Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,444 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ой, блін, зануды яны))) ўсю гэтую дурню бачаць – я на гэта зусім не звяртаю ўвагі) дробязі жыцця)
З узростам часта прыходзіць разуменне, што ты не ўсе, а ўсе не ты, чуў можа быць, як кажуць – па сабе людзей не судзяць.. гэта адно
А яшчэ ведаеш як з кашуляй, калі адарваць гузік, яна і на астатніх будзе трымацца, груба кажучы так і працуе, але хто будзе без гузіка хадзіць….
І што далей ? Не зразумела што ты хацеў гэтым сказаць, да і я сказаў у агульным то не табе, а адміну Івану)
Да по этому написал «занудЫ», кароче ўсё добра, забі, я не гатовы абмяркоўваць))
увогуле твой каментар не па тэме)
—-
пасля выдалення паведамлення ў любой тэме на форуме перакідвае на «старонка не знойдзена» трэба паправіць хаця б на «ваша паведамленне выдалена» і спасылку зрабіць «вярнуцца ў тэму» і «на галоўную»
дзе: Форум
раздзел: Бягучы рахунак – Points
старонка: гісторыя паінтаў
праблема: Вёрстка старонкі мабільная версія
скрыншот:
дзе: Форум
раздзел: Тэкучы рахунак – Points
старонка: транзакцыі поінтаў
праблема: Верстка старонкі мабільная версія
скрыншот:
Ці нельга ў агульным раздзеле відэа на сайце вярнуць інфармацыю пра працягласць роліка, як было раней у вугорку мініятуры ці яшчэ дзе? Стала нязручна, бо я не гляджу гадзінныя відэа, а кароткія паглядаю, але цяпер, каб даведацца працягласць, трэба ўваходзіць у пост з кожным відэа.
І ў скаргах стала горш. Зручней, калі ў агульнай тэме ў загалоўках скаргаў пазначаецца сума нявыплочаных сродкаў, статус скаргі і іншыя падрабязнасці, якія дазваляюць зразумець, ці варта чытаць скаргу падрабязней.
Не атрымліваецца зайсці на старонку, каб напісаць водгук пра казіно…
Я знаходжуся на форуме актываваны, а як спрабую перайсці – выкідвае з акаунта… Прыходзіцца нанова ўводзіць логін і пароль і… А потым з’яўляецца памылка 404. Па заслугах ацаніў крэатыўны паўтаральны тэкст…)))
усё яшчэ працягваюцца тэхнічныя работы на сайце
усё яшчэ працягваюцца тэхнічныя работы на сайце
Разумею,, да не ўсюды адразу рукі даходзяць…)
Але палічыў дарэчным ‘сігналізаваць’ пра тое, што ўбачыў… 😮
Перасталі загружацца скрыншоты на форум: “З’явілася праблема пры апрацоўцы загружанага файла. -200”
Кэш і г.д. чысціў – не дапамагае.
Я вось хацеў даведацца кантакты сайта і вось што атрымалася, кароч я ржаў і пісаў і валяўся пад сталом)))))
Іван, прызнавайся, ты пісаў ці сапраўды гэты сервер са мной лялякае???)))))🤪
)))) атрымаўся змястоўны дыялог?
так, вельмі нават, і што цікава – я яму і слова нават не сказаў, а ён мне анекдоты і розныя прысякавыя пытанні, я нават перазагрузіўся так на пяць гадоў у часе завіс)))) )
калі там не паспеў анекдот расказаць яму, то думаю – давай хаця б тут, а там, калі што, перадасіш яму прывітанне, добра?))))))
сядзяць за сталом Лермантаў, Пушкін і Гогаль і п’юць.
Лермантаў Пушкіну кажа – нешта мы як-то куёва сядзім без закускі, глянь, у мяне стрэлка вісіць на сцяне, вазьмі, маўляў, і падстрэль нейкую дзічыну, а мы яе добра аформім да стала.
і Пушкін узяў стрэлку, а праз пяць хвілін вяртаецца з зайцом у руках, і яго хутка разабралі і паджарылі, селі за стол і Гогаль пытае ў Пушкіна
– і дзе ты дзічыну падстрэліў? У нас у лесе дзічыны зусім няма, ды і за пяць хвілін?)
Пушкін адказвае – куйнЯ па даху бегала, я яе ёпнуў, яна нават мяукнуць не здолела))))
Гогалю прывітанне перадавай))))))
Вань, ты што не дацягнуў ? гэта ж ён сам з сабой базарзіць 😁
ну галоўнае ўлезці ў дыялог, без цябе тут ніяк нельга))))) хоць пафіг базар – без дыялогаў з іншымі людзьмі тут будзе сумна жыць)))))
цяпер сапраўды інтэрнэт разумны і размаўляе і думае і вырашае, я разумею, што іван проста пажартаваў, ну я і пра рэальнасць таксама кажу………
а ўвогуле не ўлезай у размову, калі іншапланетны госць размаўляе з сегуном, а то я цябе на Марс да сябе забяру і прашчай, парніша)))))
не загружаюцца скрыншоты ўжо шмат дзён запар.
правлю гэта зараз.
Правер. Павінна ўжо працаваць.
у мяне таксама адзін не загружаўся зусім, але іншыя ўсе загружаліся, відаць з-за вялікага фармату. Я хз, канешне, не вельмі ў гэтым шарю……
цяпер вось такая памылка
Перасталі налічвацца поінты за наведванне, я падазраю, што гэта пачалося, калі стаў выкарыстоўваць проксі ВПН т.к сайт не працуе без яго і нават без WWW
Зараз, дарэчы, зайшоў без VPN’а.
Немагчыма загружаць гіфкі, нават пры вазе 1МБ выдае памылку 200)
Стужка актыўнасці хутка перастае аўтаматычна абнаўляцца, хоць іконка, што яна на паўзе, няма. Учора ўвечары такое было і сёння ўвесь дзень.