Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,247 Адказаў
|
344,157 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4
Цяжка адказаць, з пачатку мінулага года, месяцаў 5-6 быў не мой дзень. Заходзіў у розны час сутак, у розныя дні. Потым трохі вярнуў, напэўна пашанцавала, але разумеючы колькі ўвогуле зліў і што хочацца адаграцца, там усё і пакінуў.
Вось прыклад: на пачатку студзеня з 11 па 17 зліў 1600$, злёгку наскрабаў і 4 дні таму з 900 падняў 2100, па факце трохі вярнуў прайгрыш, але хацелася выйсці ў 3 к і ўсё, у выніку нічога не гуляла. А цяпер падумаў, у чарговы раз і што хачу сказаць, гэтыя ж 2500$ калі б не гуляў, былі б у мяне на балансе, у выніку проста даганяў свой прайгрыш.
@vrodezdes нядаўна было 5 паўтораў падрад 8,8,31,31,35,35,18,18 і адразу пасля гэтага два зэро. З 500 спінаў 67% былі чорныя, 8% зэро
@aleksandr1337133
Вось і кажу, цуды на віражах, але ўсё сумленна – гэта ліцэнзія з мухасранска, але тут хочаш гуляеш, хочаш не. А калі гуляеш, дык пагаджаешся з правіламі, а якія яны – гэта ўжо невядома)) але дакладна не такія, каб даць выйграць, крыху можа, а занос – і не пахне))
@aleksandr1337133 Ага, а будзеш на выпаўшаеся лік ставіць, то хрэн дачакаешся выйгрышу)))Закон падласці)))
@vrodezdes
Думаю, калі ў рулетцы выпала (19 19 8 19 8), гэта тыпу “фул-хаўс”.
А калі (17 19 16 18), гэта як бы “стрыт”.
Ну, а калі пачаставалі “зайцы” (8 8 8 8) – то можна сказаць, гэта “карэ”)
@thee4
Так яно і ёсць, гуляю ў рулетку, а складаю камбінацыі з покера, а калі 3 разы запар зэро лавіў – цуды на віражах) або як у 1‑ю дюжыну 16 выпадкаў)) у такія серыі лепш за ўсё або капейкамі гуляць, або назіраць гэты атракцыён, а то можна ўсадзіць усё, што ёсць))
@vrodezdes У наземцы таксама раз бачыў, калі ЗЭРО тройчы з’яўлялася, таму калі бачу пару зайцоў, абавязкова на наступны спін закрываюць гэты нумар)
Хто на якой рулетцы гуляе? Сёння пасля сітуацыі з адменай стаўкі на парагмате якось стала не па сабе , 500 на лік і 9000 на колер адменілі, выйгрышную, упершыню ў прынцыпе , але больш та асабліва і не хочацца якось круціць у іх
@thee4
Ёсць яшчэ фішка, калі выпадае зеро, потым можна ставіць на першую дюжыну, дакладна на пару кругоў выйдзе маленькая лічба))
@aleksandr1337133
Evolution lightning Roulett, пісаў тут вышэй, патрапіў у іксоўку, павінны былі выплаціць 2800, убачыў скрын, але на баланс не занеслі і ў спісе лікаў адразу прыбралі, упершыню такое за 10 гадоў гульні ўбачыў і адчуў на сваёй скуры))
@vrodezdes Раней таксама заўважаў, тады ў лайв-рулетцы з дылерам пасля ZERO, на трэцім ці максімум на чацвёртым спіне адкрываецца лік першай дюжыны!
@vrodezdes у выніку пытанне так і не вырашыўся?
@aleksandr1337133
3 тыдні перапіскі, запыты да правайдэра, які скіў нейкі id гульні, у выніку нічога не выплацілі, гэта казіно whale, не жетон))
@vrodezdes у маім выпадку грошы спісалі, падтрымка джеттона бачыць стаўку, але па нейкай прычыне яна была вернута, у агульным трапіў у лік і провайдер перадумаў прымаць 😁
@aleksandr1337133
У мяне прасілі запіс гульні, сессіі, якая стаўка, скрыншоты, у агульным поўны набор. Зразумела, што нічога не было, гэта дурніца – гуляць, запісваць гульню, рабіць кучу скрыншотаў, у мяне такога раней не было і калі і рабіў скрыншоты, то толькі выйгрыш))
@vrodezdes Ох, сітуацыя?! А ў іх куды падзелася гэтая інфа, неужто і з правайдэрам няма сувязі?… Жулікі!( Як зразумеў галоўнае пытанне ў суме выйгрышу, калі б была сотка – то выплацілі б, хоць і не факт.
