Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,223 Адказу
|
337,664 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 19 April 2025 #201
У мяне давер да лайву паменшыўся, апошнім часам гуляю толькі ў рулетку з КЧ і генерацыяй вынікаў наперад. Галоўнае не захапляцца і рэгулярна мяняць стыль гульні.
@thee4 што ты маеш на ўвазе пад зменай стылю гульні і навошта яго рэгулярна мяняць??
Апублікавана: 26 April 2025 #203
Патлумачу на прыкладзе: скажам, ты граеш на роўныя шанцы (па Мартыну), у цябе атрымалася адыграць у плюс. Калі будзеш захапляцца па Мартыну – гэта 100% зліў банкролу, будзеш бачыць як 10-15 разоў запар выходзіць чырвонае, а потым ZERO і зноў чырвонае. Бо можаш жа перайсці да сістэмы “антымарцінгейл” або да гульні “па лесвічцы”, тады ёсць шанец яшчэ трохі падняцца. На кожнага гульца ў казіно вядзецца запіс яго алгарытму гульні, разумееш? Вось пра які “стыль” гавару)
Калі не электронная рулетка- я думаю што онлайн рулетка механічная без махлярства. А электронная рулетка скам!
Апублікавана: 26 April 2025 #205
Тут я прывёў храналогію сваёй гульні ў электронную рулетку, на біткі… Дзе, па маім, з 4 даляраў падняў да 200 і гэта за дзён пяць ці шэсць, адмотай гэтую тэму крыху назад і сам усё ўбачыш.
А што тычыцца лайв руля, дзе выклаў скрыншоты, калі націскаў на некалькі нумароў, але як толькі павінна была сыграць адна з маіх ставак, зрабілі абрыв сувязі. А калі размаўляў з суппортам і даваў скрыны і відэа гульні, мне так бы мовіць адказалі, вам жа вярнулі стаўкі(
Вось знайшоў некалькі скрыншотаў яшчэ з 2020 года, калі гуляў у лайв рулетку ў нядрэнным БК Леон. Зрабіў стаўкі на тры лікі (32 15 19) з узмацненнем і мяне выкінула, хоць стаўкі павінны былі прыняць, але ўвы… А калі зноў зайшоў у гульню, то адно з маіх “выйгрышных” лікаў ужо адыгралася(
Гэта ж трэба толькі Щаз, прыгледзеўся да “1” скрыншота, дзе выставлены стаўкі на поле рулеткі, там шарык ляжыць у ячэйцы з нумарам “14”! А ў табло выпадзеных нумароў гэта быў вынік папярэдняга спіну(раунда), а апошні выпаўшы нумар ужо быў нумар “7”, як вооЩе такое можа быць?! Проста цуды(((( Вось вам і лайв рулетка з дылерам, а па факце гэта понты для прыезджых…
так на дыстанцыі якраз у доўгую і зліеш ці максімум у нуль выйдзеш, такая сабе задума
Апублікавана: 29 April 2025 #209
А што такое гульня на доўгую па тваім – гэта месяц, гады? Як па мне падвоіў або зрабіў х 5 на “руле” ці ў любой іншай гульні і гэтага дастаткова)
кайф
Апублікавана: 12 May 2025 #211
У доўгую можна было гуляць у рулетку ў плюс па почырку дылера, робячы стаўкі флэтам. Ніякіх падвоенняў ставак, закрываючы ад 3 да 5-9 нумароў вуснымі стаўкамі, але зараз, на жаль, гэтая тэма ўжо не працуе(
Нядаўна наткнуўся на провайдара betgames, на іх сайце можна ў іх жывую рулетку з дылерам на фанцікі пагуляць без усякіх рэгістрацый. Каму цікава, можаце пагугліць іх сайт.
Апублікавана: 12 May 2025 #213
Дзякуй, хоць так я нармальна зразумею механіку гульні. А то шкада ставіць на кроўныя, а на фанцікі відавочна не такі азарт. Увогуле, хто шарыць, такое пытанне: у лайв-гульнях у рулетку дылеры і казіно могуць як‑небудзь уплываць на выпадаўанне пэўнага ліку ці не?
