Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,250 Адказаў
|
344,330 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4
Аааа вось у чым, проста хацеў расказаць, як адбываецца абнуленне ў рулетцы))
@robingood прасцей думаць, што калі суджана, то яно сыграе 🤣
@h00ya ну так,альбо зліў,альбо занёс калі ўгадаў са слота.
Вось вам і абаротны бок, пацаны, кідаеш скрины паспяховых заносаў, а потым бак і мінус 6 да баксаў, вось такая херня таксама можа быць. А потым усё з нуля и думаеш як так то, улічваючы тое, што гэтыя ж бабкі ўсе вашы якія былі прайграныя не ўчора, вось і думайце як за прыгожымі скринамі хаваецца рэальнасць вашых жа прайграных сродкаў)))
@robingood Гэта ў сумленных онлайн-казіно, а ў скамных – абнаўленне, напэўна, яны самі робяць па “лічыльніку”)
@vrodezdes поспех любіць цішыню, а мы не ўмеем маўчаць 🙊 Трэба пахваліцца, яшчэ і візуальна 😁
@vrodezdes Згодзен, гэта сумная рэальнасць нашых гульнявых будняў, як мая – цябе разумею……….
@zefir221025 Тут кожнаму сваё, адным нравиЦ@ націснуць кнопку “аўтаспіна” і плюс КН “турбо”, а яшчэ могуць і прыкупіць бонуску… Іншым “па кайфу” выбіраць лікі, якія могуць выпасці. А некаторыя вооЩе не замарочваюцца, купляючы латарэйныя білеты…)
@thee4 сумленных казіно не бывае)бываюць ліцэнзійныя і скрыпты, хоць зараз і ліцухе давяраць нязя.
Усё братва, замазаўс піздзец, прайграў усё, што было за гэтыя прыгожыя картінкі. Усяму ёсць свая цана 6 штук зялёных улетэла ў бездань, нават не ведаю, з чаго пачаць, а галоўнае, як пачаць з нуля. Лудка, азарт, казіно гэта зло,
ГАЛОЎНАЕ ПРАВІЛА, КАЛІ ВАМ ПАШАНЦАВАЛО ВЫЙГРАЦЬ, ВЫВЯЛІ ПАТРАТЫЛІ ЗАБЫЛІ, ЛЕПШЫ СПОСАБ ЗАХАВАЦЬ ХОЦЬ ШТО-ТО.
@vrodezdes Ну ты даеш, быццам здарова разважаеш, а лудзік яшчэ той😏Не гуляй пакуль, інакш яшчэ горш будзе….
@vrodezdes абідна, смутак і боль. Зачем залез опять(надо было не соваться после чего как вывел чуток,надо было отдохнуть. Ладно проиграл,вернёш яшчэ,но настр сейчас понимаю какое.
@robingood
Не, брат, усё хуйня нават не ведаю як у рэальнасць вяртацца, усё хрэнова , канечне сам вінаваты, вось і адваротны бок гэтых прыгожых скрыншотаў,))
@robingood Ну так ну так, але… Але ёсць адносна сумленныя, давяраю калі казаць пра гульню ў рулетку ў казіно з КЧ. Хоць апошнім часам як бы нармальны гэта марафон, хоць там гуляю па дробязях. і з дэпазітам, вывадам, як і з гульнёй (у слоты пакуль не бачыў сур’ёзных праблем). Пабрацца пагуляць у лайв рулю па 0,05$(на лік), пакуль у мінус(
@vrodezdes Можа іх трэба выкладаць хаця б зрабіўшы паўзу ў некалькі дзён, ну каб унутры “устаканілася”….
@vrodezdes На жаль, у кожнага своя цыстэрна азарту і яе давядзецца выпіць да дна, але мы ў цябе верым.., табе гэта па сілах стаць прагматычным гульцом, вольным ад азарту.
@thee4 згодны.
@robingood Ёсць залатое правіла, радасць павінна быць ціхай… Дарэчы, грошы, якія прыходзяць, таксама лепш адразу не траціць, няхай хаця б суткі “прывікнуць” да кішэні).
Я сам спрабую адразу ўсё патраціць, а то ведаю сябе – накуплю ўсякой фігні)) калонкі ў прыкладаннях, точылку для нажа і г.д)
@robingood Тут хто да чаго прывык, мая прывыкла траціць разважна, таму дапамагае перапынак. Нават калі прыходзіць асноўная крыніца даходу, адразу не трачу, даю час, каб “яны прывыклі” да свайго гаспадара)
@thee4 у мяне грошы доўга не затрымліваюцца))
Штось толькі што ўкінуў у рулетку, ішло, як па масла, і самае смешнае, калі шарык рэзка з майго ліку скакаў у суседні, а я ўжо думаў, што нарэшце выбраўся з сесіі трэшу, ужо тыдні 3 пад 0 – куды ні пайдзеш, гару ад эмоцый проста страшна, як не гуляць і закінуць проста не ў курсе, лайвы і рулетка былі маімі любімымі раней для камбэка, а цяпер добіваюць прайгрышамі, ну або можа мне даюць знак: пара, не позна сыходзіць з сферы азарту
@fetisovdenis вярны варыянт пайсці,калі сіл хопіць на гэта,і грошы будуць больш цэлыя,і нервы ў парадку.
@robingood я ў доўг пачаў гуляць, узяў 400$ пад 0.6% у дзень, (дурак, так сказаць) яшчэ і зліў, зараз сяджу ў шоку ад ранішняй гульні, ды й іншых гульняў увогуле, бо ўсе назапашанні я прайграў і адкласці не атрымліваецца і гэта ўсё ў 19 гадоў, калі працягну, відаць, лям буду павінны да 20
@robingood У мяне атрымліваецца іх трохі прыгальмаваць, ды і абстаноўка такая сабе(то святла няма то цяпла і…) даводзіцца думаць пра “завтрашні дзень”).