Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,250 Адказаў
|
344,330 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@brabrobrob, кожны спін абіраецца 3 лікі, мінімальны множнік х50.
3 лікі – гэта на дыстанцыі шанцы, улічваючы зеро = 1 к 13
Закрываючы ўсё поле мы прайграем кожны спін 1 стаўку.
Але кожны 13-ы раз мы мінімальна атрымліваем х50, а гэта +14 ставак да стандартнай выплаты х36.
Атрымліваецца нават з мінімальным множнікам, закрываючы ўсё поле, на дыстанцыі гэта +Ev.
@manut вось менавіта стата ёсць але яна толькі да 500 спінаў, а для аналізу гэтага малавата, трэба не менш за 10К)
@vavilov, там жа, мабыць, выплата на лікі х30
@vavilov
Тусоўкі даюць кожны спін, але вось толькі далёка не кожны спін будзе трапляць у лік, дзе тая іксоўка.
@vavilov Знайшоў 10К спінаў рулеткі з адным ZERO наземнага казіно, але пасля апошняга абнаўлення не ведаю, як вылажыць гэты масіў? Цяпер паходу загрузіць можна толькі выявы(
На tracksino ёсць статыстыка па рулетцы, праўда толькі на Lightning-рулетку. Па статы за месяц выпала 49.6 чорнага, 47.64 чырвонага і 2.76. У прынцыпе практычна ўсё як па мат. чаканні з зусім невялікім перакосам. Па іншых гульнях там прыкладна ўсё так сама сходзіцца (Crazy Time, Dream Catcher і іншыя). Я лічу, што калі шулерства ў лайве і прысутнічае, то яго там не настолькі шмат, і на доўгай дыстанцыі ў статыстыцы яно размываецца, і яго лёгка спісаць на звычайную дысперсію.
@papa_carlo
Дык за месяц проста падганяюць +- 50 на 50, вось і выходзіць сумленна і не прычапіцца. Калі пашанцуе трапіць на ўдалую сесію , паднімеш калі не, то і тыднямі можа быць тыльт з прайгрышамі, калі б не зайшоў, у якую б не пару))
@vrodezdes Так, сапраўды, па пачатку было “такое”, скажам, за дзень, потым за тыдзень, зараз як бы за месяц, цяпер чакаемС калі будзе за месяцы)…
@thee4
Учора вырашыў зноў зайсці сыграць, 2 тыдні не граў, гульні зусім не было, быццам спецыяльна на зліў, проста негульнявая сесія. Выпадала іксовка так, як ніколі б не падумаў, у прынцыпе сёння ўпершыню напішу блог, як бы хацелася выказацца пра гульню))
@vrodezdes, толькі не пішы “разаблачэнні”, а то ёсць рызыка, што не адобраць такое)
@vrodezdes Мабыць капяць бабкі для сябе любімых, пры гэтым без страху зліваючы гульцоў, ну а сумлення ў іх даўно нем@)
@brabrobrob
Не, канешне, проста як гуляў і якімсьці цудам застаўся пры сваіх, тут магніт не магніт, гуляе не гуляе, у канчатковым выніку ніхто не прымушае рабіць стаўкі, дэп роблю я ,у слоты заходжу я, на выйгрыш спадзяюся я))
@vrodezdes, увогуле, я лічу магніты шызатеорыяй) На матэматычным перавазе, быццам, гуляюць усе вялікія правайдэры. Ну і гэта складана ажыццявіць.
@brabrobrob
Ты сам хоць у рулетку гуляеш?
@vrodezdes, у лайтнінг не, яна мне не падабаецца. У звычайную лайв-рулетку ад Pragmatic – так.
@brabrobrob
І ні разу не заўважыў цудаў, ці проста зайшоў-вышоў?
@vrodezdes, у мяне не бывае доўгіх сесій, я за паўгадзіны ў сярэднім зліваю ўсё. Але гуляў у яе ўвогуле шмат. Нічога дзіўнага не заўважаў, можа, так супала. Але я сумняваюся, што круп’е настолькі натрэніраваны, што пры дапамозе “магнітаў” можа на канкрэтнае число, альбо хаця б на секцыю шарык перавесці.
brabrobrob, я дадам, што шарык з часам раскочваецца і губляе ідэальную форму, таму на многіх рулетах запасны ляжыць. Магчыма, з-за формы хтосьці нешта цудоўнае бачыў. Але ў маіх сесіях такога не было.
@brabrobrob
@brabrobrob
Раскачваецца, ну добра, галоўнае каб у патрэбныя мне нумары трапляў, а там ці шарык, ці кубік, ці манетачка))
@vrodezdes, што тычыцца дылераў, якія з дапамогай сваіх навыкаў могуць запусціць шарык у патрэбную секцыю, гэта хоць і больш рэальна, але для гэтага патрэбная такая падрыхтоўка, што зрабіць гэта змогуць толькі таленты, трэба ўлічваць пачатковае становішча шарыка, жалезных устаўак у рулетцы (я не ведаю іх правільнай назвы, маю на ўвазе ўстаўкі, што збіваюць траекторыю шарыка), становішча самога кола і хуткасць, з якой ты ўсё гэта запускаеш.
@brabrobrob
А я думаў, што трэба ўлічваць вецер у студыі)
Гэта раней, калі пасля пачатку спіну можна было рабіць вусныя стаўкі і ты быў упэўнены, што казіно не мае магчымасці ўмешвацца ў гульню… Тады дзейнічалі толькі законы фізікі, шчаз усё змянілася і не ў лепшы бок для гульцоў(
@thee4
Вось Тьер правільна казаў, што на пачатку трэба казаць дылеру запускай шарманку, а потым рабіць стаўку, а не калі ты паставіў – ён бачыш і робіць спін. Тут банальна можа зрабіць кароткі спін і яго залічаць, а можа доўгі спін)) шмат сакрэтаў ёсць, мы нават не ведаем, бо гэта казіно))
@vrodezdes Ну даа… Каб надзейнасці трэба дачакацца, калі дылер пачне спін, а потым рабіць вусныя стаўкі, але… Але раней давалі больш часу пасля кідка дылера, а цяпер могуць моцна яго скараціць, у рэдкіх выпадках тым, хто ў плюсе, могуць увогуле забараніць рабіць стаўкі пасля пачатку спіна.
А ў лайв-рулетках з дылерам, амаль заўсёды спачатку ты робіш стаўку (і той час моцна абмежаваны, а калі паставіў на апошніх 1-2 с усе стаўкі могуць не прыняць) і толькі потым запускаецца шарык у гульню. Але і тады можна было рабіць выйгрышныя стаўкі, гуляючы па почырку дылера, але потым з’явілася рулетка RRS, яна і пахерыла гэтую магчымасць. Застаецца, думаю, толькі адно – навучыцца прадбачыць вынік спіна).