Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,247 Адказаў
|
344,077 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gryund правільна, лепш не трэба.
Часам заходжу паставіць на некалькі лікаў. Бывае адгадваю) Яшчэ падабаюцца рулеткі з іксоўкамі, тыпу Lightning ад Evolution.
А мне прыйшліся па душы рулетка, баккара, сік бо, у слоты часам.., а вось покер гэта не маё, хоць і ўмею…
Усё больш пачынаю разумець, што ў рулетку, калі зайшоў і выйграў x2, не трэба запісвацца, вынік сумны. Або проста праз дзень зноў заходзіць, лепш 2-3 дні адпачыць і астыць.
@vrodezdes.Так, канешне, у лайве таксама могуць кіраваць вельмі нават )
@akop591
Ужо крыху дакучае, калі трапляе і грае, яно будзе і элементарна трапляць і ў іксаўку, калі не, то як толькі трапленне ў лік, уключаецца магніт))
@akop591 канешне кіруюць
@akop591 да не, навряд ці)
@gryundшмат чаго прапускаеш)
@chopa1337 хз, там жа ртп няма, раней таксама выйграваў, але цяпер усё пад 0, толькі лічбы побач, але не мае
@robingood Таксама згаджаюся, калі ты не можаш сябе ўтрымаць ад гульні, то, хутчэй за ўсё, ты хутка зліешся ў рулетцы з-за азарту)
@amernmes
Усюды можна зліцца))
@vrodezdes мы не рызыкуем , мы не паддаёмся азарту
@fetisovdenis , пасля чорнай паласы белая ідзе , да талога трэба лайв біць , пакуль не аддасць )
@chopa1337
Да поры да часу , усе так кажуць))
@vrodezdes Так, але па сваіх назіраннях раней, граючы ў рулетку, я зліваўся нашмат хутчэй, чым у картах і слотах)
@amernmes
Для мяне слоты – гэта скрыпт, рулетка 70/30 – скрыпт, таму гуляю ў рулетку, ну і слотаў чортавая куча, прайдзеш штук 5 – дэпазіту няма))
Не ведаю, загрузіўся ці не
Такія некалькі ставак)
@amernmes
Ведаю, асабліва калі хочацца паставіць на шмат нумароў))
@roull
Граю ў рулетку з лайтамі, бывае такое, што перакрываю ўсё, вось тупа ўсё акрамя адной лічбы і тупа выпадае гэтая лічба))
У апошні час – тыдні 2 рулетка ў мяне не ідзе, вельмі часта трапляецца зебра, чырвонае, чорнае, чырвонае і так да 10 запар… то купа паўтораў, падае адно чыста па 2-3 разы запар і з 50 спінаў могуць упасці ўсе гэтыя 10 лікаў, бачыў яшчэ нуль 12% на 500 спінах… раней такое было вельмі рэдка
@fetisovdenis Значыць трэба гуляць па ЧУЙЦЕ, як тады… “Паглядзеў на поле, зачапіўся позіркам за лічбу 14 і паставіў на яе $10 і на суседа 14-17 яшчэ 5 баксаў”).
@vrodezdes Тут або канкрэтна казіно гуляе супраць тваіх ставак або адкрыта не твой дзень….
@aleksandr1337133
А калі фул-хаус у рулетцы збіраеш, не бачыў такога
Тыпу 19,19,8,19,8
Або шэраг 17,19,16,18
Часам такія цуды здараюцца
Памятаю, 4 разы запар выпадала 18, калі ёсць кантроль і за 10 кругоў можна зрабіць палову выпадзення ў зеро.