Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,222 Адказу
|
337,576 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я, так зразумеў, што на ўсе бягучыя пытанні – атрыманы адказы, значыць можна і “руль” пакруціць…
“Фарт,” гэта цудоўна 😉
Чаму нікога не задавальняе, а мне падабаецца. Рад любому выйгрышу, гэта ж не прайграць і нават не па нулях), Скажы, якія твае адчуванні ад гульні, калі робіш стаўкі па 500 або па 1000, у мяне ніколі не было такога досведу…
PS. Для мяне цяпер атрымаць радасць ад гульні, радасць ад таго, што дзень прайшоў, а ты яшчэ жывеш. Ты дыхаеш паветрам, бачыш Сонца, адчуваеш гэты водар набраклых і прыгажосць распускаючыхся бляшчак (пачкаў), на жаль, не чутны спевы птушак… Але ўсё роўна – ВЕСНА прыйшла, Вясне дарогу!
Я дэплю ў асноўным мала і гуляю па мін-беце – але ў мяне быў досвед з нормальнымі стаўкамі (500-1000р) пры тым што дэп быў умовна 5к але я проста раскруціўся да 50 цудам па 50-100 і потым сарвала і круціў па 500
Так вось – адчуванне не перадаць словамі нават! Ты круціш заўсёды па 10р і на бонуску разлічваеш рублёў на 500 а тут ты круціш па сутнасці па 500! Гэта так адреналін паднімае жах) калі разумееш, што нават х300 бонус – гэта 150.000 драўляных ) такое ў мяне было пару раз, на жаль але гэтыя пару раз я зліў усё пад 0) хоць былі моманты, калі выпадалі бонусы і тут мысленна ўжо купляў пуцёўку на адпачынак)
На рулетцы гуляў максімум па 5 амерыканскіх рублёў у ліку і калі па ЧУЙКЕ атрымлівалася з першага “стрэлу” трапіць у дзесятку, гэта было незабыўна… Нават цяпер, часам зачыняю вочы і бачу гэтую карціну(180$). У слотах больш, чым па 100рЭ не круціў, але чамусьці самыя вялікія перамогі – 12ооо былі па стаўках значна меней… Падыход такі, калі гульня хоча табе “даць”,, то чаму б ёй не даць у першыя 5-10 -15 спінаў. А вось гэта доўга круціць, слоты гэта не для мяне, вельмі хутка можа “засосаць”, так што ў прыярытэце гульня на “зацэп”, а далей гуляць можна і дерзка, агрэсіўна, на гэтую плюсавую дэльту!
Да і яшчэ, узяў у звычку пасля падыёму х10 і “зліву” 300 бакинскіх, а потым з дэпазіту “пяціхаткі” падыёму да 12ооо рЭ і зноў “зліву”, прыняў рашэнне з кожнага хо-ра-ша-га выйгрышу рабіць сабе і сям’і – “падарунок”, пакідаючы на гульню(30-50 доляраў). Пачыналася ўсё з штомесячнай аплаты інэта, бо нельга ж гуляць у казіно і плаціць за інет са свайго кішэні, потым паступова перайшоў на іншы ўзровень і акрамя інэта пачаў штокаштова аплачваць за тлф сям’і, ну і паехала… Як казаў Вялікі СУВОРАЎ, лепш маленькая перамога кожны дзень, чым адна, вялікая раз у год)
Назва тэмы, лайв-рулетка з дылерам. Таму каму цікава, глядзім табліцу выпадзення нумароў, параўноўваем і празрэем.
Перамагчы тут немагчыма, па вызначэнні 😣
Вось так нам трансліруюць лайв-рулетку з дылерам нібыта з правайдэра(! Але калі заходзіш у адно казіно ў адзін час, за той самы стол, з тым жа дылерам і адкрываеш укладку іншага казіно і глядзіш на гісторыю выпадзеных нумароў! Усi ўпэўненыя, што трансляцыя ідзе з правайдэра і вынікі выпадаўшых спінаў павінны быць у ўсіх аднолькавыя, а аказваецца – не!
Казіно па ўласным меркаванні ўмешваецца ў гульню і ўжо не ты гуляеш, а цябе гуляе казіно. Гэта як бы эха мінулага, гульня ў напярсткі з шулерамі. Куды б ты ні паставіў грошы (у адзін з трох напярсткаў – думаючы, што здагадаешся, дзе шарык, але… Але калі на раздачы “майстар” перасоўвае напярсткі, то шарыка ні пад адным напярсткам ужо няма! 🤯 А ж гэта “прамая трансляцыя”, усё перад вачыма)
Як выбіраеш тры нумары гэта ведаю, але як два- пакуль толькі здагадкі)
Прывітанне. Хварэю да гэтага часу. Доўга не заходзіў у сетку. Ляжаў у 2 бальніцах, не да гэтага было.. зараз яшчэ зусім не адыйшоў, п’ю лекі.
Ты гэта, выздараўлівай!
А пакуль ты лячыўся, бачыш, як твая тэма заззяла рознымі колерамі, распісалі пра рулетку амаль за УСЁ)
Ну вось я і заўважыў, шчыра нават не чакаў што так раскруціцца і быў трохі ў шоку ад колькасці адказаў.
