Вашы пакупкі на выйграныя грошы ў казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
16 August 2019
ад
GoldKing
|
409 Адказаў
|
16,484 Прагляду
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ітак, прапаную ў гэтай тэме размяшчаць усе нашы набыцці, якімі мы сябе радавалі, калі выйгравалі ў казіно. Лічу гэта важным аспектам для кожнага лудамана, бо рана ці позна большая частка гэтых сродкаў застанецца ў казіно.
Нават маленькія радасці падштурхоўваюць нас не зліваць усе грошы назад.
Мабыць пачну, нядаўна замовіў якаснае крэсла з дастаўкай, агульная сума выйшла 22000р. Вельмі клёвае і зручнае, сабраў за 40 хвілін без замарочак.
З апошняга заносу (прыкладна ў лютым) аддаў частку доўгаў і абнавіў сабе камп.
На той момант пайшло на яго пад 150к. Вядома потым пайшоў заліў. Працэсар прадаў і паставіў самы дешманскі, відэакарту браў з рук. У прынцыпе ўсё жалеза засталося, акрамя проца і відяхі.
Спадзяюся ўсё ж такі настане белая паласа і жалезкі дакіну. Хаця тэндэнцыя пакуль не вельмі. Не тое што заносаў, а нават больш-менш выйгрышаў у прынцыпе 😔
У мяне вялікі спіс таго, што я ўзяў на выйгранныя грошы з казіно за апошні час – ну з апошняга ўзяў ноўт не дарагі 33К, камплект спадарожнікавага ТБ і інтэрнэт МТС, тэлевізар Сони андроід. За 90к са зніжкай выйшаў. Робат-пыласос. І шмат чаго яшчэ было. Летам, калі лятаў у Краснадзёр да фармучанена Kadrus2002, так пасля заносу ў казіно аплатылі некалькі начэй у гасцініцах розных. А так шмат чаго яшчэ было і за вучобу за год дачцэ ў універсітэце плаціў з заносу. І за мяжу яе адпраўляў з выйгрышаў. Усё і не ўспомніш цяпер ужо. )))
Самае важнае набыццё, напэўна, для мяне – гэта кветкі ў радзільню на выпіску жонцы, падарунак персаналу і купа розных дзіцячых прыбамбасаў. Так атрымалася, што за дзень да выпіскі я застаўся практычна без бабла і сядзеў думаў, дзе ж узяць грошы на ўсё гэта. І тут бабах і приляцеў каля 18k на ківі з колумбуса, дзе я адбіў бездэп, але на мяне пачалі вешаць нейкія мульты. Але ўсё ж усё скончылася добра і я радасны паскакаў траціць выйгрыш).
апошні занос быў каля 120к з 1000 дэпазіту, як зняў адразу паехаў у стрыптыз, пасля стрыптыза ў дрочыльню. З раніцы прачнуўся з дзікім пахмеллем і без капейкі грошай у кішэні)))
З апошніх набыццяў сучасны тэлевізар Samsung з усімі плюшкамі-наворотамі) раней купляў тэлефон Samsung і айфон) і гэтак па дробязях розным.
P.S зараз трэці месяц у сур’ёзных праблемах і не да пакупак.
Казіно дало і казіно забрала
На выйграныя грошы ў казіно шмат чаго набываў: Тэлевізар, халадзільнік, залатыя ўпрыгажэнні жонцы, дзіцяці спартыўны веласіпед з 21 хуткасцю, раза тры сям’ю адпраўляў на поўдзень адпачываць. І яшчэ шмат чаго, усё не ўспомніш. Дарэчы, за інтэрнэт прынцыпова не плачу са свайго кішэні, а на выйграныя грошы – гэта атрымліваецца 750 рублёў кожны месяц – інтэрнэт і інтэрактыўнае тэлебачанне каля 1000 каналаў. Вялікая частка выйграных сродкаў застанецца ў казіно :). Мы, гульцы, заўсёды сябе ў мінусе лічым, а зараз падумаў па тэме і зразумеў, што ніякага дыскамфорту, па-першае прыемнае азартнае правядзенне часу і часам нядрэнны прыбытак. Так што ўсім пабольш выйгрышаў і прыемнага адпачынку за гульнёй.
А я ўсе выйгрышы на віскі трачу 🙂
ну і дарагі веласіпед купіў,
яшчэ з кожнай выплаты дзецям торт заўсёды розны купляю… І марозіва..
