Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,142 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта вядома не памылка,але ўсё ж штосьці мне падказвае,што гэта састарэлая інфармацыя. 😁
Тэма
🔗
Дзіўна. На пошце, у прыходных апавяшчэннях, малюнкі адлюстроўваюцца, а на форуме ….
тут бачна толькі першую
🔗
у гэтых двух пастах
🔗
🔗
Вось такая хня
Усе прыгажосці, раней размешчаныя, адчуваюць сябе цудоўна. Браўзер Opera, без VPN.
Ну там былі спасылкі з чужога рэсурсу на выявы. Думаю, прычына ў гэтым.
не кажыцца не ў гэтым. толькі што карцінку капіяваў, хацеў укінуць і тое самае. толькі спасылка ідзе як на мыло. раней такога не было
а чаму час на форуме спяшаецца на 12-13 хвілін?)
гэта толькі з-за павышанай якасці выявы
доўга загружаецца, але дагружае
Было позавчера. Майстраваў новую запіс у блог. Многа так ужо напісаў і раптам ….. няма тэксту. Прабваў абнавіць – болт. У захаваных адсутнічае. Хацелася ўжо спаць. Кінуў, не стаў зноў замарочвацца.
Сёння зразумеў у чым сутнасць. Пішу сабе такі радасны пост. Напісаў пару прапаноў, жмакаю на смайлік і …… застаецца толькі смайлік. Тэкст знікае і не захоўваецца. Колькі разоў спецыяльна паспрабаваў. ХЗ што гэта і дзе гэта. На форуме ці ў мяне што не так з агрэгатам?
Тут смайлік не ўстаўляю, баюся пля. Але лічыце ён ёсць. Такі, у задуменні пачэсваючы тыкву, з трошкі ашалелымі вачыма))
ща посмотрю… очень странно. Ничего подобного не замечал. Хотя как-то вличкукто-то писал, что целый накатанный текст исчез из текстового редактора.
трам-пара-рам-па-пам-пам-пам… вось тут далей устаўляю смайлікі і яны нічога не сцёрваюць…🤐😜😮
кароч я хз – пагляджу. таму што не ўдаецца адтворыць баг…😖
Такое бывае, калі віціць недаканца загружаная старонка, калі ты пішаш, а потым раптам прагружаецца і тэкст знікае пры націску на смайлік – хутчэй за ўсё так супала
Ну маё – справа спасцігнуць. У старой версіі сайта/форуму я ўвогуле спачатку ў тэкставым даку на кампутары пісаў, а потым у блог закідваў. Таму што бывала: калі доўга тэкст набіраеш, атрымлівалася ўсё як Вождь прыкладна апісаў. У абноўленай дагэтуль версіі зусім праблем не было. Мог два сказы напісаць, кінуць, праз пару гадзін вярнуцца і дапісаць. І нават калі выпадкова згарганіш (напрыклад з тэмы метнёшся), дастаткова было вярнуцца на месца, адкрыць рэдактар па-ноўму і ўвесь тэкст жывы-жывы 🙂 Я і сюды зараз спакойна смайлік уставіў + у асабістых сёння. Але вось рана раніцай менавіта ў тэме пра Мікроліміты было ўсё як апісаў постам вышэй. 4 ці пяць разоў спецыяльна паспрабаваў. Пісаў тры словы (матэрных), жмакнуў смайлік і ўсё ….. пздц. А днём раней з блога куза тэкст фьюць 😁 Але там не ведаю, звязана гэта са смайлікамі ці можа нешта іншае было.
І дарэчы Ленінг, я чай паглядаю – загрузілася старонка ці не. Тым болей тваімі намаганнямі камп у мяне ☺ добры. Чакаць секунду прыходзіцца толькі пры адкрыцці тэмы “выгрышныя скрыншоты” ды і то не заўсёды. Толькі ў гадзіну пік, калі хуткасць нету трохі падае. А так ты мне выбраў самалёт, а не камп. Яшчэ раз табе Вялікі Дзякуй! 💑 😉.
Парада, ты ў наступны раз, калі будзеш пісаць вялікія пасты, пішы іх спачатку ў блакноце ці тэкставым рэдактары, а потым проста сюды ўстаўляй і ўсё☺ З праблемай смайлікаў некалькі разоў сустракалася.😜
Таварыш pronin ! Гісторыя з блогабагомглюком паўтарылася, праўда ў трохі іншай інтэрпрэтацыі. Падрабязнасці і скрын скінуў у асабістку.
Прыкладна тыдзень, пры загрузцы аватаркі з’яўляецца вось гэтае, тое ёсць наладжванне памеру не працуе…
Прабачце, узнікла праблема
Код памылкі: EX0
Амаль напэўна з-за вагі выявы.
У скрынах там усё проста. Там шмат картінак. Адсюль і хуткасць загрузкі. Гэты форум тут абсалютна ні пры чым.
Не, менавіта тыя самыя аватаркі, я і раней іх ставіла і праблем з наладкай памеру не было…
Правер свае загружаныя файлы тады. Можа іх занадта шмат.
Калі ты маеш на ўвазе… Профіль> Файлы то там вось што напісана: Тут пакуль нічога няма
Там, дзе ты глядзеш, там файлы для загрузкі змешчаныя ў раздзел для файлаў. Блін ну пашукай. Яны дзе-небудзь там ёсць.
Цяпер праверу прыват.
Вельмі магчыма, што вычарпаны ліміт на загрузку малюнкаў… Цяпер праверу, калі што, выдалю яго зусім.
Максімальны памер фота профілю = 1 мегабайт.
Паглядзела, вось напісана: Памер: 32,8 КБ. Памеры: 480х480 менавіта той аватаркі, якая цяпер стаіць…
А вось гэта цалкам магчыма, пастаянна мяняю аватаркі.
Вось дзе знаходзяцца ўсе твае ўкладанні. Пераматаць у канец і пааддаляй старыя. Магчыма, дапаможа.
Чалавек мяне ўчора цытаваў, а апавяшчэнне прыйшло толькі сёння.