Выплата не прайшла
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
20 мая 2019 г.
ад
Usacheva
|
100 Адказаў
|
4,610 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось што сёння адказалі
Не разумею, што за кіпіш, відавочна казіно не спрабуе закрысіць грошы, застаецца толькі чакаць і ўсё. Ну і так лагічная ідэя патрабаванне кампенсацыі калі самі не прапануюць.
На іншую плацежку яны праводзіць не будуць, бо грошы могуць вярнуцца і назад у казіно, і могуць да карты ўсё ж такі дайсці. Зараз яны вам выплацяць на іншую плацежку, а там якраз раптам на карту прыйдуць, вы памахайце гэтаму казіно рукой/папрашаецеся)
ТОЛЬКІ ШТО ПРЫШЛІ, УСІМ ДЗЯКУЮ ЗА ПАДТРЫМКУ.
ПРЫШЛІ
Віншую. Прасі ў чаце нейкі бонус за нязручнасці) Ну я б так зрабіў)
ЯНЫ НЕ ДАЮЦЬ БОНУСАЎ, ХОЧ ГРОШЫ ВЯРНУЛІ – І ТОЙ ДОБРА, Я ДА ІХ БОЛЬШ НІ НАГАЙ.
Не ад іх гэта залежала, падобнае, хутчэй за ўсё, можа здарыцца ў любым казіно, але гэта ваша справа, канечне – пра “ні нагой” і г.д.
А вось тое, што нават ні адных спінаў не далі – гэта мінус для канторы, па маім меркаванні.
а ну тады зразумела рио бет на вушы прыседае хоць дзіўна ўсё гэта.У мяне калі былі праблемы з выплатай, тэлефанаваў у банк і яны бачылі што так, насамрэч грошы на рахунку, але пакуль не адпрацаваны…….
Успомніў што месяца 2-3 таму Зігзаг нешта жаліўся на выплату ад ріобет,так што званочак быў ня так даўно………
Хаця паўтаруся ріобет раней не цягнула так моцна з выплатамі – гэта нечакана і дзіўна для мяне…….
гэта казіно скупое на бонусы,клянуся не дадуць ніякага бонуса,скажут тыпа ў нас няма для гэтага бонусак……
Грац, дзяліся)) ахах)
Бонусаў не дадуць, хаця маглі б, чыста па-чалавечы, ФС нейкія задвінуць)
Вось тут згодна 🙂 Кампенсацыю ўсё роўна трэба зрабіць, бо казіно працуе з працэсінгам і, усё ж такі, менавіта на казіно ляцяць шышкі 🙂
Ды хацелася б бонусаў, але не далі(
няспадзяваны паварот у Риобет = ))) я ўжо спалохаўся, толькі ў Рыо гуляю і ў пф, добра што праблема вырашылася = ))
І зараз далі бонус 300 рублёў)
за косяк падмазацца?
Усё роўна прыемна)
Ну вось, хаця б нешта, гэта лепш чым нічога. Адбівай і зноў спрабуй выводзіць)
ну так я і кажу, нядрэнна, вось таму на мой погляд Rio адно з лепшых казіно
Я зачыніла на тры дні профіль , баюся я там гуляць, трэба перачакаць)))
Каго перачакаць?)
Так гэта рэальна была адзіночная праблема. Ці сапраўды думаеш, што гэта змова казіно з-за 8к рублёў?)
І потым гэта ж бонус, згуляла б, а потым заблакавалася. У любым выпадку – ваша справа.
Не
Мяне без просьбы налічылі за такую затрымку быў прыемна здзіўлены !))
канешне дзіўна прадстаўнік мог бы і сам прапанаваць бонус. тым больш тут зразумела што з-за казіно і плацежкі праблема
Ну ты там віп кліент, грошай бязь ліку заліваеш.) А ў гэтым выпадку барышня занесла 8 косароў і ўсю кроў у іх выпіла, пакуль пераклад не завяршыўся🙂
Не факт, але можа быць увогуле нічога б не налічылі, калі б гэтую гілку не прачыталі….
Я там не віп, за год я туды заліў 5к$. Так для замежнага казіно гэта звычайны гулец. Там менеджара няма, у мяне свой. Ад іх бездэпа і фры спінаў не дачакаешся., вось мяне і здзівіў іх падгон. )))
Віншую!
Калі вырашыш застацца на форуме, раскажы пра сябе ў тэме спасылка
🔗
PS. Бо людзі з форуму табе дапамаглі…😎