Ваш любімы і нялюбы гульнявы аўтамат
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
20 April 2016
ад
Melbourne
|
117 Адказаў
|
30,231 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@chag я якось не вельмі любіў Haksaw, але потым пару заносаў і паехала, цяпер не вылязаю(
Асабліва спадабаўся pirate bonanza (як раз першая частка)
Думаю, самы незразумелы, самы нелюбімы для мяне слот – гэта пират паб ад прагматика.
Пры гэтым часта бачу яго на стрымах. Але. Я ні разу не бачыла там заносу. Для мяне гэта самы сумніўны слот.
Да любімых магу аднесці вилд Баунти ад пг, Басс зе бласт ад белатры, ўсім вядомы дак хантерс ад нолимита і лаки даки ад бгейминга.
Вось такі набор папсы 🙂
Вельмі люблю слоты з серыі Money Train. Проста класна зробленыя і бываюць добрыя заносы
Big Bucks – гэта самы тупы і жлобскі слот у жыцці. Нікому не раю
Wish master улюбёны, а не любімы – гэта, канешне, mental.
Судзячы па апошніх днях, тут у многіх слоты ад аматики павінны быць у любімых) па водгуках і скаргах – так раздавалі, што грэх было не палюбіць іх)
@thewolfchannel7 з слотам Wish master – у мяне шмат пазітыву. У stake казіно ён добра выдаваў.
@loveohlove я нешта прапусціў, у многіх казінах знік Amatic, што там здарылася-то?
@mixai200513 там быў глюк – выдавала мільёны, з дэпазіта пару тысяч.
@mixai200513 на жаль таксама прапусціў усю руханку, толькі чуваў((
Абажаю ўсе слоты, дзе трэба лавіць манеты, sugar rush ад Pragmatic Play, big juan таксама ад Pragmatic Play.
Не люблю слоты ад voltent, 3oaks чамусьці не падабаюцца. Але самы бесячы sweet bonanza ад Pragmatic Play, проста надакучыў.
@vita_via я можа штосьці блытаю, але здаецца voltent – гэта агрэгатар, праз які падгружаюць розных правайдэраў. І там часцей за ўсё ў слотах ставяць самы нізкі RTP?
ну я люблю рыбалку, у слоце ж ёсць Big Bass і г.д..
@azkatursunboev не разумею я гэтыя рыбалкі, амаль ніколі занос не спадае, а бонускі па х20-х30 – бесяць
Хоць, судзячы па тым, што гэтых рыбалак пруд-пруды, людзям вельмі зайшлі яны)
@loveohlove Ніколі не лавіў заносаў у рыбалцы. Не разумею, як там людзі заносяць – х1000 і болей.
Pirots гэта топ слот