Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,184 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да там без шклянкі так проста не разабярэшся шмат розных падпунктаў незразумелых,проста ў першы раз не ўсё ўдалося зрабіць…….
а ў мяне ўсё ў квадраціках чамусьці ў загалоўках,гэта ў мяне на камп’ютары глюкі ці на сайце???
Ужо ўсё добра.
Падаецца не кітаец, вучыўся ў рускай школе. Мала таго, «пеў» у чаце пра наяўную (чаму верыцца з цяжкасцю) вышэйшую адукацыю ….. Як павінны нейронныя сувязі ў тыкве перастрахаёбіцца, каб такое са словам зрабіць?
P.S. Выбачаюся, што не па тэме. З Новым годам, грамадзяне)
Цяпер часта з’яўляецца такая памылка,вельмі часта выкідвае з сайта і нават не змяняючы VPN.
У мяне чамусьці не адлюстроўваецца ў апавяшчэннях уверсе, калі Lis@ лайкае мае паведамленні. У стужцы актыўнасці ў профілі ёсць, а ўверсе няма. Іншых усюды паказвае, а вось канкрэтна Лісу няма. І не толькі сёння, а ўжо даўно звяртаў увагу. 😮
Так я, тайная прыхільніца😄 У мяне, дарэчы, таксама не ад усіх карыстальнікаў прыходзіць апавяшчэнне, што мне паставілі лайк ці дызлайк.🤭
Аказалася, таксама не толькі ад цябе не даходзіць. Яшчэ ад Malhablado. Галоўнае, аб цытатах апавяшчае, а аб рэакцыі на паведамленне – не.
Так што, канешне, надвор’я не робіць. Тут пытанне ў тым, што, можа, варта было б праверыць, чаму так, а то раптам там такі глюк, што палова форума апавяшчэнні ўвогуле нідзе не атрымлівае. 😁
upd.
@lis@ Нашая сустрэча з табой у гэтай тэме вылечыла форум. Твой лайк гэтага паведамлення з’явіўся ў апавяшчэннях. 😁
Добрыя людзі даўно вядомыя. Калі не лайкнуць, то проста міма пройдуць, у выпадку нецікавасці або непрымання маёй пісаніны. Сам так стараюся рабіць. Мяне болей іншае цікавіць. Калі не будуць прыходзіць апавяшчэнні пра дызлайкі. У канцы каноў так хочацца ведаць сваіх “паклоннікаў” у твар 😉
І чым далей, тым часцей гэта будзе. І надыйдзе такі дзень, калі пры ўваходзе будзе адразу выкідваць. Прычым настолькі хутка гэта будзе адбывацца,што ты падумаеш, што цябе забанілі…😁
Ахахахаха Я яшчэ і не такое магу! 😁
Ага, каб потым па гэтых нахабных твары́х веслам…😄
кукі, спадар, ачысціце паспрабуйце…
пфххх, так, ты даўно пра гэта ўжо пісаў. Увогуле ніякіх ідэй няма, што гэта такое.
Тут ёсць варык – паспрабаваць пацеркаць налады тут:
/forums/notifications/options/
Некалькі разоў менавіта з-за гэтага ў людзей іншае не працавала.
Вось тое ж самае, як я ўжо пісаў і яшчэ адзін таварыш, нік не запомніў
Аляксей ужо 3-і)
кукі чысціў
чысціў я кукі спадар адна і тая ж памылка-гэта ў ўсіх з кім я размаўляў
добра, прапанова іншая. Паспрабуй праз рэжым інкогніта паседзець некаторы час. Паглядзь, ці будзе кікаць….
я ўключаю впн і заходжу тогда,а калі впн ўключен то выключаю 🤪
бррр, сайт даступны без впн, як бы…
Зараз зрабіў таксама, тут праблема бяспекі 100 пудоў
і я не пра VPN напісаў, а пра рэжым інкогніта…у Chrome Ctrl+N .. у Mozilla – хз
У мяне раней таксама такое было! Ачысціў цалкам кэш і кукі, праз некаторы час знікла. Цяпер не назіраецца!
гэта правайдэр блакуе сто пудова.если выключен впн то надо включаць,и при повторным запуске заходжу.
если включен в..то при повторным запуске выключаю и заходжу.
я как есть іван кажу………
У мяне такога не было, пакуль релог не зрабіў)
Зрабіў і пачаліся танцы з бубнамі)
Тое, што выкідвае, ладна, вось толькі потым зайсці не дае па 5 хвілін
Ты чё не угамонішся ніяк шут гарохавы?) Сайт працуе без впн у ўсіх. Напісаць больш няма чаго?
гэта зусім не адносіцца да блокаў проваў.
Паспрабуй для тэсту выкарыстаць рэжым інкогніта. Потым напішы пліз.
на 5 хвілін блочыць – гэта абарона ад брутфорса.
… пытанне – чаму кікае – гэта так.