Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,222 Адказу
|
337,633 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Скажы, а ў якую рулетку гуляеш, якая больш табе нравіЦ@ або табе ўсё адно(слоты рулетка карточныя гульні) і галоўнае пытанне для чаго?)
Але думаць і аналізаваць у той жа час – лепш хацелі б адразу атрымаць ГРААЛЬ, але большасць працягваюць “катаць” на роўныя шанцы або дюжыны, або ў лепшым выпадку на сікслайны, А потым робяць “квадратныя вочы”, калі бачаць доўгія серыі аднаго колеру або доўгае не выпаўленне адной дюжыны)!
Ніхто не забараняе прыпыняць сесію, я, напрыклад, адну сесію дзелю на два заходы, на шэсць разоў. Гэта калі ты чакаў Zero, а яго не было 300 спінаў (ні адна сістэма гэтага не вытрывае), і вось ты спійяў Zero, а лік пайшло ў ход яшчэ на 400 спінаў. І вось калі ты ўжо зліўся, т.к. руль – гэта поўны лохатрон!!! Ты бачыш, Zero пачынае гуляць паўторамі і яшчэ кожныя 8 раз))))
…Мая грае ў асноўным на паўторы лікаў, бо ў мяне не было ніводнай серыі за 37 спінаў што бы іх не было). Такое можна ўбачыць толькі ў скамных лахатронах, так жа як і выпадзенне запар 10 разоў “ZERO”, калі ты зачыніў усе лікі, акрамя ZERO(бачыў гадоў дзесяць узаў такую “зліўную” гульню ў запісе).
Таму граю на фіналы, чатыры лікі – гэта не адно, па-любому выстрэліць. Галоўнае глядзець, якія лікі пасля якіх гуляюць, па-мойму гэта важна, магу і сплітануць цэнтры)
Бывае пачынаю гульню з роўных шанцаў, тыпу пойдзе фарт – працягваю гуляць далей… А калі ўжо з’яўляецца невялікая дэльта, стараюся браць яе за аснову, а далей гляджу гісторыю выпаўшых нумароў ну і, вядома, ЧУЙКА, як без яе)
Вось рэальны прыклад пачатку гульні на дробных стаўках на еўрапейскай рулетцы з КЧ. Амаль заўсёды стараюся, быццам блытаць сістэму і даю “заглынуць” нажывку)
А потым гляджу на гісторыю выпаўшых нумароў і калі ўжо ёсць нейкае набліжэнне, працягваю гульню, скажам, на тры сікслайны
Далей ужо як бы вызначыўся з выбарам і працягваю ставіць па полі, спачатку сплітаваў, ну захацелася, ну гэта жыццё)
А калі вызначыўся з актыўным лічбавым шэрагам, пачаў паступова павялічваць стаўкі ў надзеі на паўторы)
Так што фіналы “двоек” заігралi як трэба.., хоць раней сістэма тыпу прапаноўвала фіналы “нулей”, але “мая не павялася”)
Ну і для чысціні эксперыменту прывяду “балік ” у дынаміцы, колькі было, калі пачаў гуляць і калі скончыў(+9 з капейкамі ў уе)
А дзе гэта ты так гуляеш? У праграмнай рулетцы ў якіх-небудзь казіно?
Ну ў прынцыпе што праграмная што ў лайве нямнога адрозніваюцца ў наш час. У лайвах цяпер таксама кіруецца шарык праграмна і падае на тое лік, якое выдала сістэма, магніты проста прымагнічваюць і ўсё.
Апублікавана: 16 April 2025 #190
Так на ігравых скрыншотах відаць, якое гэта казіно, яно з кантролем сумленнасці ва ўсіх гульнях. Праўда, там ёсць дзесятак папулярных старых «пераробленых» слотаў і шмат сталоў з покерам і некалькі рулетак…
П.С. Але казіно не мае ліцэнзіі, таму не ў фаворы на гэтым сайце. Я яшчэ гуляю там у рулетку адносна даўно, у іх дазволены мульты і ніякай верыфікацыі. Мінімальныя патрабаванні – эл‑пошта, пароль ну і дэп, канечне, але можна гуляць на “фаны” і таксама з КЧ).
Мне ўвогуле падабаецца гэтая рулетка(еўрапейка), там ёсць і пустыя спіны і магчымасць згенераваць вынікі спінаў наперад і па-спінныя зрушэнні і сам дызайн рулеткі па-за ўсіх пахвал.
Апублікавана: 16 April 2025 #192
Хто так вырашыў?
Я ў рулетку гуляю рэдка тым больш стаўкі на лікі.Звычайна колер або поле стаўлю для хуткага падваення балансу.
Апублікавана: 16 April 2025 #194
Калі атрымліваецца павесяліцца ў гульні і яшчэ хутка павялічыць дэпазіт, рады за цябе… “Мая” тут паказала адну сесію сваёй гульні)
Тут кожнаму сваё, на роўныя шанцы гуляю ці ў пачатку гульні, ці калі бачу, што пачынаецца новая серыя лікаў. Напэўна таму і нравіЦ@ рулетка, калі за сталом ёсць “холыя” спіны)
не люблю рулетку, гуляю іншы раз толькі чыста калі прыгожая дылерша размаўляе па відэа, то магу проста па фану пакруціць , каб пагутарыць і не было сумна
па мне так у лайвах больш шанцаў занесці чым у слотах
аддача вышэй у лайвах
Апублікавана: 17 April 2025 #198
А дзе ёсць такая лайв-рулетка з дылерам, шоб можна было пакруціць на фаны? Мне памятаецца некалькі гадоў таму былі такія праекты, цяпер не сустракаў. А проста “папагутарыць” з дылерам у чаце пра жыццё, калі не гуляеш, на мой погляд занятак такі сабе)
Апублікавана: 18 April 2025 #199
Расказаў бы, у якія гульні ў лайве гуляеш – карташкі, рулетка ці можа «кола»… Ці проста напісаў і УСЁ)
Апублікавана: 19 April 2025 #200
Толькі там і гуляю таксама лічу што там толькі можна рэальна выйграць