Вашы пакупкі на выйграныя грошы ў казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
16 August 2019
ад
GoldKing
|
409 Адказаў
|
16,568 Праглядаў
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking Красунчык 👍 Мама заўсёды будзе на першым месцы) Нават жонка адпачывае, калі яна ёсць)
@bugulma83 Гэта факт! Асабліва мая, якая зрабіла для мяне ў жыцці тое, што нельга нічым ацаніць.
@goldking Мамачка родная заўсёды цябе прыме ў любой сітуацыі, а жонка толькі можа пастаянна абагульняць, то гэта не так, то гэта не тое😏
Сёння Дзень маці!!!
Хоць маёй мамачкі ўжо няма, але нічога, жыццё працягваецца😏
Пасля качэлей вырашыў нешта і сябе парадаваць, усё ж такі Новы год хутка, вывеў 800$ абнавіў плазму на дачы, чым назад дэпіць і прайграваць трэба і вывадзіць у жыццё)))
@bugulma83.Правільна ты напісаў братан .Усіх са святам Мам.Ніхто не заменіць маму ….Бліжэй за маму няма і ніхто не будзе…Яна толькі прыме )і ўсё даруе…Прымі спачуванні .
Выиграў за апошнія дзевяць дзён практычна 15000$
А купіў сабе толькі шкарпэткі.
А галоўны падарунак – гэта закрыў усе крэдыты.
купіў маме тэлефон і новы тэлевізар
замяніў калодкі,рухавік,фары і карбюратар
@Valerich Шкарпэткі топ😂
Калі ты лудык, трэба памятаць адно правіла: выйграў – знімі і патраці. Жыць становіцца прасцей і вакол бачыш пакупкі))
@vrodezdes а калі і не лудык? Лудыкі звычайна ўсё пакінуць у казіно і яшчэ ў доўгі ўлезуць. Трэба думаць сваёй галавой перш за ўсё, лудык тым і адрозніваецца ад іграмана. У каго ёсць кнопка стоп, а ў каго яе няма. ⛔
З выйгрышу ў бонусе – боты зімовыя і куртку ніштачка – усё астатняе прагуляў)))
@vrodezdes Таму гэтая тэма і стваралася мной, за дзесяцігоддзе ў лудцы ўжо зразумеў, што трэба мець відавочныя рэчы для вываду, каб прайгрышы не адчуваліся занадта моцна.
Мазда 3 купэ 2004г, ноут, ікс бокс сериес ікс. Закрыты кучы доўгаў і г.д. прыкладна так. Праўда, калі б я не гуляў у казіно, думаю, і так бы ўсё гэта купіў бы лол.
@sinaloa
У кагосьці яшчэ ёсць на што жыць і могуць спыніцца, а ёсць тупа ў сцяну, але браць даўгі на казіно – гэта зло: крэдыты, у сяброў, сваякоў. Тады адразу мяняецца ўражанне пра цябе як пра чалавека))
@goldking
Сапраўды, лягчэй потым перажываць, што мог купіць, а гэтага няма))
@dobronx
Я таксама разумею, калі б не казіно, і так бы купіў усё, што хацеў. Нават цяпер з выйгрышаў разумею, што гэта не выйгрыш, а проста крыху вярнуў свае ж грошы))
vrodezdesvrodezdes ну я пра тое і гавару ж)
@vrodezdes згодзен))) усе мы там спрабуем хаця б нешта вярнуць ахах
купіў ноўт Катана
купіла новую відэакарту і замовіла дастаўку сыну.трэба радаваць блізкіх
учора на зуме падняў 31000,купіў мікрахвалёўку)
Фота няма, але магу сказаць, калі занёс у 200 к, купіў бонус за 5 к у слоце, у выніку выдалі Максу, паставіў грошы на вывад – адразу 200 к адмянілі, я думаў, усё не выведуць, сказалі рабі па 100 к – вывелі. Купіў пе-гульнявы, 100 к выйшла.
Мая самая ўдалая пакупка з заносу з казіно – гэта было купіць Луну коин на біржы, калі яна падавала , я яе паспеў набыць на нізах па 4-3 баксы на 300К рублёў. Яна ж падавала з 100 баксаў і ніжэй проста было нікуды падаць. І калі я прачнуўся то ўбачыў, што мае 300К ператварыліся ў нуль, тады то я і зразумеў , што гэта была мая самая ўдалая пакупка)
у мяне ўсе пакупкі з заносаў неўдалыя.
гэта проста нейкія забабоны
Ні кала, ні двара, нехта скажа ў докор
Нічога не назбіраў, не нажыў, толькі верай і праўдай лудзіў..
Апошняе, што я набыў на выйгрыш у казіно – гэта была пральная машына. Жонка даўно хацела новую машынку з сушкай і ўсімі дадатковымі функцыямі.
Усім удачы