@thee4
Мне здаецца, там агульны капец якая сума была, калісьці чуў, што былі сітуацыі, калі выпадала 500 х у ліку, а потым як склейка кадраў і іх няма ў агульным спісе выпадзення лікаў. Але думаў – ну бред, як такое магчыма, і тут сам трапіў у такую сітуацыю і даказаць не дакажаш, гэта калі б усё здымаў, але ў мяне гульні па 3-5 гадзін бываюць. Падумай, колькі трэба здымаць, у цэлым ні кампенсацыі нічога, нават 200-500$ не маглі выплаціць, а я з імі з самага пачатку, як яны з’явіліся на рынку))
@vrodezdes Вельмі-вельмі цябе разумею, паскуды(((…
У мяне адна сесія цягнецца максімум да 15-20 хвілін, вельмі-вельмі рэдка да паўгадзіны і мне хапала часу запісваць сваю гульню. Некалькі разоў бачыў такое, але ў лепшым выпадку казіно вяртала стаўку, калі ім высылалі відэа(. А бывала, што хавалі і казалі чорнае за белае, нават не міргнуўшы. Потым навучыўся плюваць на такія казіно, таму калі і гуляю, то па дробязях. Ну каб не засмучацца, калі раптам….
@thee4
Зрабілі зварот , чакаю адказу, але ні на што не спадзяюся, ставіў 100$ на колер і 8$ на лік , выпалі і лік і колер , па сутнасці мелачОўка але звычайна я ставлю па 1000$ на колер лёгка , цяпер гэтага рабіць ужо не хочацца разумеючы што цябе могуць вось так апрокінуць…
@thee4
Тут і казіно нядрэннае, яны часта выручалі бонуснымі гульнямі. Але потым зразумеў, што не выручалі, а мае прайгрышы выручалі – яны проста хацелі вярнуць гульца. Вынікі ў іх хуткія, у турнірах не раз браў па 100-500$, але сітуацыя, канешне, зусім мяне здзівіла. Фонд на выплаты павінен быць і пару соцень маглі падкінуць, а тут якуюсь фігню паказалі, маўляў зрабілі запыт правайдэру і што я такую стаўку не рабіў.
@vrodezdes Амаль усё казіно з цягам часу скочваюцца… А запытвалі яны правайдэра ці не, мы ніколі не даведаемся… Я ўжо як тое казаў, што гадоў чатыры ці пяць таму гулец, гуляючы праз тэлфон у слоты, выйграў больш за 10 лямоў у ўкр. валюце і гэта было ў годным казіно Парі Матч ўкраінскага разліву… Доўга была перапіска, але ў канцы яму адказалі, маўляў гэтага выйгрышу ў вашай сесіі няма, напэўна вы гулялі на фанты(((… Але ён рабіў стаўкі, па-мойму па 400 грн, выклаў выйгрышны скрын і …, вось толькі запісу гульні не рабіў((.
@thee4
Ведаю такую памыйку, сам там пачынаў гуляць, зараз парик24, таксама гавно, толькі ў профіль, увогуле ўсё, што звязана з нашымі цуд-казіно – не гуляю, хай яны ідуць далёка і назаўсёды, асабліва ў цяперашніх рэаліях))
@aleksandr1337133 А ў якім анлайн-казіно так гуляў? Добра было б хаця б у гэтую ветку спасылку на скаргу кінуць.., ну так для “кантролю”
А збіраў хто-небудзь статыстыку па жывых рулетках? Наколькі яны адпавядаюць рэальнаму матэматычнаму чаканню?
У мяне знаёмы, гадоў дзесяць таму, пісаў бота для аўтарулеткі. І ў яго статыстыка зусім не супадала з матэматыкай.
Я не змагу падрабязна і правільна перадаць яго статыстыку, але прасцей кажучы, напрыклад – убачыць 2 колеры запар верагоднасць 1 к 2. 3 колеры 1 к 4 і г.д. па прагрэсіі. І калі будаваць табліцу статыстыкі паўтараючыхся серый, то павінна відавочна вымалёўвацца лесвіца.
Груба кажучы – серыі з 10 аднолькавых колераў павінны выпадаць у 16 разоў радзей, чым серыі з 6, у 32 разы радзей, чым з 5 і г.д.
Так вось у яго ў статыстыцы такой прагрэсіі не было нават блізка і ён кінуў сваю праграмку. А хто-небудзь збіраў статыстыку жывых рулетак, паглядзець, наколькі яны «жылыя»?
@aleksandr1337133.Кінуць у любы момант могуць)Цяпер вельмі ненадзейнымі сталі казіно )
@thee4 Jetton ,~ 110$ на колер і 8$ на лік ставілася , ~ 406$ выплата павінна была быць агульная. На праекце маю статус віпа, дэпізыты па 1-2к $ у суткі за апошні тыдзень , у цэлым больш дзясяткі за месяц. Віп-менаэджар рабіў заяўку ў профільны аддзел вось яго адказ – «
Ну вось, табе проста зрабілі вяртанне сродкаў!
Атрымалася вяртанне сродкаў»
Не, вядома дзякуй за тое што вы маю стаўку вярнулі канешне , але разлічваць-то хто яе будзе. На запыт аб кампенсацыі хаця б спінамі на 100$ таксама адмовілі, сказалі ніякіх кампенсацый) ну ўдачы ім што сказаць, справа не ў 400$ , а ў тым як вырашаецца падобная сітуацыя, яны не адмаўляюць што стаўка была, яны яе прынялі але зрабілі вяртанне)