Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,250 Адказаў
|
344,450 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4
Я пакуль свайго не знайшоў, відаць інтуіцыя не фурычыць, куды не зайду, там аддачы няма))
@robingood
У мяне была норма бону у сабаках, але я зліў у суме як 2 бонускі каштуюць, потым 2 пустыя і 3-я заносная, там 600-700× было, прыкладна так))
@amernmes
Нострадамус?
@vrodezdes
мне наадварот цяжка гуляць у рулетку, вельмі шмат варыянтаў. у слотах адна кнопка – цісні і чакай добрай лініі або бонуску.
@vrodezdes Мне здаецца табе лепш застацца на рулетцы, бо ў слотах іншая спецыфіка)
@walentina Маё б сказаў, што рулетка “еўрапейка” будзе пацікавей, чым слоты! Хаця тут на густ і на колер, як вядома…) Апошнія некалькі гадоў у лав-рулетцы расчараваўся, таму ў асноўным паігрываю ў рулетку з КЧ)
@amernmes… І замануха бывае, ну што б стаўку пачаў павышаць, паверыўшы ў сваю выключнасць, а потым непрыкметна для сябе патрапляеш у “пастку” сваіх ілюзій)
@thee4
назіраў сітуацыю, калі 3 разы запар выпадала 7 і ў гэты момант ставіў далёка ад гэтага ліку.
@kalendula у кожнага свае гульні, а вось мне і там, і там нармальна, калі надакучаюць слоты – іду ў лайв-гульні або ў БК.
@amernmes таксама так думаю, не трэба ў слоты ўлезаць увогуле.
@robingood
я іду ў бакару або покер, там таксама камбінацыі з добрымі іксамі.
Ні разу не спрабавала, але вельмі хочацца праверыць🙈 можа не шанцуе ў слотах, то пашанцуе ў лайве😋
@kalendula Так бывае, калі выпадаюць “зайцы”, але асабліва, як бы гэта сказаць… “няпрыемна”, калі выпалае лік на супрацьлеглым баку ад тваёй стаўкі)
@kalendula Згодзен, як па мне самая лепшая карткавая гульня гэта баккара! Там максімум гуляе па тры карты і тры вынікі, гэта калі па класіцы(за бонусныя КУ не кажу, не гуляў).
@robingood Не далей, як учора зайшоў у слот Dead Or Alive II і з астатку 1 долар за пяць – сем спінаў злавіў тры скатэры +!…
Ну так дробязь, але ўсё роўна радуе кішэню)
@thee4 добра, і старыя слоты часам стрэляюць) даўно не заходзіў на NetEnt, трэба глянуць.
@robingood Галоўнае без фанатызму, ды і так сам усё ведаеш. Мабыць мы з табой, як бы на адной хвалi, за вялікімі выйгрышамі не гонімся. Так так, не… і такое бывае)
у лайве сумна гуляць,мне лягчэй паставіць аўтапракрут і глядзець за спінамі
@kalendula яшчэ бывае такое,калі паставіла на ўмоўную 6 і прайграла,а пасля падае шасцёрка.
@amernmes
На слотах я проста здымаю адрэналін, каб не зліць па-буйному ў рулетку, калі моцна разганяешся і деп улятае за 10 хвілін – заходжу ў спіны, каб крыху супакоіцца))
@thee4 канешне, як кажуць, пащупаю гульню, калі не гуляе выхожу) іду на іншыя.
@svetlana_anat гэта па сцэнарыю) у мяне так жа, як не паставіў думаеш 7 сыграе, і яно падае) наступныя на лікі ставіш ужо не гуляе.
@zefir221025 Так гуляць і трэба неспяша, так жа як і жыць). Таму мне і падабаЕЦ@ рулетка, хто зразумеў жыццё ўжо нікуды не спяшаецца…
@svetlana_anat Калі ўпэўнены ў выбары ліку, то яго можна і паўтарыць, разы тры-чатыры, ну так каб напэўна дачакацца яго выпадзення. Думаю гэта адбываецца, калі трохі “рассінхранізаваны” з рэальным падчас гульні)
@robingood Раней бытавала такая думка, што ёсць час, калі адбываецца “абнаўленне” гульняў(розных правайдэраў). Мне заўсёды хацелася трапіць у казіно менавіта ў гэты момант, на “свежачок”…
@thee4 @thee4 ну гэта чыста лудаманскія прыметы па мне) хаця можа яно і так гуляе
@thee4
Скажу табе так, на прыкладзе лайт-рутэце, мадэр папярэджвае, што стол зачыняецца, адбываецца апошні круг. Потым піша гэты стол зачынены, ты абнаўляеш і вуаля як быццам нічога і не змянілася , абнавіліся))
@vrodezdes Калі казаў за “абнаўленне гульняў” у анлайн-казіно, так гэта мелася на ўвазе слоты. А ў лайв-гульнях, згодзен, там іншы колер… )
@h00ya згаджуся тут)абнаўлення правайдера адбываюцца напэўна,але чорт ведае калі пападзеш у гэты момант)гэта як у сенаціку іголку шукаць)