@thee4 а можа ты артыкул запілиш па гэтым поводу на сайт? Для мяне «індзейца» вось гэтыя стылі ўсе ўвогуле цёмны лес.
Апублікавана: 13 May 2025 #215
Ну так пачынай чытаць форумы з 2011 г. Там столькі інфы))) былі форумы, дзе былі толькі рулевыя)) Я паказаў, як з невялікага дэпазіту падняць. За сёння трэба паказаць?? Ну тыкаць каму? Усе прафі)) усе ведаюць, што абкідвае)) не цікава ўжо))
Апублікавана: 13 May 2025 #216
Для пачатку задай сабе пытанне – на што табе гэтая гульня, можа, лепш слоты або ў карцёшкі… І калі зразумееш, што руль – гэта тваё, тады пачынай запамінаць размяшчэнне лікавага шэрагу на коле (па гадзіннікавай стрэлцы і супраць). Падумай, як гэты шэраг сумяшчаецца з полем рулеткі? І шмат пачнеш разумець сам…
Апублікавана: 13 May 2025 #217
І яшчэ лепш пачынаць разбірацца з рулеткай(еўрапейскай, французскай..), дзе адно ZERO. Там больш шанцаў на перамогу.., хоць у рулетцы “амерыканскай” ёсць і свае плюсы, але і там трэба ведаць размяшчэнне лікаў на коле і… вядома на полі)
@idobrnsk123
Так можна ж вярнуцца ў гэтай ветцы на адну старонку “назад”! І ўжо пачынай “вучыць” стыль гульні з паста#180 і далей… Там, прадэманстраваў на скрыншотах што, як і чаму(бачна гісторыю выпаўшых нумароў, стаўкі і выйгрышы і невялікае тлумачэнне да іх). Упэўнены пры жаданні самому разабрацца, не складзе вялікай працы). Поспехаў нам УСІМ!
На кароткай дыстанцыі выйграць рэальна, але на доўгай – зліваюць амаль усіх. Рулетка заўсёды з перавагай у казіно. У ліцэнзаваных лайв-казіно гульня, як правіла, сумленная, але ілюзія кантролю зьбівае з толку.
Галоўнае – не ўспрымаць гэта як спосаб зарабку.
@forvard
Усё гэта прыгожыя словы, у якіх напэўна ёсьць сэнс, але…
Першае. У рулетку, у якую я часта гуляю(з павышанай выплатай), там няма перавагі казіно. Там, калі робіш прамую стаўку на лічбу, выйгрыш складае не 35/1, як у звычайнай… А 36 да 1 + уласная стаўка і ў выніку атрымліваеш на рукі 37/1, спадзяюся разумееш у чым сутнасць. І другое, скажы, а ты сам гуляеш у рулетку ці… )
рулетка топ, калі казаць пра самую звычайную
рулетку з бонуснымі гульнямі – шлак)
@kpokodil333
Згодзен! Тым больш калі вучысься гуляць у рулетку. што ў “электронку”, што ў пнеўма. што ў лай рулетку з дылерам – атрымліваеш вопыт…
Мы ж у большасьці сваёй хочам пабываць у добрым або нават шыкоўным наземным казіно, бліснуць там сваім “майстэрствам”, у надзеі сарваць вялікі куш! Вось гэты ігральны вопыт, як раз там і спатрэбіцца).
Бонусныя рулеткі ўвогуле нейкая незразумелая хня.
@robingood
І тыя рулеткі з “тлустым” КУ ад х50 да х100 або х200, там таксама ўсё вельмі “странна”… Тут трэба разумець нюансы, іх сіся ШІ можа выкладаць шарык нумар у нумар. А тыя, хто выйграе, проста ім “пашанцавала”, бо яны зрабілі стаўкі ў разрэз стаўкам буйных гульцоў…
не ведаю насчёт канкрэтна вось лайва, асабліва не спрабавала, але на звычайных рулетачных апаратах заўважыла такую дзіўную тэндэнцыю, што вельмі, сапраўды проста вельмі нерастлумачальна часта мне выпадае зэро,, я нават памятаю, калі ў Ріабеце былі турніры “вегас” (блін, шкада, вядома, што іх забралі😒), я калісьці толькі па стратэгіі “стаўь кожны заўсёды толькі на зэро” і выйгравала))