Выплата не прайшла
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
20 мая 2019 г.
ад
Usacheva
|
100 Адказаў
|
4,609 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
15,05 Вам было выплачено 7998 руб на карту. В этот день были проблемы на платежном шлюзе. Несколько заявок не дошли на карты. Мы передали запрос на платежный шлюз, ожидаем ответ. Такое бывает очень редко. Средства в любом случае будут зачислены. Точное время ожидания не известно, от нескольких часов до 5 рабочих дней. Поскольку деньги от нас уже ушли, мы не можем поменять метод выплаты на данном этапе. Не переживайте, деньги обязательно придут вам на карту. Приносим извинения за это неудобство.
Я ужо 10дзён чакаю бабкіна Neteller,папаўняў з Ківі ,пішуць тыпа такая ж праблема тыпа ,як у цябе ў гэтай сітуацыі)
А вось тут ужо зусім іншая сітуацыя, па-мойму. На Neteller павінна было прыйсці адразу.
Сёння ўжо 5 рабочых дзён, а грошай няма……….
Увогуле жах.
Праіграюць значна часцей, чым выйграюць, няўжо нельга зрабіць выплаты нармальнымі.
Збоі ёсьць усюды, усё, што працуе ў Інтэрнэце – пастаянна ламаецца, па розных прычынах
Ад гэтага ніхто не застрахаваны
Я згодная, але каб ліквідаваць непаладкі столькі часу не трэба, тым больш для такога закладу. Губляюць гульцоў, а яны ад нас і жывуць.
Вы хутчэй за ўсё не маеце ўяўлення як усё працуе на самой справе.
Я не абараняю казіно, і тым болей, не ведаю як выглядае сітуацыя на самой справе, але магу здагадвацца.
Казіно выкарыстоўвае кучу “пракладкоў” для аперацый. І канчатковы пастаўшчык, у дадзеным выпадку VISA\MC, там ніхто не спяшаецца разграбаць запыты
Так, дарэчы, з 15-га ліку прайшло 5 дзён, праўда, але не 5 працоўных дзён, гэта зусім розныя рэчы.
Грошы прыйдуць так ці інакш, цярпення нямнога)
Трошкі не па тэме, але тут праблемы ў расійскіх банках. Яны адхіляюць падобныя транзакцыі і г.д.
Як напісалі вышэй, юзайце кашалькі тыпу ківі, яндэкс, вм.
Мне з патыпокера таксама перасталі выводзіць бабкі. Напрыклад паставіў на вывад даляраў 40 – вывелі праз пару дзён. Паставіў 400 даляраў – тыдзень холд, а потым адхіліў банк.
І гэта не еб?чы Сбер, які так заўсёды працаваў. А Альфа-банк, які да падобных транзакцый заўжды адносіўся лаяльна.
Але вось закон, які выйшаў у сакавіку, па-мойму, цяпер не дае магчымасці спакойна атрымаць свае бабкі. Ну і + кашалькоў, што адобрываюць вывады без гемару і плацяць значна хутчэй)
Я са Сбербанкам даўно працую і выводзіла без затрымак, максімум тры дні з Азiно, нічога дрэннага сказаць не магу.
Цяпер можаце казаць дрэннае, бо Сбер – гэта першая помойка, якая будзе падладжвацца пад законы
Будзем чакаць заўтра.
Цяпер буду супрацоўнічаць с киви, нервы даражэй))
І гэта правільны выбар, лепш страціць трохі на камісіі, чым сварыцца і чакаць тыднямі) Гэта не прыемна
ВЕЛЬМІ НЕПРЫЯМНА
Так з ківі на карту пры пераводзе 15к спішуць 250р камісіі) Гэта максімальна адэкватна)
Лепш папаўненне карты рабіць картай ківі, так камісія значна меншая
350 руб.
я канешне х.з. можа ад рэгіёнаў залежыць, але ў мяне амаль пяціхатка ляціць…
ну так , 2% + 50р. 350
а разніца, які рэгіён? на карты Расійскіх банкаў ў іх 2%+50 руб.
