Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,250 Адказаў
|
344,515 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes я не фанат рулеткі. лепш сёння паставлю на ЛЧ.
@brabrobrob там яшчэ, дарэчы, у лайв-іграх яны могуць трохі перакосіць стол з рулеткай на пару градусаў і шарык будзе падаць на ніжнюю частку сектара.
@thee4 Прадстаўляю тых людзей, якія гулялі ў гэты момант) Яны напэўна былі ашаломленыя і хацелася праверыць – падняць рулетку і паглядзець, ці няма магнітаў)))
@amernmes
Тыя, хто доўга гуляе і бачыць такую серыю больш за 6-8 запар, потым або на дзясяткі ставіць, або назірае да іншага колеру))
@vrodezdes Думаю, там шарык засмоктвае паветрам і “выплюхвае” таксама, момант запуску і хуткасць не выпадковыя… А нам “дуюць у вушы” пра нейкую сумленную гульню)
@vrodezdes А можна гуляць не толькі на роўныя шанцы і дюжыны, там яшчэ многа розных ставак… Але, па-мойму, лепш гуляць на лікі)
@thee4
Мне яшчэ падабаецца, як бывае кадр не паспявае за выпадзеннем) то бок шарык ужо ў ліку, а яны не прыбліжаюць або як запусцілі, а ён яшчэ пачаў паскарацца, а яшчэ за ім і музыка на фоне)) вось яны такія цуды))
@thee4
Заўсёды хочацца патрапіць у лік і іксоўка вышэй, толькі патрэбна добрая стаўка і тады адразу на выход можна))
@vrodezdes Гэта так, упершыню такое ўбачыў больш за 10 гадоў назад, у Турцыі… Там увогуле быў “разнабой” на коле – шарык у адной ячэйцы (хай будзе “7”), а на полі і ў табліцы выпаўшых нумароў быў указаны іншы нумар). Па-мойму, гэта быў малдаўскі праект з лайв-гулямі “777”, а дзяўчынкі топлес – прыемна воку).
@vrodezdes Упэўнены гуляць у адно лік(так няхай нават у тры ці чатыры , або нават на пяць, няхай з суседзямі) і трапляць з першага спіна гэта вышэйшы пілотаж!
@thee4
Тэж бачыў такую фігню, выпала на адно лік, а на бордзе паказвае іншае, але тут нават не прычапішся, вынік будзе – нават калі здымеш відэа, проста вяртанне стаўкі)) ужо праходзіў такое))
@thee4
Як табе сказаць, калі гуляеш даўно – ужо свая стратэгія і заканамернасці, як пісалі вышэй) шмат што залежыць ад гульнявой сесіі, нават калі адкінуць тыя 100-500х, якія я лавлю, і паставіць звычайныя 30-35, то калі не гуляе, то хоць з бубнам танцуй – не адгадаеш і нібыта ўсё зразумела і элементарна) Гэта калі я не раблю стаўкі і гляджу, куды выпадзе, а потым так усё зразумела, а потым як пачынаю ставіць – 10 кругоў мінус 300$, і ўсё здавалася так элементарна)) Ілюзія падману))
@vrodezdes база, такая ж фігня
@vrodezdes ў афлайне канечне значна пацікавей пагуляць і па-надзейней усё ж..
@igor9555 тваё меркаванне не цікавіць кідала,вярні 3к Рамісу махляр ты.
@robingood з разыгрышу выведу, закіну яму доўг
@igor9555 лепш кінь у лайв-рулетку, пастаў на нуль
@godweles888
Гляджу, адны даўжнікі на форуме))
Заўсёды гуляю ў дагон на чорнае , адна працоўная схема ))) але вам не раю, занадта шмат трэба на балансе грошай
@qqqaaa знаёмы таксама граў, пакуль не ўляцеў у серыю з 16 чырвоных, грошай не хапіла, дадеп, а 17-ы – зеро.
@aleksandr1337133 А твой знаёмы азартны… Ну а тое, што адзін колер “разбаўляецца” ЗЭРО гэта не нова, потым “чырвоны” можа яшчэ і працягнуць гульню)
@igor9555 не ў усіх ёсць магчымасць гуляць у афлайне , мне таксама афлайн больш падабаецца
@thee4 больш не грае , влетел тады добра. Зеро страхаваў але там сума не такая вялікая была
@aleksandr1337133 Сумна…Напэўна яшчэ і па Мартыну граў у догон, а “педальны Вася” счытвае гэта на раз два.
@thee4 выглядае так , ну ўляцеў казаў знатна