Найпрыгажэйшыя месцы планеты
Пагаворым пра жыццё
|
24 May 2018
ад
AydarKaribullin
|
244 Адказу
|
14,041 Прагляд
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вока Зямлі, Італія ( Глыбокая дзіра ў зямлі, з невялікім азярцом на дне )
Вернацца, Італія.
Глядаў толькі што навобранае абраную серыю Рэшку зноў і вось малюнак знайшоў адтуль.
Дарэчы раю Рэшку да прагляду. Не ведаю пра які там падман Танунах пускае…. Ну адзінае канечне не веру што яны манету ўсё час сумленна падкідваюць, гэта было б нецікава калі б, напрыклад, выпадала залацістая карта ўвесь час для аднаго ўдзельніка, што тэарэтычна магчыма. Махлюуюць упэўнены гэтак жа як і покерстарз у сваіх раздачах напрыклад)))
Дзе ты бачыў, што я казаў, што гэта падман? Ці ты слова наіпалава прыпісаў ім. Так вось, брат, наіпалава і падман – гэта не адно і тое ж 😁 . Тут мелася на ўвазе, што любую шнягу можна прадставіць так, што яна нічога агульнага з рэчаіснасцю мець не будзе.
Не хіпяціся, што ты?) На такім сур’ёзна адказаў што пісец)
Ну а якім ім вынік – называць сьмецьцё прыгажосьцю?) Ты проста, відаць, не глядзеў, яны рэальна па адчуванні праўду кажуць…
Я ніколі не кажу і не разважаю пра тое, пра што нічога не ведаю. Бясспрэчна бачыў. І неаднойчы. Дзе ты зноў убачыў, што іхныя месцы, дзе яны бываюць, – гэта сметніцы ? Давай праехаліся. Я тэму не для гэтага стварыў 🙂
а я б усё ж па Расіі пападарожнічала (Алтай, Карэлія, Далёкі Усход….)
Скала-слон, Шры-Ланка
Горны парк Рускеала. Карэлія.
Разнакаляровыя азёры вулкана Келімуту, Інданезія.
Гарскае возера Гарыбальдзі. Канада.
🙃МАРС🤩
Данецкія стэпы. Мы вашы дзеці. Тут трава расце хутчэй, чым у Тыбеце (с)
😊
Нарвегія.
Шатландыя.
якая прыгожая наша зямля, сябры! глядзючы на ўсе віды (як бы ні сентыментальна) хочацца берагчы нашу зямлю)
але без людзей
ленін, да ты чалавеканенавіднік
да ты кЭп)
а за што іх ненавідзець?) гэтыя месцы і прыгожыя пакуль туды не прыйшоў чалавек
людзі розныя бываюць)
Дзе-небудзь …
Петергоф.
(Быў. Пацвярджаю. Прыгожа там. 🙂)
Даліна ракі Чуя, Горны Алтай.
Усё надзеяўся. Дзе-небудзь у глыбіні душы. Дзе-небудзь вельмі глыбока. Што гэта яна. Даліна. Якая Чуйская. Але не. …. Не яна гэта….
Байкал, Расія.