Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,167 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
можна! паставіў у таск – зробім. Дзякуй за заўвагу!
Ну я там пісаў водгук о казіно “Азартманія”што гэта тыпу піцерская контора,а то што Вы мяне спыталі “пачаму Піцерская”вопрос толькі нядаўна заметыў)))
Чаму-то апавяшчэнне не бачыў…….
Як я зразумеў, ён мае на ўвазе, што калі ён піша камент на сайце, тое, што яго працытавалі, не свеціцца ў апавяшчэннях на форуме, але гэта зноў жа звязана з рознасцю платформаў форуму і сайта
ну я і там не бачу ніякіх апавяшчэнняў……
А Аляксея бывае і немагчыма зразумець. Яго агульным аршыном не вымераць. У Алёшу можна толькі верыць !!! 😁
зрабіў шырэй квадрацікі.
цяпер зацэню )))
у чат час спяшаецца на 20 хвілін
хто гадзіны пераставіў хто за пультам
У мяне час ужо даўно чорта які паказвае. Спачатку думаў, што з-за пераводу назад стала не супадаць па гадзінах з форумам, але цяпер гляджу – таксама спяшаецца на хвіліны, а не на гадзіну.
Праверыў, ок, выдатна.
папраўлена!
добра!
Дзякуй усім за заўвагі!
учора, здаецца, перастаўлялі час, зараз ізноў спяшае на 20 хвілін. як так атрымліваецца? ладна гадзіну, але дваццаць хвілін гэта дзіўна для мяне. ужо і не разумею колькі дакладна час
блін! ну а як ты хацеў яшчэ?))… кансоль – гэта хардкор, а такія рэчы – яны як бы гэта… ад залежнасці ад іх так проста не пазбавіцца)))гыгы
Убунта люта шалiць на серваку…
шча буду разбираться. Паходу хварэе разам са мной))
😁 як паказвае практыка, вы лінуксоіды самі любіце нешта ламаць каб потым геройска чыніць))))
Я ўжо скардзіўся на запазненне апавяшчэнняў і вось сёння зноў. Апавяшчэнне атрымаў толькі што, а перайшоўшы па спасылцы высветліў, што паведамленне апублікавалі яшчэ ўчора.
Паведамленне апублікаваў Я. І апублікаваў яго СЁННЯ.
Ужо не раз заўважана. Пры пераходзе па спасылках з форума ў аглядовую частку сайта ў патрэбны раздзел з установай, на самае казіно не перакідвае.. Не думаю, што гэта карысна для ўладальнікаў рэсурсу ))) Для карыстальнікаў проста нязручнасць.
а прыклад можна? не зразумеў, што мае на ўвазе…
Калі ідзе рэдырэкт на казіно, там на працягу 5 (па-мойму) секунд, то па заканчэнні часу нічога не адбываецца, а пры націску на кнопку працягнуць адкрываецца белы экран, часта з такім сутыкаўся, але пытанне выляшчалася альбо ў іншым браузеры альбо з VPN )
Так зразумеў, што ідзе гаворка пра гэта, калі не – паправяць, але ў любым выпадку апісаная мной сітуацыя таксама мае месца 🙂
Проста ў дзірку 😁
старонак, а about:blank ён мае на ўвазе, хутчэй за ўсё
Не працуе кнопка “Непрачытанае” пасля ўчорашняга абнаўлення. І ўжо даўненька не прыходзяць на пошту апавяшчэнні пра новыя паведамленні ў тэмах форума на якія падпісаны.