Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,430 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пра трыгер пераканаўча, але тым не менш 😁
Дык вось праўкі. Без задняй думкі, нічога спецыяльна не рабіў. Усё выконвалася ў штатным рэжыме. Гэта важна)))
націснуў захаваць, адзін раз!)))
Праз профіль у сваіх падпісках перазайшоў у раздзел і ўпс
Зразумела, што гэта не самая важная тэмка на форуме. Ды і ў прынцыпе спадабаванай музыкай магу і праз пост у статусе падзяліцца. Галоўнае – сам факт глюку наяўнічае. Не казачнік я 😁
P.S. Браўзер Opera.
І зноў узнікла старая праблемка з выкладаннем водгукаў пра гульні… Напісаў яго, націснуў кнопку “Размясціць”… Але сам тэкст зьнік, хоць спасылка на водгук ёсьць ? Прабавіў двойчы, каля 01:00 і каля 09:00 11 мая сёлета, браузер Гугл Хром. Перад выкладаньнем водгуку кукі і кэш былі “невінна” чысты)
Да канешне. Такое бывае. Мой савет на будучыню. Спадзяюся правільна ўспрымаеш. Пішы водгукі ў тэкставых рэдактарах з магчымасцю аўтасахавання. Выстаў там пару секунд. Рознае бывала. Знойдзе натхненне і ты такі пішыш пішыш. А потым бац і электрычнасць скончылася ў разетцы. Вобразна канеш, але я думаю ты зразумеў, пра што я спрабую расказаць.
Окі…)
PS. Пішу водгук захоўваю ў сябе і толькі потым уношу на форум… 😎
Толькі што паспрабаваў яшчэ раз закідваць свой водгук, але пасля націску кнопкі “Разместить отзыв” сумная гісторыя паўтарылася…. ёсць толькі спасылка на водгук…)
Раней хоць пасля абнаўлення старонкі тэкст быў, а цяпер яго то няма, то ёсць.)
Спасылкі ў апавяшчэннях, якія прыйшлі на пошту за апошнія тры дні, не працуюць.
Прабаваў тры браўзеры – Opera, Google Chrome, Microsoft Edge
З апавяшчэннямі дзесяцідзённай даўніны, засталося не выдаленае адно 🙂, усё працуе цудоўна.
Пры пераходзе на сайт па спасылках у абнаўленнях, што прыходзяць на пошту, таксама ўсё ў парадку.
Дзякуй, адмінам… 😉”Тэма” запрацавала, усё Ok …
запрацавалі.
Класна, запрацавала функцыя налічэння пойнтаў за напісанне водгукаў па гульнях… У мінулым месяцы мне нават грэшна падалося, што яе адключылі 😉
На сайце не магу пракаментаваць чужыя водгукі. Пры націску адказаць поле для ўводу тэксту з’яўляецца, але напісаць нічога нельга, хаця асобны камэнтар уводзіцца без праблем. І калі спачатку націснуць адказаць пад іншым камэнтарам і потым адмяніць адказ, то знікае магчымасць пакінуць і асобны водгук, а з’яўляецца толькі пасля абнаўлення старонкі.
Пры даданні відэа пасля апрацоўкі пастаянна з’яўляецца памылка.
Хаця па факце відэа дадаецца.
Хутка будзе выпраўлена. Пра праблему вядома. Дзякуй!
Пры напісанні водгукаў на казіно ці слот, у агляднай частцы сайта, пры захаванні водгукаў, некарэктна захоўваецца тэкст. Хоць у рэдактары ўсё выглядае прыгожа і разбіта на абзацы, пры захаванні ўвесь тэкст становіцца адным суцэльным палатном….
На асноўным сайце, можна паставіць самому сабе лайк(палец уверх), напрыклад на апублікаваны табой жа агляд казіно…
Адзін я сюды пішу)) навошта тэма калі ўсім па фігу))
але мне не падабаюцца косякі, буду пісаць далей.
У нас на форуме ў краме тавараў/розыгрышы/Камен, нажніцы…
па-першае, нягледзячы на назву гульні «каменя» ў яе няма, ёсць «рок» – трэба або назву памяняць, або «рок» перайменаваць у «каменю»
у той жа гульні пры супадзенні твайго выбару і выбару кампутара чамусьці піша:
Вынік «Рисовать» 50 поінтаў
крывое перакладанне, трэба паправіць на «вяртанне» або як-небудзь сфармуляваць..![]()
Асноўны сайт, раздзел відэа:
Ці баг у вёрстцы на мабільным, ці недапрацоўка, у агульным як-то тупа, каб выбраць відэа трэба націснуць на маленькую плошчу ўнізе блока(выдзеліў сінім на скрыншоце) астатняя прастора (чырвонае на скрыншоце) і нават кнопачка «разгарнуць апісанне»(чорным на скрыншоце) не клікабельная
Гэта не ў мабільным справа, на камп’ютары ўсё так жа, каб перайсці да асноўнага артыкула трэба націснуць падрабязней, а астатняе таксама не клікабельнае, і не толькі ў раздзеле відэа, але і ў навінах і іншых артыкулах.
На кампутары гэта не так дзіўна і ў іншых раздзелах таксама, а відэа, вось яно, націскаеш і не запускаецца
Праблема вёрсткі на мабільнай версіі, у Safari і іншых браўзэрах
Ёсць кнопка выбару стылю і нават выпадальныя меню, але нічога выбраць нельга
Калі ў футары націснуць на кнопку зваротнай сувязі, перакідвае на форму зваротнай сувязі, пад формай Кантакты яны не запоўнены, спасылкі не працуюць, нават е‑мэйл
Кнопка «падпісацца» пры націску прапануе ўвесці дадзеныя для рэгістрацыі, хаця я ўвайшоў у свой акаўнт
На асноўным сайце ў футэры ёсць пераход на «раздзелы сайта», які вядзе на відавочна сырую старонку:
пераходы ў раздзелы не працуюць пры націску на назву, толькі праз карцінку,
Вёрстка крывая, карцінкі не ўлазяць
Палова карцінак раздзелаў не запоўнена і уст
Тут даволі нядаўна было абнаўленне рухавіка сайта, і пасля яго і ўзяліся глюкі. Многія выправілі, а розныя недахопы засталіся. Магчыма, яны з’яўляюцца вынікам несумяшчальнасці якіх-небудзь кампанентаў, ну, або рукі ў адмінаў так і не даходзяць.
ты дарма так пішаш, што пафіг. Усё запісваецца ў таск і як толькі з’яўляецца магчымасць, робяцца карэктывы.
Дзякуй за ўважлівасць!