Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,211 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ludicshine187
ну можа вырашаць гэтую праблему,я з Хрома
@artem2801 у мяне цяпер іншы баг, я проста не бачу гэтага паведамлення xD
@ludicshine187
нават не ведаю, чаму ў цябе такое
@artem2801 так гэта з гарэлкай заўсёды такія бяды, у мяне і ў маіх знаёмых
@ludicshine187
Зашоў у разыгрыш гарэлкі – таксама пачало так пісаць)))
Памылка 404
Прыносім прабачэнні, але старонка, якую вы спрабуеце прагледзець, не існуе.
@ludicshine187 Зараз так, а да гэтага заходзіў і купіў квіток)
@artem2801
Перададзена, у бліжэйшы час выправяць памылку.
@natakaya Зараз зайшоў, усё запрацавала) Можна браць)
@amernmes так, гэта часова бывае ў конкурсе гарэлкі і звычайна хутка ўсё наладжваецца.
@natakaya
Прашу замяніць так званога пераможцу ў учарашнім конкурсе ад водкі, зарэгістраваны на форуме з 22 года, 0 публікацый, паляўнічы на конкурсы))
@vrodezdes.Дык той раз таксама нейкі фэйк выйграў і мусіў быў адміністрацыі праверыць, ну нічога не паведамілі)Тут быццам не павінны быць боты ) а тут умудраюцца) і як бы мне тут у розыгрышах стала менш шанца ) у тг часта выйграваў )
Мне трэці дзень не могуць даць 200 ачкоў за запаўненне профілю
@qqqaaa Прывітанне! Налічана
@vrodezdes гэта па ходу боты, і што дзіўна – выйграюць боты)) а юзеры норм ніяк.
@vrodezdes Вітаю! Перад выдачай прыза ўсе пераможцы праходзяць праверку адміністрацыяй.
@natakaya
Вось бы потым бачыць апавяшчэнні, што вось такія вось праляцелі міма і на душы было б прыемней)) А то пакуль толькі і фіксую такіх персанажаў, але не ведаю, ці сапраўды ім потым анулююць выйгрыш ці не))
@robingood
За паўгода ні разу, вось мой вынік удзелу ў конкурсах, затое часам такія кадры трапляюцца, 0 публікацый або 1-2, або ўвогуле рвона, учора зарэгістраваўся – адразу ў конкурс і адразу выйграў))
@akop591
Хочацца бачыць, што вось такія ўдзельнікі былі выключаныя з конкурсу, а то толькі здагадкі – прайшоў ён потым ці не))
@natakaya
А з апавяшчэннямі як там справы? Да гэтага часу так і не выправілі.
Дзякуй адміністратарам за пераключальнік – дзень, ноч:) Штосьці раней, здаецца, не было, нядаўна відаць дадалі. Побач з радком пошуку знаходзіцца
@misha55 Апавяшчэнні цяпер працуюць карэктна. Калі ласка, нагадайце пра праблему або дашліце спасылку, дзе вы пра яе пісалі.
@natakaya
8 лютага пісаў у гэтай тэме, вы 9 лютага гэта прынялі і сказалі, што перадасце на фікс. Сёння 20 лютага, апавяшчэнні так і не прыходзяць. Роўна тое, што калі хтосьці згадаў, на рэакцыі прыходзіць.
Вось сёння чалавек цытаваў мяне 2 разы 8 гадзін таму, у маіх апавяшчэннях гэтага не было.
Вось у маёй гісторыі згадванняў апошні раз 15 дзён таму. Гэта значыць, 15 дзён у мяне не працуюць апавяшчэнні.
@amernmes Цёмная тэма агонь атрымалася !
@natakaya таксама не вылезае лічба ў званочку калі пішуць у тэме, на якую ты падпісаны, але на пошту ліст прыходзіць…
@babay29 уласна тое самае працягваецца і ў мяне. Дапусцім, можа адно паведамленне пакажацца ў апавяшчэннях, а астатніх прыблізна 10 ці больш няма. У розных тэмах, на якія падпісаны.
@babay29 ёсць такая бяда) Не ведаю, мяне ўлаштоўвае такі баг… Лайкі ставяць уведомленне прыходзіць на званочак…
А гэта баг ці норма? У любым браўзеры.