Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,250 Адказаў
|
344,450 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
…А могуць і ўвогуле “ламаць” гульню, зрэзваючы фартоўны настрой гульца: то зробяць ну вельмі кароткі спін (менш за 5 абаротаў шарыка), які не ўлічваюць. То запусцяць “шчолчкам” шарык і ён будзе вылятаць з кола, то банальна згасне святло ў зале, то абслуга будзе настойліва прапаноўваць напоі, а могуць нават і абліць.., як бы выпадкова або ўвогуле СБ проста “намякне”, маўляў “пора уходить”). Хітрыкаў шмат…
У мяне было 10 раз запар чырвонае ў лайв-рулетцы
@godweles888, гэта не мяжа, я памятаю, знаёмы казаў, што ён сваімі вачыма бачыў, як 34 разы запар выпаў той самы колер. Праўда, не памятаю, у якой менавіта рулетцы. Гэта проста немагчыма ўсвядоміць.
@godweles888 Ужо яксьці пісаў, што бачыў запіс гульні, калі выпадаў дзесяць разоў ZERO! Пры гэтым чалавек закрываў усе іншыя лікі акрамя гэтага(
@godweles888 Калі адбываецца “скос”, трэба дачакацца, калі так загуляе “чорнае”! А якія рабіць стаўкі, няхай вырашае кожны сам).
PS. Напрыклад у фільме(1935)- “Чалавек, які сарваў банк у Монте -Карло”, там рускі…, гульняў на ўсё).
А было яшчэ ў шахматным парадку да 13раз )))
У мяне ў вас было 5 чорных і 5 чырвоных )))
Не ведаю, але аднойчы выграў у рулетку 15к – пафартзіла, паставіў адзін )))
@tonilin па сістэме на калонкі адразу на дзве і на дзве дюжыны у прынцыпе рызыка мінімальны праіграць
@thee4, там, напэўна, дылер сам у шоку быў. Штосьці нерэальнае.
@brabrobrob Не, гэта ж была рулетка без дылера, якая крычала “вашых няма”), у казіно былі іншыя планы…
@godweles888, гэта фігня. 10 запар мы павінны бачыць у сярэднім кожныя 650 спінаў. Больш дакладна, правільней сказаць наадварот – не бачыць нейкі колер 10 разоў запар. Таму што частка такіх серый будзе не чыста чырвонымі, а разведзенымі Зеро. Але без чорных. Увогуле кожны дзень такое павінна здарацца.
А вось 34 парадыгмаў – папрасіў вылічыць ШІ, ён кажа, што верагоднасць такога 1 да 21 000 000 000 спінаў. Калі гэта живая рулетка без кнопкі “Турбо”, то ўбачыць такі шэраг можна кожныя 40 000 гадоў бесперапыннай гульні.
Не так ужо і рэдка, калі параўноўваць з 10-ю Зеро запар. А гэта 1/37 у 10-й ступені. Вось тут ужо давядзецца чакаць 4 800 000 000 000 000 спінаў. Або каля 9 мільярдаў гадоў бесперапыннай гульні.
@vavilov, проста бязумства нейкае..
Я звычайна ў слоты катаю,рулетка не асабліва заходзіць па мне)
@thee4
Мяне вось дзівіць у лайт рулетцы, што яны не кідаюць шарык, націскаюць тыпу на ручку якая іксовку на ліках паказвае, а шарык запускаецца сістэмай, выходзіць усё ўжо як то смутна. Карацей учора зайшоў і ўсё што о цудам падняў, усё так жа слілася, тупа нічога не давала, іксовлк не было на працягу дня, а выпадала проста лайно несусветнае, логікі нуль, тупа папаў пад брытву)) калі я ўжо перастану гуляць у гэтую скаміну))
@brabrobrob
Калі ўлічваць, што ў Гугле пішуць, што сусветны рэкорд 26 або 24 разы запар – гэта таксама ў адным з жывых казіно, то тыя, што ў сеціве, ужо даўно ўсе рэкорды пабілі))
@vrodezdes Тут нават калі дылер рукамі ўводзіць шарык у гульню ёсць падазрэнні ў выніку спіна, а калі аўта-рулетка – то ўвогуле латарэя і, па-мойму, казік вырашае, каму выйграць (пасля таго, як “ўзялі сваё”)
@vrodezdes
” Найдаўжэйшая зафіксаваная серыя выпадзення аднаго колеру ў рулетцы ў гісторыі амерыканскіх казіно здарылася ў 1943 годзе, калі чырвоны колер выпадаў 32 разы запар”.
“18 жніўня 1913 года ў Манте-Карла здарылася самая сумная партыя ў рулетку, калі шарык упаў на чорнае 26 раз запар”.
ну ў любых лайвах больш шанцаў выйграць, чым у слотах
@kerv7373на дыстанцыі, што там, што там мінус.
@lemonad83 А ні хто не прымушае гуляць доўга, увайшоў у слоты, зрабіў да пяці спінаў – да‑да, не‑не – і памяняў слот. А ў рулетцы, сам стараюся таксама гуляць на кароткай. Калі пашанцавала зрабіць “зацеп”, можна ні ўчым сабе не адмаўляць і пагуляць на яго).
@thee4
Раней як-то звяртаў увагу, але потым стала цікава, што за сіла яго сама паднімае і запускае??
@thee4
Першы варыянт не знайшоў, толькі другі, не здзівлюся што можа быць і болей, у афіцыйных яшчэ зафіксуюць, а ў звычайных гаражах усім пафіг.
@vavilov у сябра было 7 раз запар чорнае і ён так зліў увесь банк
@godweles888
Не адзін раз бачыў , як па мартынгейле гулялі і тупа шэраг чорных або шэраг чырвоных))