Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,250 Адказаў
|
344,437 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рулетка працуе па прынцыпе: на што менш ставяць, той і выпадзе
@robingood
У мяне такое пастаянна, вось купіў, тэлік абнавіў, плату камп’ютара абнавіў, зімовыя шыны на другую машыну абнавіў, тэлефон маці абнавіў, дык я хаця бачу, што я зрабіў, а так усё ў гэтае ж балота пакінуць, да ну нафіг))
@pavel1111
Брэд шэрай кобылы)) пападзеш у патрэбны час – куды б ні паставіў, пашанцуе, ёсць разгрузачныя дні))
@vrodezdes добры, шмат чаго абнавіў) кожны раз рабі так! Галоўнае, маці тэл купіў – малайчына👍
@robingood
Галоўнае фіксавацца, хаця б нешта, але выводзіць і траціць, я праіграў дафіга за гэтыя гадоў 7-8-9, ужо і не памятаю калі жорстка падсеў – 16 ці 17-ы год, але калі ты траціш, лягчэй пераносіць страты, чым додеп у гэта ж балота))
@vrodezdes згодзен, калі купіць, то лягчэй пераносіць, чым у пустую ў казіно зліць. Пасля прайгрышу і дадэпу заўсёды настрою не айс) пры куплі чаго-небудзь хаця б настрой падымаецца.
@vrodezdes самая патрэбная дэталь у рашэнні спыніцца, канечне ж рычаг кіравання над сваімі дзеяннямі… Своечасова спыніцца і не заліваць назад… Вывад як дэпазітны бумеранг, пастаянна вяртаецца адкуль прыляцеў 👀
@bugulma83
Тое, што яно будзе жраці – гэта зразумела, ужо не раз з гэтым сутыкаўся, нядаўна на ДР падняў амаль 4 к баксаў, не прайшло і 5 гадзін, як усё назад і ўвёў, сядзеў з разбітай п… і разумеў, што мог вывесці купіць. І гэта не так, як малалеткі думаюць iPhone, шмоткі, а ўсё па справе, скажам так па гаспадарцы, а цяпер сотку зрабіў – вывёў адразу перавёў, ну яго нахер, так хоць відаць што купіў, зразумела што атракцыён шчодрасці ў моманце скончыцца, але хоць нешта пакіну))
@vrodezdes Красава, слоў няма👌Ладна, быў бы нейкі стрымер, за якім тысяча рефаў і ўсе страты адкупяцца імгненна… Свае ж кровныя ўліваеш з надзеяй падняць, а ў выніку – замазкі і чарговыя дэпазіты…
@vrodezdes шкада, канечне, 4к баксаў, але хрэнь усё, галоўнае здароўе, а ўсё астатняе будзе ці вернецца. Тое ж бывала зліваў, але не як ты па-вялiкому) за раз з дэпазіту 5 баксаў падымаў за 2 гадзіны 500$, мог вывесці – не, жадоба сказала сваё слова, у выніку 30 мін і ўсё, няма 500) потым сядзеў з аку…шым тварам, кажучы сабе вось дурак😀 пасля гэтага сказаў – не буду так больш рабіць, хоць зраблю ад дэпазіту 2х выведу, так і гуляю цяпер, але бывае часам падніму і злію, але не часта)
@robingood манія лёгкай нажывкі не заўсёды апраўдвае свае чаканні… Так, у кожнага такое здаралася ў працэсе… Наразішся, начытаешся, як некаторыя гульцы з рубля мільёны выйграюць) Такі шчасліўчык адзін з мільёна… Хачу таксама так, але як‑то ўдача пастаянна швыряе 😁
@bugulma83 ну так,калі тое, што ёсць, не цэнім, потым шкадуем)усё лудзікі такія,але трохі кантролю і ўсё будзе пучком.Гэта мае памылкі маладосці,зараз ужо не так усё,гуляю па розуму,не дэпачу шмат,калі нават прайграю не шкада.
