Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 лютага 2025 г.
ад
igor9555
|
2,355 Адказаў
|
379,402 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@akop591 Соряк, як-то не зразумеў, а як можна гуляць, калі няма грошай, на што гуляць? Калі на апошнія або на чужыя, для мяне гэта шлях у нікуды, прайграеш чужыя – аддаваць прыходзіцца свае.(
@thee4
Сёння зноў такія качэлі на сабе адчуў, зразумеў адно: гуляць на расслабоне – гэта дэма‑рэжым, на грошы – гэта ўвесь букет эмоцый адразу))
@zefir221025 3-4 фігня,калі я адцягнуся то магу і месяцамі не гуляць,іншы раз раблю перапынкі тыдні два,калі не ідзе гульня.
@thee4 спыніцца цяжэй, калі гуляеш на верняк, але я раблю так: калі трохі падняў, але гульня не адпускае, то здымаю 75% грошай і на астатнія гуляю да апошняга) выйграю – гэта плюс, прайграў – не шкада.
@vrodezdes Згодзен, гуляць не на грошы амаль заўсёды выклікае павышаныя эмоцыі і гэта звязана з магчымасцю страціць грашовыя знакі…
@robingood Ага, так. А мая паступае па-іншаму: выдзеліў на дэп пэўную суму або “гляджу”, як гуляе рулетка, або па інтуіцыі… Калі ўдалося зрабіць зачап, стараюся развіць поспех, магу і рызыкнуць большымі стаўкамі да сумы дэпазіту. Звычайна пры няўдалым абраным дні магу апусціцца да 50% ад стартовай сумы і…(і адкладзiць гульню на іншыя дні). Але бывае і па-іншаму, магу сыграць у пан або…)
@thee4
Відаць, адрэналіну не хапае, бо ўчора зусім жорстка рызыкаваў. Зайшоў у xxx Roulett, у якой той тып выйграў, і нешта залагала, тусоўкі на карцінцы паказвалі тоўстыя, вось толькі нікуды не трапляла)
@vrodezdes.Любой игрок из Нутри будет себя гнобить и думать и говорить а надо было мне так поступить )и деньги были бы )и я не был бы в долгах .Ну азарт всех губить ….
Ну… у рулетку вельмі складана выйграць, каб атрымаць добры ікс… не гуляю
@godnessistot ну не скажу, што складана, можна выйграць добрыя іксі, цяпер купа рулетак, якія качаюць іксі.
@akop591 Потым думаеш, чаму не вывёў, напрыклад, калі была тысяча на рахунку, а выводзіш 500)
@godnessistot
Выйграць нескладана, складана зрабіць добрую стаўку на лік, сумневы і г.д. А калі выпадае думаеш і ведаў жа і не паставіў або паставіў зусім капейкі)
@godnessistot Так зараз трэнд казінавы трохі змяніўся і ёсць лайв-рулеткі з дылерам, дзе КУ не класічны 35/1, а значна “шчодрэйшыя” (ад х50 да х2000). Але гэта для аматара вострых адчуванняў)
@vrodezdes Гэта так, ведаць бы лік, які выпадзе наступным, а калі яшчэ КУ скажам х500 ці яшчэ больш, то ўвогуле). Тут без “фартовага фарту” не абысціся)
@thee4 інфаркт, калі тваё лік пад 2000 х і яно было побач
@fetisovdenis
дзе такія іксоўкі па 2000 выпадаюць?
@thee4
іх злавіць вельмі складана ці не?
@fetisovdenis Ну ды, магчыма, і такое бывае, але з слабым здароўем у азарт лезці не варта, “крашенкі” павінны быць “жалезныя”)
@kalendula да, амаль у любым анлайн-казіно знаходзіш лайв-рулетку з дылерам, скажам ад Эвалюшэн і ты ўжо там).
@thee4
у прагматыцы такое бачыў, зайшоў – яно хоць і паказвае шмат іксоў, але ў статыстыцы вельмі рэдка выпадае.
@kalendula Дык на ўсё патрэбны свой фарт, а тут тым больш адно радуе – што тут вялікі пул гульцоў, ды і сумы крутуюцца нямалыя)… Такія «жырныя» іксы выпадаюць часам часта, часам даводзіцца чакаць і чакаць. Але няма нічога, чаго нельга было б пазбегнуць, калі гэта твой дыямантовы дзень!)
@kalendula.У рулетцы такія іксовкі
@akop591
Заўважыў што лепш выходзіць калі падняў і вывёў, няма думак што была адна сума, а ты выводзіш менш. Учора выйшаў як раз за 2 стаўкі да іксовкі ў 500 х і злавіў бы лёгка у мяне заўсёды ў тым ліку стаяла. Але колькі нерваў пайшло ўчора, што сёння адчуваеш на здароўе)) Гэта як пашанцуе табе трапіць у ўдалую сэсію ці не, але калі балiк 1500$ а стаўкі 150-200$ на круге, гэта жорсткія нервы. Асабліва калі 1 лік бывае адкрыты і туды і выпадае))
@kalendula
Заходзь у Эволюшн, там лепшыя ўмовы, дзе ў падобных правайдэраў не гуляў, усё шлак, там шанцы ёсць, але стратэгію гульню вучы ці на ўдачу, але гэта рэдкасць))
@kalendula
Прагмат – лайно, яны малююць, аддача нулявая, там нават шарык сваёй жыццём жыве асобна ад усіх))
@akop591
Дзіўна, што так мала людзей гуляе ў рулетку і абмеркаванняў пра баккару і жывыя гульні тут мала. Для мяне слоты – гэта скрыпт і ўсё, але больш відавочны чым у жывым казіно, але не без сваіх недахопаў)
@vrodezdes Мабыць, не варта сябе ўкорываць, што выйшаў за пару спінаў, дзе мог сарваць тлусты куш… Гэта ж не апошні дзень, будуць новыя дні і новыя перамогі! Прыемнага ўсім поспеху!
@vrodezdes Ну так, як-небудзь незаслужана заштурхалі тэму рулеткі так далёка, што навічкі адразу і не знойдуць яе. Рулетку ні ў якім разе НЕЛЬГА ні параўноўваць са слотамі, і тым больш размяшчаць у тэме слотаў(. Гэта ж “каролева казіно” і яна была задоўга да слотаў, нават да бабкі не хадзі. Гэта бесспрэчны факт.)
@thee4
Не, гэта так: што суджана – тое і паднімеш, колькі суджана паставіць у лік, столькі і паставіш. Проста абідна, што за крок, сядзеў, гуляў гадзіны 3, чакаў выпадзення, а потым выйшаў і выпадзенне. Але ёсць здагадкі, што яны з вялікімі іксоўкамі глядзяць, колькі за сталом і колькі менавіта ў гэтым ліку))