Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,512 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хто-небудзь скажа куды знікаюць гэтыя пакупкі?
гэта значыць я купіў разыгрыш, але не сыграў, але ён зьнік – усё аблазiў, і гэта ўжо другі раз
ў цябе практычна няма актыўнасці на форуме, збіраеш толькі штодзённыя поінты, хутчэй за ўсё з-за гэтага сістэма пасылае цябе лавіць матылькоў з розыгрышамі.
у мяне і карцінкі ўчора таксама не загружаліся, і смайлікі нейкія ўродлівыя.☺️☹️☝️
Паколькі масавыя глюкі, то напэўна зноў нешта шамацяць для прафілактыкі або паляпшэння функцыяналу.
Буквальна толькі што, паспрабаваў зайсці ў фры-гульні, і выдало памылку… код ЕХО
Выясніў, што актыўнасць глюзіць калі залогіўся. Каля гадзіны тэставаў без лагіну стужку агульнай актыўнасці, усё працавала стандартна, а залогіўся і пачынаюцца глюкі. То піша пра новы элемент, цісну “падрабязней”, але нічога не адкрывае, то няма новых элементаў і стужка не на паўзе, а абнаўляю старонку і ёсць новыя пасты з даўнасцю ў некалькі хвілін.
Калі не памыляюся, з’яўленне гэтых глюкаў супала з дадаваннем функцыі пастаноўкі тэм у ігнар.
Патэставал яшчэ і высветліў прычыну. Сапраўды, гэта звязана з новай функцыяй. Калі ў ігнараванай тэме з’яўляецца новае паведамленне, стужка актыўнасці яго не прапускае, але пасля гэтага яна клінаціць і больш не паведамляе пра з’яўленне новых паведамленняў у іншых тэмах, пакуль не абнавіш старонку..
знікла кнопка загрузкі фота ў галерэю. як цяпер загружаць туды фота ?
kadrus2002 , а можа вагу скрыншота паменшыць… А то полтара метра) Мая спрабавала …. палёт нармальны.)
Захоўвайце вашы скрыншоты ў фармаце джыпег і будзе вам шчасце ) ПНГ у сярэднім раз у 10 больш важыць.
Пад катом паказаў, як гэта зрабіць:
цяпер я праверу, абмежаванняў на памер іміджаў як бы не ставілі… але ўсё ж выкарыстоўваць png – не вельмі добрая практыка ў сеціве. Памер вельмі вялікі ў такіх малюнкаў.
Ніякіх абмежаванняў ні для якой групы карыстальнікаў на памер загружанага імага не ўстаноўлена:
ці ёсць такая функцыя на форуме, каб па назве правайдэра паглядзець усе казіно, дзе ён ёсць?
Заходзіш у тэму з патрэбным распрацоўшчыкам і там унізе ёсць спісы казіно з такім софтам. 🔗
🔗
там толькі 5 казіно тыпу лепшыя. а поўнага спісу не магу знайсці
а ўсе знайшоў націснуў усе казіно і норм
Некалькі разоў паспрабаваў размясціць водгук на слот “JACK HAMMER” і ўсё дарма, Пасля напісання водгуку і кліку на кнопку “Размясціць водгук”, тэкст не захоўваецца… Пачалася старая песня) Хаця ў… радку і ёсць нумар каментара…
А па факце чытабельны толькі крайні водгук за май 2019…
спасылка 🔗
там усё ок. Твой камент па нейкай прычыне ўсё час адпраўляецца ў спам… Можа нейкае стоп-слова спамнае праскоквае ў тэксце. Цяпер праверу.
так, усё менавіта так і ёсць:
А ў цябе ў абодвух каментарах:
Дзякуй, цяпер буду ведаць за гэты капкан з ФрыСпінамі)))
2-гі дзень у раздзеле «магазін – мае поінты» такая карціна, заходжу на форум праз VPN ужо месяц…
Раніцаю было такое, зараз зайшоў – усё норм, напэўна нешта падрамантанілі і выправілі)
пасля тэхнічных работ, перыядычна з’яўляецца такая хрэнь ва ўсіх браўзэрах..Можа гэта ў мяне што, падкажыце знаючыя што рабіць.
У мяне тое ж самае, але яно не пастаянна. Некалькі хвілін піша так, потым абнаўляеш старонку і ўжо ўсё ў парадку.
я тры дні ўжо мучаюся, перыядычна скідае, з сертыфікатамі нейкая блытаніна..