Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,246 Адказаў
|
344,014 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нармальнае стаўленне.
Рваў стол на BWIN, дацягнуў да 3000 баксаў, а потым мой рахунак заблакавалі падлюгі! Рэдзькі! Нядобрыя людзі!
Даўно гэта было. Потым не гуляў.
@thee4 так я пра што. У тым і справа – зараз сумленнасць там толькі на словах. Я думаю, калі б онлайн-казіно вело сумленную гульню, то даўно б абанкруцілася
@igor9555 Ну да, ёсць такое… Бо ў анлайне ніхто не бачыць ні твае вочы ні цябе)
@valerich У мяне лепшы паказчык: з 4 бакинскіх(у крыпце) падняўся да 230. Гульня была неспешная, з паступовым “плюсікам” на працягу пяці дзён)
@thee4 ну так у тым і справа )
@valerich Згодзен, “добрыя людзі”(… Аб іх “дабрыні” пара легенды складаць, такая “справядлівая сумленнасць да ігрокаў”, што нават дзе праб паставіць няма)
@valerich
За што заблакавалі?
Усім здарсці мне не зайшла гэтая лайв-рулетка ў анлайн-казіно гэта камп’ютарная фігня у жыцці было б паспрабаваць гэта цікавей
@edyakimovich у афлайне, канешне, будзе нашмат лепш. У інтэрнэце я з табой цалкам згодны – лёгка ашукаць
@edyakimovich
Згодзен, усё гаўно, лепш не гуляць ні ў рэале, ні на камп’ютары, што там, што там развод))
@igor9555 Ёсць розныя казіно, у Паўла, паглядзі, атрымліваецца ж… Хаця ў сваёй большасці онлайн-казіно ру‑сегмента, лайф-рулетка – гэта “зліўная” тэма, табе абкідваюць твае стаўкі… Вядома, яны могуць вярнуць частку, каб не адабіць цікавасць рабіць додепы…
@thee4 ну яны можа і вернуць частку серыяй выйгрышаў, але толькі пасля моцнага зліву да гэтага
@igor9555 Так, таки так)… Ці нават чувак можа выйграць з першай сесіі, калі зразумеў, як трэба гуляць супраць адаптыва)
Як поспехі рулетачнікі, у мяне штыль , 2 тыдні таму зліў зараз і заходзіць не хочацца, думаю месяц пратрымаю дакладна, а там можа і кіну))
@vrodezdes На рулетку “падзабіў” трошкі, часам пакручваю слоты)… Ды і ўвогуле не паіграеш з гэтым святлом… суцэльны аблом)
@thee4 а што ў цябе са святлом ? Гэта што пастаянныя адключэнні?
@igor9555 Ну так, чорт вазьмі… Са святлом добра, без святла дрэнна, адключаюць электрычнасць і па графіку і без(
@thee4
некалькі гадзін у дзень ёсць святло, такая ж сітуацыя, усё складана.
@kalendula У нас той жа від, але толькі зьбоку, але пару гадзін – гэта ўжо добра, ёсць месцы, дзе поўны… “3,14″.
Таму наладзіцца на гульню вельмі складана, заўсёды ёсць шанец шо будзе аблом(
@thee4
я на гульню не паспяваю, толькі зарадзіць усё, што ёсць.
@edyakimovich са слотамі таксама) камп’ютарная хрэнь.
@robingood
са слотамі нават больш скрыпту, але і ў жывую дуряць не менш.
@kalendula згодзен.
@kalendula Ну так, калі садзішся гуляць і становішся “паспяховым”, будзь гатовы, што з пэўнай сумы тваіх выйгрышаў казіно пачне супраць цябе гуляць. Тут галоўнае зразумець, калі пара ісці…)
не маё гуляць у рулетку ,ні разу не спрабаваў і не зайду!