Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,138 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kalendula У мяне па-іншаму піша – памылка 404
@amernmes Ужо працуе. Абнавіце старонку і паспрабуйце зайсці на старонку разыгрыша яшчэ раз.
Можа адміны яшчэ што прапануюць, я ўжо не ведаю, што яшчэ можна паспрабаваць зрабіць, каб у асабістых паведамленнях можна было пісаць. І ўжо ўсю гісторыю падцёр таксама, нічога не дапамагае!
@gans2115 такая ж хрэнь, можна адправіць паведамленне толькі праз адказ
@gans2115 тьфу-тьфу, без праблем пішу любому чалавеку….
@gans2115 цяпер разумею, што ў цябе багі і няма магчымасці адправіць паведамленне ў прыват… Відаць, што паведамленне друкуецца, а ў выніку знікае…
@h00ya я і праз адказ не магу!
@bugulma83 у панядзелак насяду на адмінаў зноў шчыльненька:))) можа, чым дапамогуць!
@gans2115 ну ў мяне пакуль працуе так, альбо гіфкі, альбо праз адказ
@gans2115 у мяне было такое, дапамог дамен латеста з кропкай su на канцы
@pavel37ru ну вось Ната мне параіла так зрабіць, не дапамагло.
@gans2115 тады, на жаль, не ведаю, чым яшчэ дапамагчы (
@natakaya Праз гэта перасталі прыходзіць апавяшчэнні, калі хто-небудзь згадвае мяне. У сувязі з гэтым практычна немагчыма весці дыялог з іншымі ўдзельнікамі форума, бо я проста не ведаю, што мне хто-небудзь адказвае ці нешта пытае ў мяне дзе-небудзь на форуме.
У наладах апавяшчэнняў усё настроена, як трэба, птушкі на сваіх месцах.
Апавяшчэнні пра лайкі прыходзяць, а пра звяртанні ў тэмах – не.
Прашу таксама не раіць адзначаць цікавыя тэмы як адсочваемыя, бо тады прыходзяць апавяшчэнні пра кожны новы пост у гэтай тэме.
А я толькі хачу бачыць, калі мне адказваюць або пытаюцца.
Я таксама не бачыў, каб хто-небудзь скардзіўся на падобную праблему, але па зносінах іншых гульцоў у тэмах відаць, што і іншым такія апавяшчэнні не прыходзяць. Гэта прыкметна па хутка расцягваючыхся тэмах, дзе шмат паведамленняў назапашваецца за кароткі прамежак часу. І гэтыя пытанні і адказы проста губляюцца ў навале пастоў. І ніхто не скардзіцца – усіх усё задавальняе ці што?
@garrypotter
У мяне яны ўжо 2 месяцы не прыходзяць.
Пісаў ужо пра гэта ў багфіксах, сказалі, што прынялі, але вынікаў пакуль няма.
Слот ад пнг чамусьці затесаўся да хаксоў)
@gans2115 Добры дзень! На жаль, іншых варыянтаў прапанаваць не можам. Паспрабуйце яшчэ раз скарыстацца варыянтамі, якія вам прапаноўвалі ў асабістых паведамленнях, магчыма, атрымаецца.
@garrypotter
Па апавяшчэннях пра праблему ведаем – яшчэ ў працы.
@misha55 Дзякуй! Перадала адказнаму.
Абмеркаванні ва ўсіх тэмах зноў знікаюць
Як гэта разумець? Шукаў у блогу старонку 10… мне выдало вось гэта
Як такое ўвогуле можа быць?
Азначае, што ўвайсці на форум магу, актываваць рахунак магу, «прагледзець» форум магу, нават напісаць пост магу, які будзе апублікаваны, а вось знайсці старонку ў блогу – неа!? Прабаваў некалькі разоў з абнаўленнем старонкі – нічога не мяняецца!
па нейкай прычыне паказвае, што я прачытаў усе апошнія апнутыя тэмы, хаця я толькі ў 2 з іх заглянуў
калі з ПК зайшоў і аўтарызаваўся, а потым зайшоў з тэлефона, выкідвае з акаўнта, але цяпер чамусьці і без уваходу з тэлефона пачала выкідваць, можа ў мяне так.
@thee4 І яшчэ прабаваў ажыццявіць пераход на дзясятую старонку (пасля 20:00 па маскве), знаходзячыся на другой, праз ПК (пакуль ёсць такая магчымасць).
Сталкіўся з такой праблемай: пры напісанні водгуку атрымаў запыт на дадаванне ў сябры, націснуў на крыжык у правым верхнім вугле, мяне чамусці перакінула на іншую старонку, і, вядома, пры вяртанні на папярэднюю старонку ўвесь мой водгук быў страчаны.
Ці ёсць магчымасць:
1) зрабіць аўтасахаванне набранага тэксту да адпраўлення
2) зрабіць гэта ўсплывальнае акно менш надакучлівым і тым больш не прыводзячым да пераходаў нікуды, альбо хаця б каб яно адчынялася ў новым акне
@alexander7 калі не блытаю нічога, то ў старой версіі латеста было нешта падабнае на аўтасахаванне. А так лепш лішні раз капіраваць тэкст, калі хоць частку ўжо напісаў – я так раблю.
Не раз сам трапляўся на гэтую “вудочку”)