@robingood Вось менавіта) Навошта больш за 5к кідаць, калі можна з рубля-двух падняць… Няхай нават і зліеш – не так шкада па сутнасці… Не тое, што дзесяткі ці сотні ўкладаць у адну калітку 😁
@bugulma83 справа не ў колькасці бабак, проста трэба трапіць на той слот, дзе гуляе, я з 230 руб падняў 36к, у джаммин джарс зайшоў і адразу поймаў амаль бонусы і накідаў 1700х
@robingood
@robingood
Нашмат прасцей, у цябе проста няма падліку таго, што хацеў купіць, ты ўсё бачыш перад сабой: хацеў тэлёк – трымай, хацеў пліту на дачу – вось яна. А не калі ўсё хацеў і сядзіш з галой задніцай))
@bugulma83
Калі бачыш лічбы на экране – гэта адно, калі ў жывую – то іншае, хоць гуляў і там і там і розніцы няма. Проста пластык у руках замест жэтона з надпісам 25-50$, тут па ўсіх башкай не даедзеш, складана нешта казаць. На лудзіках усё і разлічана)
@robingood
Адна справа, калі ўпершыню гуляеш, але калі за спінай шлейф праёбу і не адна дзесятка, то ўсё мала і мала, і вось думаеш той дзень, калі адмажэшся, а не, ніхуя))
@bugulma83
Сапраўдна сказана, лёгкія грошы, лёгкая нажыва яшчэ зжырае, тыпу вось бля зарплату ебануў, але гэта крыху прасцей праходзіць, калі ў мінусе. Думаеш вось косар выйграў, а па факце гэта той косар, якога ты ў*ебаў месяц або тыдзень назад і па факце ніфіга гэта не выйгрыш))
@robingood
Бля, хлопцы, хоць застрэльце, вось рэальна ў асноўным гуляю толькі ў лайв-рулетцы і не разумею, як людзі кручуюць у гэтыя слоты, гэта ж тупа скрыптовы развод. Хоць і ў рулетцы свае фішкі і не адна, але ўсё роўна, я кручу гэтую парашу па 100-200-300 спінаў са стаўкай 0.40-0.80 і толькі бачу як растае баланс, хаця ў рулетцы за стаўку магу 100 уліць, але ўсё роўна не ведаю як людзі так круцяць.
Ну вось прыклад
Кручу па 1 баксу 100 спінаў, выпадае бонус і малюся, каб гэтая бон сука дала хаця б яе кошт 100$ каб выйсці ў нуль, ну не бред?
@vrodezdes згодзен бро наконт слотаў, але як кажуць кузнeц таксама не разумее салдата, прыклад канечне не вельмі)) у слоце таксама, нехта любіць слоты, іншыя лайв гульні або покер) сам пачынаў з покера, потым слоты, бк і лайв) увогуле цяпер гуляю ўсюды па крыху) але ў покеры трэба шмат часу там турніры доўгія могуць працягвацца 7,8 і нават 12 гадзін)
Так што ў кожнага свой густ і колер, меркаванні могуць быць розныя.
@robingood
Ну так, гуляюць, глядзеў скрыны, што кідаюць, там тып па 100-200 к баксаў у Зеўса занёс, не разумею, што ён робіць на форуме. Заходзіць, каб скрын закінуць, мне ў Зеўса і Хадэса везла, скажу як ёсць – ні разу, больш за 2 гэтых штор не выпадала))
@vrodezdes Самому хоць і падабаецца рулетка, усё роўна даводзіцца адасабляцца – апошнім часам выбіраю слоты, раней баккара з дылерам). А ў слоты не кручу па 100 спінаў у адным слоце, выбіраю іншы падыход – “глядзею” на слоты і выбіраю той, што мне “прыглянуўся”) і раблю ад 5 да 15 спінаў, калі трымае або хоць трохі “плюсануў” магу працягнуць… А калі жор, то мяняю слот на іншы, магу так “скакаць” не ўцягваючыся надоўга, гуляю ад трох да пяці гульняў. Стаўку выбіраю па націху, але ў асноўным пачынаю з мінімальнай і калі гульня плюсуецца, то павышаю (часам магу і праз адну). Як- то так)
@thee4
І як за 5-15 спінаў выпадае што-небудзь?
Слоты вельмі сваечасовыя, адныя трэба круціць практычна да мінуса балансу, іншыя могуць і адразу даць, але ў мяне раней 30-40 спінаў нічога не было))
@vrodezdes А навошта б я табе пра гэта казаў?)
Трэба знайсці той слот, які добра аддае, і інтуіцыя можа ў гэтым “нашаптаць”, да таго ж мінімізацыя страт таксама не апошняя справа
@thee4 І яшчэ, самыя буйныя выйгрышы ў слотах(як для мяне) здараліся на першых пяці спінах. Так што філасофія такая, калі “слот хоча” табе аддасЦ@, чаму б гэта не зрабіць да 5-га або максімум да 15-га спіна)
@thee4 згаджуся, калі бонуска злавленая ў першых 10 спінах, то будзе заносная, тока ўспомніў – усе заносы, злавленыя ў першых 10 спінах, былі ў мяне.
@thee4 лайвы будуць больш цікавыя, чым слоты. гэта факт
У рулетцы заўважыў, што куды ні паставіш – то выйграю, а як перастае даваць, то я сыходжу. Нібыта спецыяльна падгрывае)