ну а рэчы на зарплату …
цяпер хачу выйграць на адпачынак у Фінляндыю на нг сям’ю павезці…
я шмат чаго купіў на выйгрышы: тэлевізар Sony за 35к, PlayStation-3 за 12к, калонкі за 3.5к, мультыварку за 4к, нарэзачку для гародніны за 4.5к, а галоўнае – гэтым летам пабудаваў другі дом)
Поспехаў табе. Дарэчы мной заўважана, што нечакана выйграеш, то бок задэпіў і круціш сабе паціху не думаючы пра выйгрыш і бац занос.
а як наконт бац-бац і міма?)
Я вось думаю, трэба весці сваю статыстыку, у якім слоце табе прае і ў якім казіно, і старацца гуляць па ўсіх сваіх правілах, нічога не парушаючы……
На цуд спадзявайся, а сам не прамаруджвай………
Праз год гульні, з выйгрышаў пачаў штомесяц аплачваць за інет, потым ужо рэгулярна за інет і тэлефон на ўсю сямʼю. І паехала… За апошні час – на аперацыю маці. Ды і проста па дробязях, напрыклад новыя замежныя пашпарты для сямʼі.
Да таго ўзроўню, каб зарабляць на гульні, пакуль не дасягнуў, гуляю для ўласнага задавальнення, развіваючы інтуіцыю… Але пакуль у плюсе, на некалькі сотняў уе
PS. Заўважыў, што самі выйгрышы прыходзяць нечакана, калі перад гульнёй пра іх не думаеш і ў асноўным пасля “перадышкі”)
Я стаў есці менш, старая вопратка як уліта стала сядзець, адна эканомія і што б я без гэтых выйгрышаў рабіў, розуму не прыкладу 😎
З набыццяў толькі лёгкая стадыя цырозу печані ? )))
пагасіў крэдытку… ужо гадоў тры яна не была поўная)))
Цікавага і вартага ўвагі нічога не купіў.
Не бывае лёгкіх стадый) Бывае старт незваротнага разбурэння печані)
павер мне, гэта нядоўга 😏
Дакладна) Так парашкаліў сваімі прасякнутымі мазгамі, думаю, каля 10% максімум з тых, хто ўліў у крэдытку, змог своечасова спыніцца)
а я прывёў сябра ў казіно рох мы 3 к депнули прайгралі а бліжэйшы банкамат праз поле. февраль месяц быў а я толькі з Краснадара прыляцеў без шапкі ў капюшоне ўвогуле пакуль ішоў праклінаў залежнасць ад гульні. депнулі яшчэ 3к і ў свінках пад 200к вывелі. гулялі доўга вельмі. а потым на гэтыя грошы паехалі на Гоа ў Індыю. на 2 тыдні. так я і пачаў гуляць
ХА набыцця..Я раней усё траціў на розную хрэню, прасераў у агульным, потым вырашыў на неўлічаныя грошы браць толькі патрэбныя рэчы ў гаспадарцы 🙂 Я вось за два гады на выйграныя і паспяхова выведзеныя купляў жывёлу.. Купіў ужо пяць каз і казла, у мінулым годзе дзве хрюхі, іх ужо з’елі.. 🙂 Але прайграў напэўна ўжо карову 🙂
Ржу не магу))
З выйгрышаў у казіно, сабраў сабе кампутар, купіў тэлефон, зімовыя чаравікі і пальчаткі 🧤 😃 Браце купіў тэлефон, сабе Bluetooth навушнікі і калонку, два павэрбанкі і яшчэ плачу за інтэрнэт і сотавую сувязь 📃
Многа чаго -наўтбукі, тэлефоны ўсім блізкім абнавіў- адпачынак і розныя рэчы. Усё роўна прайграна куды больш))хаця б нейкі кайф атрымліваць ад заносаў трэба ж)
Гэта як у анекдоце пра набыццё аўтамабіля ?
Сустракаюцца два прыяцелі:
– Ты, я чуў, машыну купіў?
– Так, добрая рэч, цяпер усюды паспяваю. Сёння за дзень паспеў памяняць
алей у рухавіку, купіць новыя шыны, з’ездзіць на аўтарынак за
крыламі, скокнуць у аўтасэрвіс, заехаць у аўтамагазін за тосолам… І
як бы я ўсё гэта без машыны паспеў?