Вашы пакупкі на выйграныя грошы ў казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
16 August 2019
ад
GoldKing
|
409 Адказаў
|
16,571 Прагляд
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Купіў шмат бонусак у DOA 2, прыкладна 300 штук, у выніку вярнулася да таго, з чаго пачаў )
купіў па добрых скідках новы тэлік і тэлефон, усё астатняе ў казіно вярнулася.
Памятаю яшчэ, калі ў шаразе вучыўся, казік занёс каля 30 тысяч рублёў з 200 рублёў. Адразу пасля пар паехаў якісьці кітайскі тэлек, купіў сабе 50 цаляў
А я лодку з маторам набыў, доўг вярнуў, узяты на першы ўнёсак па іпатэцы.
Амаль лям так і зняў.
Але думаю, калі б не гуляў, грошай было б болей.
Купіў геймерскі камп’ютар, цалкам абсталяваў пакой для працы, абнавіў гаджэты, узяў некалькі фіч для працы, патраціў амаль 5к;)
@kalendula галоўнае зрабіў пакупкі, якія будуць нагадваць што не ўсё так дрэнна і ты хоць што-небудзь набыў, бо калі замазкі – гэта хоць як-небудзь цяпліць душу.
Сёння аплаціў прыстаў ) на душы спакайней стала 😃 атрымліваецца купіў душэўны спакой)
@goldking
гэта так, няма пусткі, што ўсё страціў і нічога не набыў.
У Crazy Time х2500 злавіў, купіў бацьку тачку б/у . Астаткі назад у казік пайшлі 😁
Навенькі iPhone пасля заносу 2000х у Dog House🔥
Апошняя пакупка: карніз новы і занавескі з тюлём:)))))) І яшчэ новую штучную ялінку з гірляндой.
@gans2115 Гэта правільна! Я з любога вываду стараюся хоць што-небудзь купіць для хатняй гаспадаркі хаця б, бо разумею, усё роўна потым усё назад у казіно аднесу, а так хаця б нешта, тыпу “Я – маладзец!” – не ўсё прайграў. ☺
@reddog123 я звычайна проста абналічваю і валюту бяру. Зараз для задэпа цэлая праблема ўнесці грошы:))) А з занавескамі і карнізам гэта так падышло:))) Якраз для адной з пакояў з жонкай куплялі вось з Ozon і аплаціў:)))
@snowwinner
Часам добра, што паспееш купіць, чым зноў заліваць
Мой апошні выйгрыш быў больш-менш аж 4 месяцы таму. Купіў сабе павэрбанк і шафу- тумбу. Купляю заўсёды нешта, інакш увогуле няма сэнсу што-небудзь выводзіць.
@dazzleme
Выдатны спосаб захаваць грошы
Адпішуся: Падкладка пад мышку, палоскі 50 шт для Accu-Chek і кашалёк. ))))
Вырашыў на выйграныя грошы з гонкі ад гарэлкі набыць сабе новае крэсла. Так-то яно яшчэ ўчора каштавала 26К і я ўжо падумаў шукаць у межах 12К, сёння заходжу – каштуе 20К, аформіў, і яшчэ 10% зніжку атрымаў))
@goldking
і як адыграў х3, за ўсю гонку ў добрым плюсе?
А я выйграваныя і выведзеныя грошы кладу на дэбетавую карту. І з іх плачу ўсю камуналку і раблю заказы з валберыс, Апошнія два месяцы больш вывадаў, гэта пакуль радуе.
склаў магутны камп )))калі выйграю яшчэ наступная пакупка будзе дом
@kalendula 500 баксаў у плюсе за гонку.
@gryund да што там дробязямі, бяры ўжо віллу на Балі.
@goldking абавязкова) ну і без яхты нікуды
@gryund
на адных выйгрышах хочаш жыць, але марыць не шкодна)
@kalendula ён думаў у гэтай тэме пойнты даюць, але як аказалася не даюць)). Так проста зайшоў, ляпнуў і пайшоў.