а ківі тыпу нарм, нічога што ўсе закладчыкі на гэтай плацежцы сядзяць, і нармальныя сумы ў банкаў выклічуць яшчэ больш пытанняў
да і камісію ніхто не адмяняў
🤠 так вось кім ты працуеш))))
не, ніколі з гэтым сьмецьцем сябе не буду змешваць, якой бы сітуацыя ні была
нядаўна ад знаёмага чуў негатыў пра Qiwi, свежыя кашалькі з нармальнымі паступленнямі там таксама добра правяраюцца (грошы за выкананую працу былі)
Прабачце, што ўлезаю, наогул тэма іншага казіно, але хачу таксама ўнесці свае дзве капейкі, калі дазволіце 🙂
…Так бы мовіць «знутры».
З казіно, якое абмяркоўваецца, зусім не знаёмая, убачыла першы раз вось такую інфармацыю пра яго, але бачу, што праблема з выплатай. Магчыма тут стану на абарону казіно нібыта, бо з кожным днём выводзіць на карты робіцца ўсё складаней і платжовыя працэсары (яны ж шлюзы) рэгулярна блакуюцца банкамі, коды транзакцый з гэмблінга таксама блакуюцца, у прыватнасці Сбербанк увогуле забараніў іх паўгода таму, і для казіно даволі складана як прымаць, так і ажыццяўляць выпадапленні на карты. Страціць рэпутацыю за 8k рублёў ні адно прыстойнае казіно не будзе, а вось платжовыя працэсары сапраўды часта збойваюць і гэта ўплывае менавіта на рэпутацыю казіно. Лёгка сказаць – змяніце шлюз) Зрабіць гэта на справе – надзвычай складана. не буду ўдавацца ў падрабязнасці, але, паверце мне, знутры, што працэс пераходу на новы шлюз займае да паўгода. Гэта сапраўды не проста.
Любы гульцом тут скажа: «а пры чым тут я?» – так, гульцы ні пры чым і казіно прыкладае шмат намаганняў, каб гульцы не церпелі з-за праблем з работай карт, але не заўсёды атрымліваецца. Платжовыя шлюзы працуюць незалежна ад казіно, і толькі за тое, што ты – казіно, здымаюць з цябе тры шкуры і не лічаць сваім абавязкам вырашаць вашы праблемы хутка, бо гэмблінг у свеце банкаў – гэта кліенты высокага рызыку. Таму, калі ваш плацёж застаўся на 1 дзень па карце, не варта адразу крычаць, што казіно дрэннае, казіно спрабуе вырашыць вашу праблему (калі мы гаворым пра казіно, якое беражэ рэпутацыю! – важная ўмова!!!).
У нас, напрыклад, таксама на гэтыя выхадныя былі праблемы з некаторымі выплатамі па картам, і праблема таксама была ў шлюза, а не ў нас, але заўсёды ў першую чаргу вінавата менавіта казіно. Так, мы прапануем кампенсацыі за гэта гульцам, але пры гэтым шлюз усё адно хутчэй нічога не вырашыць. А часам плацяжы проста ў выхадныя шлюзамі не апрацоўваюцца – альбо таму што транзакцыі часта ідуць уручную і ў выхадныя яны вырашылі, што кліенты казіно – абыдуцца, альбо проста таму што шлюз не апрацоўвае іх па выхадных, альбо таму што ў выхадныя заблакавалі шлюз і мінімум да панядзелка яны нічога вырашыць не могуць. А казіно ўжо адправіла грошы на карткавы шлюз, а гулец просіць змяніць метад… гэта немагчыма на такім этапе, на жаль 😔
Друзья, я ўвогуле пра што гэта я – не хачу стаяць на абароне казіно або на абароне гульца жорстка, але часам казіно не можа нічога зрабіць хутчэй, нават калі яму гэтага вельмі хочацца, а часам гульцы не гатовы разумець, што праблемы і крахі адбываюцца ў ўсіх. Вазьміце любое вялікае ўстанову, маленькае – паўсюль… Прашу без прыкладаў тыпу – вось я выводзіў мільён раз у казіно нумар 1 – усё ок, у казіно нумар 2 – з затрымкамі 2 разы.. Я асабіста бачыла сітуацыі ў знаёмых, калі выплата з найбуйнейшага покеррума ажыццяўлялася 24 дні з-за збою на іх баку! І яны ні капейкі гульцу не далі ў якасці кампенсацыі – проста чакайце, калі не хочаце чакаць – мы вас можам заблакаваць, без размоў 🙂 І як бы.. не… хвалюе… )
Увогуле – сябры, давайце жыць дружна! І часам ставіцца адно да аднаго з разуменнем =) Але гэта пры ўмове, што казіно не зловлена на невыплатах! – найважнейшая ўмова маёй палемікі =)