Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,176 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
ўжо 2 дні ў мяне такая праблема…. (адразу скажу: з профілю выходзіў і кукі чысціў і кеш)
я аўтарызуюся і як звычайна ўсе нармальна, але на галоўным сайце аўтарызацыя зьлятае… калі перайсці на форум, то ўсё нармальна, а на сайце я не аўтарызаваны хоць на плашцы зверху мой логін … увогуле далей на карцінках будзе зразумелей
У мяне тое ж самае…
Сто гадоў нічога не чысціў і ўсё нармальна. Хоць у мінулым годзе таксама такое здаралася, але пасля тых рамонтаў пакуль не сутыкаўся. Раней казалі, што трэба палазіць па розных старонках сайта і яно павінна хутка запрацаваць нармальна.
Так, на сайце ўвогуле лагін не працуе. Чалавек хацеў размясціць скаргу, але не змог. Я паспрабаваў, на сайт пераходзіш у любую тэму, дзе можна камэнтаваць, там замест акна пад камэнт – прапанова залогініцца і адтуль перакідвае на форум.
Не ведаю, ці важна гэта ці не. Мне не прынцыпова. Проста было, а цяпер няма. Налічэнні понтаў за наведванне сайта <візіт на сайт> не робяцца. Штодзённы логін на форум капае, а гэта не. Пару дзён як заўважыў. Хз мб прыбралі. Маё справа паведаміць)
Вось я ж учора пісаў, што на сайце лагін не спрацоўвае. Вядома, нічога не налічваецца.
seregelio ты прав. выкідвае. Не стаў яшчэ адну паведамушку гарадзіць, гэтую перарабіў.
Ну і карыстаючыся выпадкам хачу ад душы пажадаць усім жыхарам і ўпраўдомам форума – мацнага здароўя і шчасця ў асабістым жыцці, асабліва ў надыходзячым новым годзе! 🙂
Я табе кажу на сайце лагін сістэма не залічвае, паспрабуй там любому казіно або слоту каментар пакінь і поймеш, пра што я.
лагін-пойнты не налічваюцца ўжо больш за тыдзень
Па двух апошніх момантах.
У аглядніку лагін пакуль што на пару-тракцяўняў адключаны. Таму што пасля абнаўлення рухавіка згарэў мост паміж форумам і сайтам (сапраўды не памёр, але з-за яго пачалі бамбіць памылкі ў розных фільтрах) – разбіраемся, у чым праблема ў кодзе.
Адпаведна, не працуе і налічэнне за наведванне аглядовай часткі. Пытанне адразу ж будзе зачынена, як толькі ў аглядніку зноў ўключаць лагін.
Вось.
Усім прабачэнні за часовую нязручнасць!(
Можа спатрэбіцца пры пошуку прычыны праблемы інфармацыя пра тое, што ў некаторых усё ж нармальна працуе.
Ага! Значыць не будзем заходзіць 😎
прынята, дзякуй! буду мець на ўвазе.
А ў мяне вось такая штука ўчора здарылася, упершыню такое , давялося пералагініцца і мяняць пароль каб доступ атрымаць.. Проста жах..
З 3 снежня перасталі налічвацца пойнты
У мяне таксама не налічваліся, там логін не працаваў. Сёння, відаць, паправілі, спрабуй заходзь на сайт, у мяне працуе.
мне ўвогуле ні за што поінты не налічваюцца!!!!!
Таксама не налічвала толькі 3 дні, здаецца, за сёння ўжо налічылі
калі гэта было да 4-х гадзін вечара, то вельмі магчыма. Таму што сістэма лагіна часова не працавала. Учора ўвечары ўсё паправілі і актывавалі.
яны перасталі налічваць з 22-га лістапада ўвогуле, як бы…
Ужо ўсё ок.
“увогуле ні за што” – гэта, напрыклад, за што чакалі і не было налічана?
адказаў крыху вышэй. Увечары 10-га паправілі лагін.
Магчыма, дзе-небудзь прапусціў навіны, але падкажыце, калі ласка, таварыш @pronin, што гэта за новая кнопка Donate Points?
Ці можна даведацца канкрэтней, для чаго яна створана?
Пакуль нічога не аб’яўляю, бо ўсе і так здагадываюцца. Як будзе гатова- усё агучка…
У чаце, у апублікаваным паведамленні, пры рэдагаванні не размясціць смайлік
@pronin прывітанне! Пастаянна вылазіць гэтая хрэнь у мяне цяпер. Уключаю ВПН – выкідвае з акаўнта і 5 хвілін не магу ўвайсці. Калі проста выхожу з акаўнта і ўваходжу са свайго айпі, такая ж ерунда.
Якаясь праблема з налічэннем “site_visit”. Не разумею, яно праз раз даецца, можа, там якіясь навінкі?