Выплата не прайшла
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
20 мая 2019 г.
ад
Usacheva
|
100 Адказаў
|
4,607 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бо чарговыя кідаловы
Але гульцу ж хочацца адразу. І калі дзяўчына гуляе ў казіно, а па яе пастах я зразумеў, што не ўпершыню, то яна павінна ведаць, што вывад на карту нават без усіх праблем са шлюзамі можа займаць да 7 рабочых дзён. І я ўпершыню ўбачыў, што вывад на карту імклівы, звычайна пішуць ад 3 да 7 дзён, хоць у іх там на ўсе плацяжы імгненна.
Ну адменіць яны могуць Лего і ты прайграеш))А на Другое плацежную сістэму не хочуць выплаціць,І тут Відаць што казіно не сумленнае ды і ўсё…Нармальнае Казіно знойдзе выхад і будзе нармальна ставіцца і адмазкі не будзе шукаць..
Як вырашыцца сітуацыя з атрыманнем на Сбер, адпішыся пліз)
Мне пафіг хто там на чым сядзіць. Праблем з ківі ніколі не было, як і камісій пры зняцці і папаўненні. Прыйначай там, дзе гуляю. А камісія пры вывадзе з ківі на карту мяне не цікавіць. Я карыстаюся картай ківі ў крамах і не плачу ніякіх камісій.
Яшчэ і як блакіруе
ну вось так і ёсць.. я пра тое ж)) вывады на картку – гэта заўсёды гемарой, бо казіно ніколі не ведае, на якім вывадзе ўсё спыніцца і зламаецца 😔 А яно ламаецца, і часта! Таму часам тэрмін да 7 дзён патрэбны для падстрахоўкі, гэта хутчэй выключэнне, чым правіла, але…
слухаў,слухаў,чытаў,чытаў,внікаў,внікаў – так і не ўнік у праблему-хачу сказаць пры чым тут банкі і казіно, ну не расказвайце казкі,у банкаў свае рахункі, а ў вас свае,калі вы пералічылі грошы, то нават калі затрымкі ад банка,то яны заўсёды бачаць гэтыя грошы і аператары могуць сказаць што яны ёсць на самой справе, а калі іх няма, то вы проста іх не пераводзілі і тут казкам канец………
Тэлефануйце аператарам банка і пытаецеся ці ёсць гэтыя грошы ці іх няма,яны дзе-небудзь павінны быць абавязкова ці ў банку ці ў казіно дакладней тады будзе ўсё…….
А так Рио Бет з выплатамі заўсёды робіць рэгулярна ў мяне было максімум паўтара дня або забылі тады перавесці або проста чакалі вяртання сліву………
Вывад грошай быў зроблены ў рабочы дзень.
Чакаю сёння 5-ы дзень, абавязкова адпішуся.
Калі б яны пісалі, што выплата прыйдзе на працягу 5 або 7 дзён ніхто б не хваляваўся, а пішуць на працягу 24 гадзін, вось і разумей як хочаш.
Я чакаў з 30 красавіка і толькі 6 мая грошы прыйшлі на карту да абеду . Але ў маім выпадку на святы можна было ўсё спісаць .
Грошы калі прыйдуць папрасі які-небудзь бонус , за тое што так доўга чакаў . Я разок так задэпіў у адно замежнае казіно , і ў мяне таксама дзе-небудзь грошы загулялі ў сеціве . Сбер казаў што яны адправілі з іх боку ўсё прайшло а да казіно не дайшло так як яны наўпрост не працоўваюць а праз трэціх асоб . Я ўжо яшчэ задэпіў усё нармальна прыйшло . А той дэп дзён праз 5 толькі прыйшоў і казіно мне яшчэ падарунак зрабіла ў выглядзе бонуса 100% ад майго страчанага дэпазіту .
Я прасіла ўцешны бонус, напісалі, што не іх віна і бонусы мне не належаць(
у риобет??
Згодная цалкам.
Я тэлефанавала ў банк – грошай яны не бачаць, бо іх там няма, перапіску з Ріобет выложыла, можаце паглядзець.
Ну тут відавочны факт тупства пракладкі казіно
А тут краю і канца не знойдзеш, хто вінаваты, па тэме падалося, што нібыта пракладка адправіла
Казіно літаральна люта вінаваціць, я хз, можа і не яны вінаватыя
Калі б банк бачыў транзакцыю, ты б гэтыя грошы бачыла на сваім рахунку
Гэтыя званкі – бяссэнсоўныя
Як уласна і ўсе гэтыя абмеркаванні
Трэба толькі чакаць у гэтым выпадку, ніхто нічога не зробіць у тваім выпадку
Прайдзе тыдзень, можна тады і скаргу пісаць, прад’яўляць
Сёння 5-ы дзень паглядзім што будзе, менеджэр казіно напісаў, да 5 дзён вырашаюць праблему.
Пяты дзень будзе заўтра, калі што))
Сёння 15-га нібыта пералічылі грошы.
Вось менавіта і адлік будзе з 16-га
16 – 1-ы дзень і г.д
Пытанне, што рабіць з паінтамі,для чаго яны?
мда , вельмі, вельмі дрэнна.
Можна купіць купон у казіно або стаўкі на спорт 🔗