Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,522 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Проста сертыфікат выдадзены для латест.ру, а зараз перакідвае на адрас латест.инфо, вось гэта, напэўна, і прычына глюкаў.
Хіба нельга ў той функцыі па блакіроўцы непажаданых тэм дапрацаваць, каб яна зусім нічога не цягнула ў стужку з заблакаванай тэмы? А то паведамленні не паказвае, а лайкі ідуць без абмежаванняў. Вось заблакіраваў тэму з акцыяй, але ўсё роўна з-за яе стужка проста гарэе, толькі і цісну на крыжык для новых паведамленняў, а там … 🤬
падкажыце як цяпер у галерэю на галоўную скрын загрузіць?
На галоўную сайта ці на форум? На форуме ў галерэі ў мяне ёсць меню загрузкі. А ў цябе з чым праблема?
Магу памыляцца ў праблеме, але калі тупа не загружаецца, то проста перазапішы карцінку ў жэпег.
у мяне толькі ў профілі ўкладанні, дай спасылку на загрузку ў галерэю
Я тут праверыў. 🔗 Націскаеш кнопку дадаць выявы, а далей ужо разабярэшся. Раздзел галерэя знаходзіцца ў меню архівы.
атрымалася дзякуй а я то думаў што ужо не працуе гэтая функцыя
Увогуле такая фігня, выдаляеш за раз перапісаў 7-10 з Лічкі, Лічка перастае працаваць, у яе проста не зайсці, а вось паведамленне ў лічку камусьці напісаць можна, і такая фігня, відаць, не ў аднаго мяне, учора яшчэ людзі скардзіліся… Перазагружаў сайт, пераўваходзіўся – ТОЛЬКУ няма.. Перад гэтым два дні лічка не працавала (таксама выдаляў перапіскі), потым раптам запрацавала, зараз выдаліў за раз непатрэбных 7 перапісаў і ўсё зноў патухла..
у мяне такая ж фігня ўжо каля месяца, пакуль яшчэ нічога не паладзілася 😔
аналагічна . магу толькі пісаць чытаць не
Не першы раз бачу, што скардзяцца на личку, у мяне ўсё працуе, праблем няма, напрыклад
ты паспрабуй за раз выдалі з лічкі непатрэбных 7-10 перапісаў і потым правер – трапіш у лічку… І сюды напішы..
а як ты ўвогуле разом выдаляеш 7-10 штук? у мяне толькі па адной выдаляецца, потым старонку трэба абнавіць
А, ну я не церплю такой дурні навошта выдаляць увогуле што-небудзь?
Выдаліў за раз больш за трыццаць і ў мэсэнджар перастала заходзіць.
Што пайшло не так. Калі ласка, паспрабуйце яшчэ раз.
Код памылкі: EX0
ну лічка не бяздонная) яе трэба чысьціць час ад часу інакш паведамлення прыходзіць не будуць
Там уверсе спісу размоў ёсць кнопка для выбару размоў, жмеш і выпадае «выбраць усё». Выбіраеш, выдаляеш, ну або кожную адзначай, а потым аптам выдаляй.
як зайшоў у лічку – ставь галачкі адразу, напрыклад на 10 перапіскі, і яны адразу выдаляюцца… а калі ты выдаліў толькі адну – то больш не выдаліш.. трэба старонку лічкі абнавіць… Я сам так муціўся, па 1 выдаліў.. а лічка ўжо ўся забітая… ну тыпа як па шмат выдаляць.. ну вось і выдаліў..😁 першы раз выдаліў шмат – усё зависла на два дні.. потым быццам запрацавала.. думаю зараз дададалю астаткі.. ну вось дададаў – зноў не зайсці… вось і зрабіў выснову, на чым клініць лічка..
усё тушы святло..але прострэліць можа..у мяне першы раз праз 2 дні прарвала..😁
ў мяне калі вялікі аднаго дыялогу выбіраеш для выдалення, то не націснуць кнопку выдаліць, толькі па адной, заўсёды раздражняла гэта
а адклініць можа як я зразумеў..проста пішыце лісты..я Grosу так напісаў пару раз..быццам пасля гэтага і запрацавала..😁
не-не.. працуе як я напісаў… заходзь у асабістую перапіску і адразу стаў галачкі на 10 і больш і выдаліцца.. толькі асабістая перапіска перастане працаваць..😁
Та я ёю не карыстаюся, так што пафіг. Некалькі месяцаў не было ніводнага паведамлення, мне тэм на форуме хапае, чаго там яшчэ ў асабістых рабіць.
не асабістыя паведамленні трэба.. у мяне ўсё было завалена.. вось пачаў чысціць і такая фігня атрымалася..😁