Галоўнае зразумець, што лайв-рулетаў з дылерам вельмі і вельмі мала, казіно ў большасці свайго “кантралюе” гульню і буйных гульцоў. І калі іншыя гульцы паўтараюць іх стаўкі, то наступае “зліўная тэма”, таму робім выснову. ЖАДАЮ ЗДАРОЎЯ і ЎДАЧЫ нам УСІМ!
да, у цэлым усё гэта выглядае смешна
такая ж гульня крэйзі тайм, дзе дылер нібы крутзіць кола – яшчэ многія пішуць тыпу вось не дакруціў і г.д. ахаххаах бедныя лудзікі, якія не ведаюць, што выпадзенне дакладна не залежыць ад таго, з якой сілай дылер круціў)😀
Табе таксама здароўя – самае галоўнае і ўсяго самага добрага
Яна раскруцілася, бо было пару марафонаў, гэта каб пачалі аддубляцца! Што рулетка можа быць у 1000000000 разоў больш паспяховай, .так! У слотах паднімаюць шмат, але! і зліваюць нашмат больш!!! Калі ёсць досвед, час і цярпенне, рулетку можна перамагчы! Скрыншоты я выкладаў, для таго, каб бачылі, як па капейках робяцца сотні ўдалых ставак. Па выніку адзін чалавек зразумеў, што гэта сістэма! А не выпадковасць!! Я яшчэ раз паўтараю – мне нялёгка ладзіць марафоны па рулетцы і разыгрываць 1-2тр, толькі для каго??? Калі зусім няма разумення, што такое рулетка. Я гэту фуйню не магу слухаць – Я паставіў на лік і не трапіў!!- Мля рулетка дала чырвонае 13 разоў!!! Так бывае толькі ў лахатронах!!!
Ды підец, такія профі, млять!!!! Яшчэ і парады даюць!!!!!
У “рулетку” крейзи тайм не гуляў, сказаць нічога не магу, ды і назву зрабілі б “кола крейзи тайм”, так было б дакладней.
Па-мойму, яно больш “нагадвае” шоу з колам і “плюшкамі”)
Ёсць шмат розных сістэм, але ўсе яны, ты ж сам выдатна разумееш, могуць быць бескарысныя, калі рулетка падкручаная і кіраваная. Важная сумленнасць падчас гульні і без падкідання шарыка адміністрацыяй у патрэбную для іх луначку з лічбай.
Галоўнае – сумленнасць пры гульні і каб рулетка працавала выключна па ГСЧ без падкруткі
Згодзен, на ўсе СТО! Тут, магчыма, ўсяго некалькі “рулевых”, астатнія – слоцікі і тыя, кому падабаюцца картовыя гульні (покер, баккара, BJ). Але быў пытанне пра лайв рулетку, як змаглі – так і данеслі і паказалі на скрыншотах, што яна можа быць гульнёй у плюс. Але галоўнае што лепш гуляць у рулетку з КЧ, там хоць стаўкі не абкідвае).
У доўгую амаль не гуляў, максімальна за 1 серыю “падымаў” каля 25% ад стартовай сумы… Але большасці патрэбны мульЙОны, але для гэтага ў рулетку трэба рабіць вялікія стаўкі і не факт, што будзе “плюсавая гульня”😎
Па мартынгейлу заўсёды граў і на маю думку гэтая стратэгія на вякі – і ў баккара працуе, і ў рулетцы
Калі гуляць на раўныя шанцы або скажам на дзюжыну, калі доўга, то, па-мойму, гэта шлях у нікуды. А калі на адно лік, два ці тры – то чаму б і не. тут ёсць удалыя скрыншоты гульняў на два-тры лікі. Хаця мая не грае “адкрыта” па Мартыну, ну магу павялічыць стаўку ўдвая і тое вельмі рэдка 😎
Дзе канкрэтна не сумленна праходзіць гульня??? Давай выдавай
Далей: яшчэ ў 2011 г. я бачыў, як на адным форуме абмяркоўвалі 10000 спінаў (нямецкае казіно) – людзі сядзелі і глядзелі статыстыку. Ты хоць раз паглядзеў 10тыс спінаў??????? Я праглядаю па 200 спінаў, каб зрабіць адну стаўку, і бывае яшчэ 400 спінаў, каб зрабіць другую стаўку. Ты нават не разумееш, пра што ты гаворыш. Ты заходзіш у рулетку і стаўіш на чырвонае/чорнае, ой не дало 9 разоў., ну ўсё лохатрон скам
Да пра што ты гаворыш, яны яшчэ не ведаюць, што статыстыка проста была ў адкрытым доступе). І яна публікавалася для намаляванай рулеткі, для лайв рулу і для рэальных колаў, Дзе таксама ўказваўся год, нават назва казіно, павольны ротар, сярэдні.., памер шарыка..,
PS. На форуме LCB, па першым годзе адкрыта публікаваў статыстыку выпаўшых нумароў на 10К, потым яшчэ разок… Як думаеш, шмат было спампоўванняў… Вось менавіта)
Не, я так не раблю, як ты. Я заходжу і пачынаю адразу ставіць, паглядзеўшы на статыстыку апошніх выпадзенняў лікаў