Найпрыгажэйшыя месцы планеты
Пагаворым пра жыццё
|
24 May 2018
ад
AydarKaribullin
|
244 Адказу
|
14,040 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось пасля прагляду чарговых фатаграфій нашай зямлі матулі,вырашыў пачаць тэму. Перыядычна буду выкладаць калі на вочы будзе трапляцца прыгажосць. Маё меркаванне, што такія фоткі стымулююць людзей прынамсі да падарожжаў.
Фарэрскія астравы.
Чот нічога не стымулюе. Асабіста ў мяне зараз настрой вось такі, напэўна лепшы, што я мог прыдумаць на гэтай планеце.
😏Гэта, мілы чалавек, кармічная адплата, а менавіта – што зарабіў, тое ў выніку і атрымліваеш😁
Фарэрскія выспы- гэта цуд!!!
😊 І рай і пекла ў тваёй галаве😊
Корвара-ін-Бадзя.
Пажаданне. Калі не цяжка, пішы і краіну таксама. Цікава ж, дзе гэтыя месцы знаходзяцца, а не толькі як называюцца.
Ведаю, скажаш: “гугл у дапамогу” 😁 ужо паглядзеў – Італія, але ўсё ж ….
Прынята.
Дзе-небудзь у Канадзе…
😎А я б паехаў на Байкал… парыбачыць і адпачыць на тыднёк… Самая прыгожая прырода ў Расіі-Матушцы)
Нарвегія.
Не ведаю, дзе гэта, але я так хачу палятаць😮
🥰
У сувязі з узгадваннем Нарвегіі, адразу прыгадаўся. Вакаліст гурта a-ha (асабіста мне музон (не ўвесь, вядома) падабаецца) нарадзіўся ў нейкім забаўным месцы, дзе 300+ дзён у годзе ідуць дожджы. Вельмі даўно глядзеў дакументалку пра гісторыю гурта. Так што ў Нарвегіі, як і ў іншых краінах, пейзажы прыгожыя, але жыць там не заўсёды камфортна. У сэнсе ў гэтых месцах))
Ну вось наш Вождзь хутка туды пераедзе і стрим запіле. Будзем глядзець.
Алтай, Расія…
Картінкі сакавітыя заўсёды канечне крута і прыгожа. Але я вось паглядзеў Арол/Рэшка, наша мясцовасць прайграе вельмі моцна розным Сейшэлам. Усё блякла і сумна, на жаль.
А на густ і колер фламастэры розныя… Ды і шырыня з даўгатой іншыя. Але ў Расіі, матушцы, мільён самых прыгожых мясцін. І так. Менш глядзь рэшак розных. Там наіпалова 😁
А чым решка не задавальняе? Калі па факце ёсць месцы на планеце, дзе вельмі прыгожа і ярка без фоташопа, то яны і ёсць.
👻
Ну так, у Расіі сапраўды клімат іншы. І прырода спакойней па колерах. Але свая. )
Вось калі ласка, Селігер. Твярская вобласць. Прыгажосць невымоўная. Я такога неба, як там, такіх аблокаў не бачыла больш ніколі… І гэта не проста возера ў звыклым разуменні слова, круглае ці авальнае. Гэта прастора вады, праток, выспаў, выгібаў і згібаў.