Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,180 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У сайт-візіце няма новаўвядзенняў. У мяне стабільна раз у суткі налічвае без прапускаў. То глюкі ў асобных карыстальнікаў. Можа што недадэлі або зноў паламалася.
Сёння за “Штодзённы лагін” не далі, а вось за “site_visit “наадварот далі, дзіўна як-то…
А як выглядае налічэнне за штодзённы логін? За сай твизит пастаянна налічвае, за нейкі логін ніколі не бачыў і думаў, што гэта тое ж самае, што і сайт визит.
Знайшоў адну заканамернасць. Да сёння я даволі доўга не выходзіў з акаунта і не меў праблем з нарахаваннем за візіт на сайт, стабільна раз на дзень атрымліваў 10 пойнтаў, а як Торба напісаў пра залічэнне за лагін, пару раз выйшаў і ўвайшоў, каб паглядзець, пра што ідзе гаворка. Нічога не залічылася, але цяпер таксама пачало глючыць залічэнне за наведванне. Калі зайшоў у скаргі на сайце, пойнтаў на новыя суткі не атрымаў, а залічылася толькі калі палазіў па некалькіх старонках, хоць раней заўсёды хапала аднаго ўваходу ў скаргі.
У каго лагін на сайце глючыць – вы часта выходзіце з акаунта?
У мяне не толькі не налічваюцца паінты за “Штодзённы лагін”,але і за атрымленую і дадзеную рэпутацыю.
За рэпутацыю нікому не налічваецца, а за лагін паспрабуй даўжэй паблукаць па розных старонках сайта і потым праверыць у статыстыцы налічэнняў.
@pronin А ёсць розніца паміж штодзённым лагінам на форум і наведваннем сайта ? А то я ў сябе наведванне сайта бачу пастаянна, а штодзённага лагіну ніколі не бачыў.
Па прынцыпе як ты і апісаў у тэме апгрейда
праходзіць налічэнне за логін, г.зн. аўтарызацыю на форуме. Аналагічна наведванню сайта (site visit) 1 раз у 24 гадзіны. Выглядае вось так.
Як усё будзе выглядаць пасля гэтай «злавеснай заявы» невядома 😉
А яно налічвае проста за наведванне форума пад сваім уліковым запісам ці трэба абавязкова выйсці з акаўнта і потым на наступны дзень увайсці?
Магчыма, беда ў тым, што ты залогінены на форуме, калі па МСК сайт залічвае новы дзень. Я даўно ўжо ўкурыў, што калі хочаш атрымаць 10 сольдо за логін на форум, трэба ў 0:00 быць разлогіненым, а потым увайсці.
Выхадзіш з форума 23:55 МСК, чысціш cookies, улазіш у 00:05. Час, канешне, пазначаны для прыкладу, але сэнс, думаю, зразумелы.
Ну вось. Я такога нават не меркаваў. На сайт заходзіш без якіх-небудзь хітрасцяў і нармальна налічвае, а тут такое проста мастацтва. 😖
Багфіксы) Дарэчы, кукі чысціць неабавязкова.
Ну я учора пару раз пераўваходзіўся, сёння таксама, у тым ліку ў прыватным рэжыме браўзэра, і нічога не налічылася. Відаць, лагае як у ўсіх.
хз, асабіста ў мяне без чысткі не налічваецца, прычым даўно ўжо
Ну можа ў усіх па-рознаму…. Я пра свой выпадак напісаў, нічога не чышчу.
То ці нейкі пэўны тып лайкаў не адлюстроўваецца ў апавяшчэннях, то ці часцяком лагаціць, але ўжо некалькі разоў заўважаў, што ў статыстыцы налічэнне за адабрэнне ёсць, а ў апавяшчэннях няма. І ўвогуле нязручна, што ў статыстыцы перастала пісаць, на якое менавіта паведамленне адрэагавалі.
Паглядзець, на якое менавіта паведамленне адрэагавалі, хто і калі, можна па спасылцы
@retyi/reputation
Таварыш @pronin зараз за кожную рэакцыю дадаюцца поінты. Заўважыў, што за мінус поінты не спісваюцца, а менавіта дадаюцца.
@pronin а ў мяне апавяшчэнні ўсё прыходзяць і прыходзяць усюды выдаляў усё,адпісаўся,але дарма……
Ага, толькі не факт, што гэта менавіта баг😁. Можа гэта такі способ прекратить форумную вражду, теперь теряется смысл минусования 😁
Такая ж фігня, ужо штук 8 за хвілін 30 прыйшло. А самае цікавае націскаеш на апавяшчэнне і вось такое піша:
Рэакцыя і апавяшчэнне праходзяць сінхронна.
Што да таго, за што была рэакцыя – будзе вернута. Гэта пакуль часова. Тутака яшчэ нават мову не памянялі – баг-тэсты.
Гэтыя абнаўлення так балюча даюцца, што пікец!
Уся трабла ў тым, што любыя форумныя рухавікі (платныя / бяплатныя – пафіг) цягнуць за сабой тону дапрацовак (асабліва калі яны ўжо былі інтэграваны), якія каштуюць і грошай, і прагера-гадаў. А гэтыя прагеры не заўжды могуць ведаць прадмет і вельмі доўга ў ім разбірацца яшчэ, бо ў сваю чаргу (хоць прагеры і галавастыя) ёсць распрацоўшчыкі рухавікоў (таксама не менш галавастыя), якія як намудруюць у рухавіку, што можна і**нуцца яшчэ на этапе тупога наката абнаўлення…. не кажучы ўжо пра тое, што потым нешта дапісаць або перапісаць пад новы core рухавіка трэба..
так, так можна, але хлопцы маюць на ўвазе, каб гэта паказвалася ў табліцы з налічэннямі поінтаў. Гэта на самой справе зручней…
гэта пакуль што баг. Пасля святаў пафіксім. Прагер з’ехаў пакуль што…
вось тут спрабаваў /forums/notifications/options/ ?
гэта я вінаваты… зараз выдалю гэтую хню….
так у самым нізе ўсе галачкі зняў, здаецца пакуль нічога не прыходзіла а то ў дзень па 100 паведамленняў прыходзіла……
ну я ж і раней пісаў, што трэба на гэтую старонку зайсці і там пашаманіць, вырашыўшы, што трэба табе асабіста, а што не. вось._)