Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,133 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта нейкі баг? КД на вывад паінтаў 99к дзён 😀
10-ы ранг+ 14 дзён КД, хоць па факце заўсёды было 15-16. Дарэчы, сёння ўжо 17-ы дзень.
мяне з акаунта выкідвае часам, бывае проста глядзіш пасты ці пішаш, пры абнаўленні старонкі проста патрабуе ўвайсці
@misha55 у мяне як-то было: прайшло 15, 17, 20, а на вывад не паставіць. Напісалі ім, і яна ўсё хутка вырашыла. Ну а тое, што 99к, – гэта весела, вядома :)))
@ gans2115 Згодны, бывае такое, заўважаў пару разоў, але нікому не “пісаў”, як-то само рассосалася). Маўбыт, гэта нейкім чынам звязана з перыядычнымі “абнаўленнямі” сайта…
@misha55 Добры дзень! Выправлена
@natakaya
Дзякуй. Спачатку напісаў тут, адразу не дагадаўся напісаць вам. Ганс падказаў і вам напісаў.
@oktan у многіх такое, учора так мяне за дзень пару раз разлогініла і сёння пакуль што адзін раз, адміны, думаю, рашаюць, працуюць над гэтай праблемай, багам.
Толькі ў мяне так ці… Напісаў пару пастоў у «правільных» раздзелах, праз час заглянуў, а ніякіх залічэнняў)
@thee4 зараз паглядзеў, і сапраўды, адно толькі налічэнне гадзіну таму і ўсё. Астатняе толькі за атрыманыя і пастаўленыя лайкі.
@gans2115\u200B На той момант нават за лайкі налічэння не было, зараз паглядзеў – усё нармальна, налічылі)
@thee4 а калі 2/3 падрад паведамленні пішаш, не нарахоўваецца ж, так, толькі адзін раз, быццам. Мабыць таймінг нейкі стаіць, як у лайках, толькі ў лайках не дае паставіць секунд 20-30, а ў паведамленнях дае, проста не нарахоўваюцца поінты.
@gans2115 у мяне, дак, дапусцім, налічэнне пойнтаў адразу не адлюстроўваецца, толькі пры абнаўленні старонкі, так бы мовіць. Але ўжо няма секунднай праверкі ШІ новага, што радуе. 😊
@gans2115 Калі казаць канкрэтна пра вчорашні выпадак, то на працягу 20 -25 хвілін напісаў тры пасты і пяць разоў лайкнуў у розных тэмах і налічэнняў нават “уваход” так і не ўбачыў.
Якая там кухня – не ў курсе, напэўна “эхо” абнаўленняў).
Потым засмуціўся і напісаў тут, за гэта “дзяло”.., і выйшаў з форуму.
А ўжо раніцай, калі зайшоў ізноў, то налічэнні ўжо адбіліся і ў гісторыі, і на “балансе”).
@thee4 я думаю, у панядзелак адміністрацыя абавязкова разабраецца з тваім пытаннем. Зараз жа выходныя. У мяне нарахаванні здаецца ідуць, але мала тут пішу за пару дзён.
@sinaloa Так, хай разбіраюцца). Зараз і ў мяне нарахаванні за пасты, рэакцыю і… ідуць шустра.
@thee4 Ці ў цябе ўчора не было нарахаванняў, ці яны былі яшчэ да выхадных?
@sinaloa Так, мая раней часта не правярала гісторыю, учора як-то захацелася, вось і паглядзеў. А зараз паглядзеў, усё ў норме)
@sinaloa я напісаў у абмеркаваннях, дагэтуль не магу пісаць ✍️ у асабістых!
@gans2115 вінні дапамагае, праблем няма, калі яго выкарыстоўваю. Бываюць моманты, праўда, калі пішу ў лс проста, не адказваючы (цытую) на паведамленне суразмоўцы. А калі адказваю, то ўсё заўсёды ў парадку)
@gans2115 Соры, што “ўмешваюся”, аб’ём асабістых паведамленняў мае свой ліміт… Можа, трэба лішняе падчысціць, абнавіць… глядзь і запрацуе)
@sinaloa так, мне Ната тлумачыла гэта, ды і скідвала дамены з іншымі заканчэннямі, нешта не дапамагае! Адзінае, я не бегаў па розных краінах, толькі Літву ўключыў і паспрабаваў, трэба будзе яшчэ пераправерыць….
@thee4 пра гэта таксама думаў, трохі выдаліў, але не дапамагло, зараз паглядзеў, так у мяне яшчэ там іх шалёна шмат, а я там выдаліў пару дзясяткаў! Зараз буду выдаляць! Іх жа таксама адразу не выдаліш. Ды і ў прынцыпе хочацца бачыць, што выдаляю, трэба нешта і пакінуць!
Так што дзякуй, ідэя дзельная!
@gans2115.Ты паспрабуй, хто табе напісаў, і на яго паведамленне адказаць так, быццам працуе, або праз вайфай
Не атрымліваецца купіць квіток, конкурс казіно Vodka
@kalendula
усё запрацавала.