Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 лютага 2025 г.
ад
igor9555
|
2,348 Адказаў
|
377,804 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@mfgn мяне пастаянна зліваюць лайвы.як ты гэта робіш???
@zxcserega дзе менавіта? лайв такая непрадказальная фігня на самой справе
@thee4
Вось будзе прыкол, у сли скажуць мы бярэм 10% або колькі то ад выйгрышу такой то сумы, але гэта будзе дно)))
@vrodezdes Ну да, паходзе 740$ тю тю, а прадстаўнік з мінулай пятніцы “падзабіў” на пытанні гульца. Іх, відаць, “стошніла” ад нечаканага выйгрышу 1 200 000 рЭ. І відаць паў года гэта той тэрмін, пасля якога казіно не кантралюе крупнага гульца і вось вынік )
@vrodezdes
Так і ў іх там у фінатдзеле ўвогуле, прынялі дэпазіт з крыптакашалька, але ён не прайшоў AML‑праверку. І ў чаце падказалі, што вернуць праз два тыдні, ну і PlayFortuna – поўны …”абзац”(
@thee4
Не сказаў бы, што гэта буйны выйгрыш у гэтай рулетцы, там максімалка 2000x , бачыў як па 100-150 к баксаў лавілі на стэйку, відаць такое казіно, раз выйгрыш адразу прыкрывае))
@vrodezdes Сам неаднаразова бачыў выйгрышы на рулетцы з КУ 2ооо, Згодзен што х600 гэта не х2000,но)… Але тыя гульцы, яны як бы далёка, а гэта ж наш “жывы, рэальны” гульца з форума і гэта заўсёды радуе! Як па мне, выйграць “лям” у казіно, у такой рулетцы за спін, гэта салідны вялікі выйгрыш)
@thee4 згодзен ва ўсім. Выйграць лям можна ў рулетцы, але трэба шмат грошай, з 10-20к не зробіш лям.
@thee4 Асабіста мне незразумела, казіно значыць, мяркуем, праверыла транзакцыю, пакінула ў сябе, гуляць гульцу не дазваляюць, але… Але будуць “карыстацца” гэтымі грашыма самі, цэлых 15 дзён. У мяне склалася двайное ўражанне: з аднаго боку казіно не пускае гульца, які разгрузіў іх амаль на “лям” і каб было зразумелей (маўляў, мы вам не рады) робяць шахер-махер з яго новым дэпам(. Пры гэтым не тлумачаць, куды падзелася тая сума(50-60К) пасля выводу 900К.
@robingood Упэўнены, што пры развітай падсвядомасці гэта цалкам рэальны вынік). Вон нават Паўлу ўдалося з “аднага спіна” злавіць лям, зрабіўшы стаўкі на 11 лікаў (сукупна 11К), а мая кажа пра стаўку толькі на адно лік!)
@thee4 ну Павлу пашанцавала не па-дзiцячы) па 1К на лік, лям не зробіш па маёй думцы)
@robingood Так там быў разнабой па стаўках ад 500 да 2500, а канкрэтна ў яго выйгрышным ліку стаяла 2000. Шкада, выйгрышны скрын ужо прывесці не магу, інфу ў темe ПФ ужо падчысцілі(((
@thee4 здаецца і была стаўка 56к, або гэта была агульная стаўка, таксама не заўважыў.
@slawabebroy абсалютна ўсе лайвы абдыраюць, выплаты нулявыя
@vrodezdesНу ў наш час мільён, калі не хочуць выплаціць – гэта, я лічу, мільён адсоткаў скам .
@robingood Агульная стаўка ў выйгрышным спіне была крыху больш за 11ооо , да гэтага Павел падсліў каля 400К рЭ у гэтай гульні.
PS. А каля 60К, гэта тая сума якую недаплацілі, так як на вывад была пастаўлена сума 900К а зайшло на рахунак 840К.(
@thee4 Сорян, “пагарэчыўся”, скрын не выдалялі. Вось знайшоў у другой тэме, там усё відаць, якія стаўкі і куды)
@thee4 зразумеў, прыняў.
@akop591
Як мінімум пакінуць скаргу тут, але гэта адразу клейма для казіно, дзе гуляць не варта. Лям для нармальнага казіно – гэта дробязі))
@thee4
Круты скрын, шкада ў такія раздачы складана патрапіць)) так каб увайсці і зрабіць добрую стаўку і адразу ў х2))
@thee4
Злавіў заканамернасці, паглядзеў не толькі стаўкі ў 1 дзясятку, у яго ад папярэдняга нумару расстаўлена па дыяганалі, я таксама стаўлю, пэўныя заканамернасці можна лавіць))) Але часта бывае такая магнітная дыскатэка, што логікі і заканамернасці няма))
@thee4
Я так разумею, што вывад усё ж зрабілі, але без 740$, але гэта лепш за чаканні. Мяне сёння трохі whale на вывадах прыпыніў, раней за хвіліны выводзілі, зараз чакаю ўжо каля 3 гадзін))
@vrodezdes Ну да ПФ.., вывяла. З выйграных 1,2КК паставіў на вывад 900К, а вывелі 840К праз крыпту
@vrodezdes ДаФненька бачыў скрын, па-майму яго, тады граў “камплексна” на адно лік (сплітаваў, + дзісятку і калонка…) ды і выйгрыш быў некалькі лямоў! Запамінальная гульня была з дылерам)
@thee4 …. А остальные 300К как и положено по классике жанра, “Усё ў малацо”.
PS. Потым быў быў кантрольны – сціплы дэпчык, з таго ж крыпта-кашалька, але ён не прайшоў належную праверку казіно). Хаця некалькі дзён туды яны ж выводзілі даволі вялікі выйгрыш і ўсё было роўна. Ды і яшчэ, як зразумеў, каб выключыць усе магчымыя траблы гэты кашалёк быў выключна на ПФ. Вось такая карціна маслам)
@thee4
Гэта ўжо лепш, чым чаканне і марыніроўка адказамі, шкода што не ўсе зробяць высновы))
@thee4 60к типа як камісія ўтрымаў?А астатнія 300к дзе або зліў?Мы любім лічыць чужыя грошы😅😀