Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 лютага 2025 г.
ад
igor9555
|
2,348 Адказаў
|
378,464 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4
Мне пакуль па дробязях толькі можа даць, сёння дало, заўтра адабрала , кругаварот баксаў у прыродзе. Аднажды ў гэтай рулётцы лавіў 1500x но стаўка была $1.4, але быў вельмі рады)) гады 2 назад , можа крыху больш, але запомнілася навсегда))
@vrodezdes Ну так з выплатай выйгрышу ў ПФ не тармозяць, гэта не «каты» і ім падобныя, але таксама ёсць свае нюансы)
@robingood Так, пасля вялікага выйгрышу і выводу “ваконца магчымасцяў” ад казіно зачыняецца. Трэба зрабіць перапынак на некалькі месяцаў, а яшчэ лепш на паўгода, тады яны пра цябе забываюць)
@thee4 згаджаюся,но гульцы не думаю месяц працягуць без гульні)) праз 3-4дня ломка пачынаецца) хоць бы 7 дзён прадзержалася б.
@vrodezdes Вось гэта ДАааа! Такое не забываецца ніколі! У мяне ў рулетцы было прыкладна тры разы за ўвесь час гульні, калі на працягу дзён пяці – тыдня, што ні паставіш “усё ў масть”. І як следства >х10 ад дэпазіту! У слотах было ўсяго два разы і таксама па дзён пяці(усё ў плюс), ну і лічбы па выйгрышах блізкія, як у рулетцы. Тады наступае другая частка “марлезонскага балета” – галоўнае своечасова зафіксаваць выйгрыш).
Ну і канешне ўсе свае буйныя перамогі памятаю, як, дарэчы, і прамахи…)
@thee4
Паўгода дакладна, там аддача ў слотах будзе нулявая, гэта толькі ў live гуляць або стаўкі на спорт, але лепш наўпрост заваліць гэты казік на паўгода. Я так і не зразумеў, а чаму скаргу тут не пакінуў або прадстаўнікоў тут няма?
@thee4
Правільна сказаў, фіксаваць выйгрышы трэба заўсёды. Учора на whale таксама кінууў 200$ пад лутбокс і крыху думаў пагуляць без нервоў, на мінімалку, можа баксаў 50$ і на выхад. У выніку паступова пачаў здагадацца і па іксавочках трапіў, пачаў патроху фіксаваць і выводзіць, потым гляджу пад 1 к выйшла. І тут Остапа панесла, захацелася больш, стаўкі большыя і сам не заўважыў, як 340$, што выйграў у плюсе, зляцелі за 6 кругоў, а гэта 10 хвілін. Таму галоўнае не паддавацца лудцы, выйсці ў плюс – ужо добра, усё не выйграеш, а жаднасць – галоўны вораг у гульні ў казіно.
@robingood У кожнага свая гульнявая канстытуцыя. Але калі часта гуляеш, то ў асноўным гульня не прыносіць радасці, а толькі апусташае “кашалькі”)
@thee4
Траціць трэба выйгрыш, найлепшы сродак зберажэння))
@vrodezdes Каб напісаць скаргу, перш за ўсё павінна быць воля і жаданне гульца. А што датычна прадстаўніка казіно, дык ён працягвае трымаць маўклівую паўзу…(
@vrodezdes І гэта правільная пазіцыя! Перамог, замацаваў выйгрыш, паставіў на вывад і зрабіў сабе і (ці) сям’і падарунак, будзе што ўспомніць!
@vrodezdes Ведаеш, калі мы слухаем сваё цела і не ідзём з ім у разрэз, то гуляем у сваю асалоду і часта гуляем у плюс, але…
Але як толькі ўключаецца “мозг”, ён патрабуе яшчэ і яшчэ… Азарт пачынае дыктуіць іншы падыход да гульні і як следства нервовае расстройства і пусты кішэню.(
@thee4 як гулец са стажам скажу, я зараз магу сябе кантраляваць на ўсе 500%, калі не хачу – не буду гуляць месяц і далей, калі захачу – дэпaю мінімалку і проста кайфую ад гульні. Я не ганяюся за лямамі, згодзен, у кожнага свая тактыка і г.д.) але дэпіць кожны дзень па 2-3 разы думаю – перабор.
@thee4
Я калі гуляю з мэтай выйграць, гэта зліў балансу, у лепшым выпадку пры сваіх застануся. А калі на расслабоне з малым додэпам, то можа і пашанцуе))
Галоўнае выйсці як толькі добра плюсануў, а то ў мяне пасля пачынаецца што мог вывесці вось столькі , а вывёў менш)
@thee4.Віншую з заносам )Мабыць зліў вельмі шмат (
@thee4.Калі ў кішэні няма грошай мы спакойна гуляем ,а як ёсць грошы пачынаем дуркаваць .
@vrodezdesк.Мяне здаецца гэта ў усіх так .А потым стараешся вярнуць ранейшы баланс і ўсё зліваеш)У мяне так шмат разоў было .
@akop591
Пачынаецца бег па крузе, але фінішу няма, так я ўжо многа зліў з жаданнем вярнуць. Зразумеў, што лепш забываць і новы деп як пачатак гульні з нуля – так прасцей, а то ў галаве толькі і думкі, што ўчора зліў 500, трэба вярнуць, акуратна гуляць і г.д.
@robingood Згодзен, гуляць ці доўга не гуляць гэта для мяне можна зрабіць і лёгка). А вось спыніцца падчас гульні(не калі ў цябе на нулях, а калі ты зразумеў, што пара) на мой погляд, гэта вяршыня майстэрства) скажу па праўдзе, у мяне гэта не заўсёды атрымліваецца, а хацелася б. Спадзяюся і гэта зможам!
@vrodezdes Ужо яксьці казаў, што мы не запамінаем тое “лёгкае ўнутранае” стан (на “расслабоне”, калі ў нас усё атрымліваецца падчас гульні), упэўнены, гэта трэба рабіць. І пачынаць чарговую гульню, калі мы ў гэтым стане “расслабона”, але ўвы… Мне здаецца, мы праходзім міма галоўнага, што дае і добры настрой і плюсавую дэльту)
@thee4
Цяжка гэтае стан у сабе трымаць, пачынаецца прайгрыш і адразу ціск, нервы, перекур, толькі калі ты падняў і іграеш на нібыта выйгрыш, толькі тады лёгка))
@vrodezdes Поўнасцю згодзен на 1000%! Мінулае трэба пакідаць у мінулым і не варта яго зноў і зноў «вцягваць» у сучаснасць. І тым больш, калі гэта таксічна і разбурае нас знутры, дзень за днём, месяц за месяцам!
@robingood 3-4 дні гучыць як мара 😂😂😂
@thee4
Гэта так, знутры пачынае есці, як не ў сябе, а потым за гэтым вылазяць розныя болячкі, але ў выніку мы самі ўсё гэта і правакауем)
@vrodezdes Гэта так, але я гаварыў пра іншае. Каб “запомніць” свой стан лёгкасці, калі ты выйграеш (ну без гэтай першай эйфорыі)…. А пачынаць іншую, наступную гульню, калі ў цябе блізкае пачуццё той “лёгкасці”, разумееш?