Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,924 Адказу
|
120,368 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у мяне даўно такая фігня і ведаю дакладна..у многіх юзэраў…не ведаю з чым гэта звязана..можа, Иван у курсе…а то сапраўды выпадкова пост напісаў не ў тэме..і пачынаюцца мінусы або падазрэнні ў набіранні поінтаў..
На сайце пры каментаванні відэа сам каментар публікуецца, але кожнае адпраўленне стала суправаджацца такім паведамленнем.
На жаль, узнікла праблема
Код памылкі: EX0
Абнаўл.
Зараз паглядзеў статыстыку і за пакінутыя пад відэа каментары балы не налічыліся, хоць каментары апублікаваліся.
У мяне група такая ж як у цябе і баноў не было, але таксама няма такой кнопкі і ніколі не было.
Не ведаю, у мяне пару дзён назад усё прайшло нібыта нармальна, і ніякіх паведамленняў не было.
На працягу 3 дзён ужо працягвае выкідваць з акаунта аўтаматычна, калі афк , выпраўце гэта а то пачынае бэсіць кожныя 10 хвілін рабіць релогін .
Ну гэта падобна толькі ў цябе, часта афк вішу, рэлогін рабіць даводзіцца толькі калі кукі чышчу
у мяне, калі з форуму на сайт пераходжу, выкідвае з акаўнта
Так растлумачыць адміністрацыя гэтае пытанне? Ужо больш за тыдзень каментары ўсіх карыстальнікаў на сайце не аплачваюцца. Гэта глюк ці адключылі манетызацыю за пасты?
Справа ў наступным. Размяшчаю відос у раздзел Good-ная музыка, выдае памылку. Перазаходжу зноў у гэты раздзел і назіраю два аднолькавых відосы, маўляў падчас памылкі яны там размнажаюцца, дуплетам 🤣 Натуральна лішні выдаляю, застаецца адзін.
Пруфы
Другі раз такая хрэнь. У мінулы раз не было сіл адпісаць, можа ляно было. Прабачце 🙂
Дарэчы так. Калі ў апошні раз размяшчаў відэа, таксама выскачыла памылка. Але правяраць тупа нічога не стаў. Думала, што не размясцілася. Але яно, выглядае, размясцілася 😁
Таксама перасталі прыходзіць апавяшчэнні аб з’яўленні новых каментарыяў у тэмах сайта, на якія я падпісаны.
Штосьці сёння пасля дзевяці вечара ўсім перасталі налічваць пойнты за пасты, пры тым, што за лайкі дае.
Цяпер начная змена без аплаты? 😆
а зараз усім зноў дае?)
пры тым, што на сайце ўвогуле ніхто нічога не наладжваў і асабіста мяне нават блізка ля компа не было))) ага ага.))
у мяне ўсё працуе ідэальна… 😉
гэта баг пасля абнаўлення PHP на серверы.
Калі яе злавілі, часова адключылі налічэнне паінтаў там. На днях верну.
Зрабі вось так
🔗
ужо пісаў раней разоў 7
аналагічна, тое ж самае, што і вышэй у @Benisuzume
вышэй патлумачыў. Не глюк – праўка кода.
у прынцыпе не павінна, бо трыгер жа на пост пры аднаразовым націску кнопкі. Паўторна націснуць сістэма не дасць – кнопка на час “ўстаўлення” паста ў БД дэактывуецца.
у працэсе, той жа баг з-за PHP
Поінты налічваюцца за пасты ў якасці заахвочвання. І штось мне падае на думку, што ўладальнік рэсурсу іх можа адключыць асобным карыстальнікам. Якія проста гэтак рупна за гэтым сочаць і прыйшлі менавіта за гэтым. Не складзе працы зрабіць выбарку з гэтай тэмы па падобнага кшталту скаргах. І штось мне падае на думку, што дамінаваць там будзеш ты…
Я перад тым, як такое пісаць, па магчымасці пераправяраю. Учора ў трох ці чатырох юзэраў са свежымі паведамленнямі пасля дзевяці вечара паглядзеў статыстыку, таксама за доўгія паведамленні ніводнага налічэння, толькі за лайкі. Цяпер запрацавала, але ўчора выявіў і паведаміў у адпаведнай тэме. Усё гэта правяраецца па ўчорашняй стужцы пасля дзевяці вечара.
Чалавек, які засыпаў усе агляды казіно сваімі артыкуламі за два долары, разоблачает мой абуз паінтаў. 😁
Я свае паінты не так старанна падлічваю, як ты чужыя. Раз у месяц-дзве напішу пра рэальны глюк, як вылезуць разоблачальнікі. 😁
У мяне няма ні адной г@вно-тэмы для набівання паінтаў, ні аднаго тупога копіпаста бяссэнсоўнай інфы. Чаго ты ад мяне хочаш? 😮
Ты за мётлай то сачы. Я пішу гэтыя агляды і ведаю, за што. Ты толькі тут серыш пакуль што. На напісаць агляды, мазгоў у цябе не хапае. Ты паспрабуй. А мы яшчэ пасмяемся.
Ты пішаш пра гэтыя глюкі на пустым месцы. Па некалькі разоў на дзень. Нават час указваеш. Я, напрыклад, ведаю, што напішу 10 аглядаў у месяц і на тым усё і скончыцца. Дзеяч куёў. Завядзі свой форум там і ўстанаўлівай правілы.
А што ад цябе я магу хацець? Ты, бачу, нясеш адно карыснае добрае вечнае. Адзін хлам ні пра што.
Пачуў калі-небудзь, што такое арыгінальны кантэнт? Твае высеры – гэта не кантэнт, і тым больш не арыгінальны. І так. У напісанні аглядаў я ўдзельнічаю 4 гады. Менавіта таму іх шмат. І так. Я гуляю ў анлайн-казіно з 2003 года. І казіно было тысячы, не кажучы пра слоты. А ведаеш, для чаго ён патрэбны? Кантэнт. Прачытай, калі літары памятаеш.
Ну так. Тут веру. Што ты з-за любові да блізкіх гэта робіш. 😁
Не мае ў цябе ні адной тэмы. Тваёй тэмы. Дзе было б хаця б нейкае абмеркаванне. Ты аддаеш перавагу сераці ў чужых. Тут зноў-такі праяўляецца няхватка мазгоў.
Для тых, хто хаця б трохі валодае функцыяналам форуму, гэта не складзе працы праверыць )))
Апісаў як было, прычым двойчы. Калі паўторыцца або здарыцца іншы баг, паспрабую скрыніць усё ў дэталях. Нічога не вынайшаў. Сэнс то? 🙂
За сабой сачы, а астатняе і каментаваць не буду. Я ўжо цябе ігнараваў, ігнараваў, а ты ўсё лезеш да ўсіх са сваімі павучэннямі, настаўленнямі, парадамі, пагрозамі. 😁