Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,205 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83
Так, ёсць крыху плюсаў усё ж. Не чытаеш апавяшчэнні з бяссэнсоўнымі паведамленнямі для фарму пойнтаў на промік)
@reddog123
А што там прапала? Гісторыя ці магчымасць вываду? Трошкі незразумела) У мяне ўсё як звычайна, піша, што не прайшоў КД для вываду.
@misha55 Падраманцілі. Проста было пусто як на скрыншоце, ні гісторыі, ні інфы пра тое, што тыпу не прайшоў, як ты кажаш, КД для вываду.
@misha55 Дзякуй! Так, было перададзена ў працу. Адправіла запыт яшчэ раз.
Зноў былі перабоі ў Расіі, дарэчы, калі я хацеў пакінуць камэнт альбо пост)Розныя краіны спрабаваў)
часта 2 дні глючыў сайт пры адпраўцы паведамленняў
@natakaya
Добры вечар, хацела пакінуць водгук-блог но кнопка выявы шапкі неактыўная і не адпраўляе, загружала розныя выявы, пры выбары не актывізуецца
@lylia Прывітанне! Вам неабходна запоўніць усе палі, а затым дадаць выяву да блогу.
Не ведаю што за баг зараз быў- перапісваюся ў лічцы з чалавекам і проста знікаюць некаторыя паведамленні, якія я адпраўляў. То ёсць спачатку адлюстроўваюцца, што пайшлі, а потым знікаюць. Тое самае ў суразмоўцы.
2 дні запар выкідвае з акаўнта пры ўводзе спам-лічбаў.
@sinaloa вінні ўключаны?
@sinaloa там відаць настроена, каб пісалі паведамленне ў адказ. А калі проста кідаеш, то некалькі сыходзіць і ўсё, астатнія знікаюць. У мяне таксама пры перапісцы знікалі, вось велик мне сказаў, пішы ў адказ.
@gans2115 ну як у чаце на галоўнай відаць. У адказ нармальна, проста пішаш фіга ведае з якога разу адпраўляецца.
@gans2115 у абодвух выпадках знікалі паведамленні, у адказ і не ў адказ.
@sinaloa з тэлефона немагчыма цытаваць любыя паведамленні ўжо даўно чамусьці
@godweles888 сяджу з тэлефона, праблем увогуле не назіралася з цытаваннем. З Вінні на пастаянцы.
@natakaya
Добры дзень, запаўняла ўсё і толькі напрыканцы выбірала выяву для прэв’ю, у выніку паказала толькі адну, якую магу выбраць, пры загрузцы з прылады тое ж самае, кнопка неактыўная, давялося выбраць тую адзіную выяву, што была, дарэчы, гэта сюды я яе і скідвала.
Напэўна многім цікава пытанне,калі ўжо адрамантуюць апавяшчэнні?
А то гэтая праблема максімальна нязручная. Зараз толькі глядзеў,учора раніцай мне напісалі ў тэме,з маім тэгам,але я толькі зараз убачыў. І тое выпадкова зайшоў у тэму(а так і не даведаўся бы)
Зрабіце ўжо што-небудзь з гэтым,па магчымасці.
@lylia Вітаю! Калі ласка, паспрабуйце яшчэ раз. Мы некалькі разоў праверылі раздзел, усё працуе карэктна. Перад загрузкай выявы ўпэўніцеся, што ўсе палі запоўнены.
@van Добры дзень! На жаль, гэта яшчэ ў распрацоўцы.
@sinaloa Добры дзень! Такое можа быць, калі старонка спачатку загрузілася не цалкам. Таксама раім ачышчаць дыялогі, калі назбіралася вялікая колькасць паведамленняў.
Ва ўсякім разе інфармацыя перададзена на праверку.
разлагініла зараз, атрымалася залагініцца толькі з пятага разу
Добрый день!
А можно узнать, это баг или я в чем-то провинилась и меня отправили на промодерацию?
Добрый день! А можно узнать, это баг или я в чем-то провинилась и меня отправили на промодерацию?
@hgsdtv
у меня тоже бывало – особенно когда редактируешь своё сообщение
@natakaya Вечер добрый. У меня то же самое. И еще коины за пост в ветке не начисляются, хотя утром все было нормально, начислялись. Посмотри, заранее благодарю 👍
@ident я не редактирую. У меня сейчас при каждом сообщении вылетает такая надпись.