададзенымі выйгрышам самога(камбінацыі)
@natakaya КанеШне:
/faq/pochemu-sloto-igry-s-dzhekpotom-ne-dostupny-dlya-igrokov-iz-ryada-stran/
Тут вырашыў падтрымаць студэнта з Францыі ў яго блогу, напісаў пост з дастатковым аб’ёмам, выстаўіў рэйтынг, хацеў адправіць, але… Але КНОПКА “Адправіць” неактыўная, учора яшчэ “палёт” быў нармальны, гэта шо “прыкол” такі?
Часам малюнак не загружаецца,проста паведамленне загружаецца,дакладней тое што напісаў а малюнка няма,рэдагуеш але ўсё роўна не загружаецца.Выхаджу з форуму і праз 5 хвілін паўтараю і загрузілася,чаму гэта звязана?
@thee4Н
@thee4 Тут таксама адказ на ваша пытанне
@natakaya
Соры, але так і не зразумеў, якім чынам гэтая “галочна” ўплывае на публікацыю матэрыялу? Бо яна прымушае абавязкова ПАДПІСАЦЦА на гэты матэрыял для атрымання апавяшчэння! У мяне што няма выбару адмовіцца і дзе дэмакратыя, свабода выбару…?
@natakaya
Вы ж хацелі спасылку на гэтую тэму.., ну так “мая” прывёў яе ў пасте # 2167, а ў вас зноў “дваццаць пяць”, гэта што такі тролінг?! Не чакаў, не чакаў(
Сёння апавяшчэнні сталі прыходзіць, але ў мяне затрымка 5 хвілін
Калі я адрэдагую сваё паведамленне, яно адразу сыходзіць на мадэрацыю, альбо зусім знікае. Гэта сумна. Выправіце гэтае дзеянне.