Ваш любімы і нялюбы гульнявы аўтамат
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
20 April 2016
ад
Melbourne
|
117 Адказаў
|
30,231 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@igor9555 виллд бандито хоць у якім казіно стаіць у папулярных, але ў мяне ні разу ў ім заносу не было
Wild bounty и Wild West Megaways, сыгроўку цяжка злавіць, спінаў мала, але працягваю лудзіць))
@vrodezdes бывае, але злівы ўжо паўгода не ведаю, ад чаго залежыць, каб добра дало
Мае топ слоты, дыспа рэдка, але метка!
Mental ад No Limit
Zeus Hades ад прагмата)
Не любімыя на дадзены момант усе слоты red tiger і play n go, нібыта правайдэр зусім забраў аддачу са скрыпта)
Я люблю круціць тры семёркі, праўда звычайна выпадае максімум дзве, але я веру, што мне выпадзе джэкпот. А нелюбімага няма, бо ў іншыя не гуляў)
Нават не ведаю, як гэта выказаць, гэта любімы слот Wild Shark Amatik, але крыўдна колькі ў яго заліта бабла, нават 10% ад гэтага не аддаў, а калі проста не любімы, то першым стаў Mental, проста не вельмі падышоў мне.
@oktan wild shark легенда, я сам туды не адзін дэпазіт уліў)) але ўсё роўна заходжу ў яго кожны раз яшчэ
@awbred толькі ўспомніў пра гэты слот. я ў ім быў у плюсе. усім раю яго пакатаць
Book of Dead кахаю)))
Хтосьці ведае, чаму амаль на ўсіх сайтах абрубілі микрогеминг? Вельмі круты провайдер быў, раней толькі на ім сядзеў, цяпер яго нерэальна знайсці.
@oksanasuper Legacy of Dead лепш. У ім, калі ретрыгер поймаеш, тады яшчэ сімвалы дадаюцца, якія разварочваюць.
@piratexnik-74 У Пошей ёсць мікра, але не ўсе слоты запускаюцца. Але мне не падабаецца там мікра, дзіўна слоты гуляюць. Я раней таксама любіла мікру, калі яшчэ стары сайт у Голдфишки быў і там толькі мікра была. Самы вялікі там 350к выйграла.
@lana888 playboy слот памятаю – прыкольныя бонусы ў яго былі. І яшчэ не памятаю, як называецца – там дзе кроплі з’яўляюцца і яшчэ нейкі вампір.
@godweles888 ну да, усе гэтыя топавыя слоты playboy, девочки морозные, вабанк, зараз іх пераробілі, яны ўжо так не гуляюць, да і паловы слотаў няма
dark spiral, нядаўна з’явіўся, зайшоў на ўра
Так, дарэчы, Дарк спирал нормальны слот. Тож мне зайшоў, раю.
@godweles888 Імортал з вампірамі, я, дарэчы, там лавіла 4 кроплі. У мяне самы вялікі занос быў у мікра, гэта ў слоце, дзе марская тэма з русалкай, лінію дзедаў там лавіла. Плейбой быў топавым слотам, але такой нармальнай бонускі ў мяне не было.
bananza x1000 проста лав, яшчэ енот нармальны такі, а вось хайповы Зевс увогуле мне не заходзіць
пакуль скажу пра «не люблю»: але гэта не слот. тут правайдэр, penguin king, што паўсюль гэтая шляпа на слыху. не разумею. вроде гульняў не ўспомню.
заўтра дапоўню і ўдакладню) зараз спаць
@godweles888 immortal romance, па-мойму
Бук оф азтек, і ўвогуле Amatic, але пасля абнаўлення і інтэрфейсу яны ўжо не тыя (
гэта заўважылі не толькі я, а ўвогуле супольнасць гульцоў. шкада
Legacy of dead, Merlin, odyssey ад пнг)) самае топ)), ды ўвогуле ўсе кнігі, што мультышансныя – топчык, а самыя не топ – гэта рыбалкі, увогуле днишча)
Sweet Bonanza мне падабаецца па ўсіх параметрах, нават калі часам бывае ў мінусе, затое час праходзіць прыемна
У апошні час падсіў на Hot chilli bells (бгейминг)
Вельмі моцна падсіў, але ў апошні час пачаў разачароўвацца..
Спачатку аддаваў проста неверагодна, але потым вынік адзін, самі ведаеце… Толькі злівы пайшлі
Book of Time ад Haksaw мне зайшоў.