Ваш любімы і нялюбы гульнявы аўтамат
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
20 April 2016
ад
Melbourne
|
117 Адказаў
|
30,231 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Даўно ўжо высветлілі у каго які любімы софт, але відавочна ў кожнага ёсць любімы аўтамат, у якім правёў кучу часу.
Асобіста я люблю ад Novomatic : бук оф ра і ледзі шарм, а зусім не падабаюцца дэльфінчыкі і малпы
астатнія слоты магу пагуляць па жаданні
Адначасова люблю і ненавіджу Иммортал романс, люблю яго за механіку, афармленне, а ненавіджу за тое, што ён мне так нічога толкам не насыпаў за ўвесь час, забіты ў яго. Таксама любімыя – бук оф ра, леди шарм, слоты ад yggdrasil, некалькі нетентовских слотаў
Лэдзі Шарм, дэльфіны, кексы, малпачкі і клубніцы ўсім любімыя, хутчэй гэта настальгія па старым, з чаго кожны пачынаў.
Любімыя Дэльфіны, але не дэлюкс., з офлайну Піраміда і Рэзідэнт, у NetEnt ненавіджу Gonzo’s Quest, не слот, а кал
Таксама любімы Book of Ra і Dead or Alive, не любімы Starburst і Columbus
улюбёны апошнім часам тандэрструк2 не любімы іммортал, жрэ як апошняя скотына (
нягледзячы на ўсіх не падабаецца Book of Ra і ўся лінейка Novomatic на 9-10 ліній, фруктовыя Extra Hot і Ultra Hot самыя норм =) У Microgaming падабаецца League of Fortune і Bust de Bank, а вось Ariana і астатнія аўтаматы новага тыпу Hyperion і г.д. увогуле не пераношу.
у кожнага вытворцы па-рознаму, напрыклад, у playtech`а ўлюбёны слот king kong, а не ўлюбёны secret of amazon, у microgaming`a ўлюбёны слот Hitman, а не ўлюбёны giant panda, таму што аднойчы насыпаў х423 па стаўцы ў 1$ 2 гады таму і з таго часу колькі ў яго грошай ні заліваў, больш чым х60 слот не насыпаў; у netenta ўлюбёныя fantasini (каля 2 месяцаў таму сыпануў на респіне з пяццю барабанамі ўсяго поле сімвалаў “Q” з капейкавай стаўкі 0.25$ выдаў 104$, ну так час ад часу падсыпае на респінах х60-80) і magic portals – па факце менавіта з яго і пачалося заліпанне на netent, а не ўлюбёныя jimmy hendrix і guns n roses – моцна яны распіяраваныя і жудасна мінусавыя нават па крытэрах бонуснай гульні з фрыспінамі, якія прыходзяць вельмі рэдка.
Самы любімы з усяго гэтага Алоха.
у мяне няма любімага аўтамата…больш за тое я іх ненавіджу ўсімі фібрамі…..але гуляю таму ,што халявных грошай хачу
DoA – для мяне вельмі нудны.
а ўвогуле – усё па настроі
улюбёныя-кніжкі (Новоматик)
непадабаецца-league of fortune (мабыць так напісаў)-Microgaming. Вельмі дысперсны слот
Малпачкі і фрукты якраз непадабаюцца, любімыя – усёлякія дзікія драконы
У Мікро вельмі люблю Плэйбой,Тэрмінатар і Юрасік Парк,а не любімы слот гэта Іммортал(адзін зліў).У Нетенте вельмі падабаецца Джунглі Спирит,а не падабаецца ДОА,таму што колькі б у яго не грала,усё там спускаю.
Ненавіджу правайдэраў і слоты))) Але Break Da Bank Again заўсёды мяне здзіўляў)
Тут мне не на драконах пасыпала, а на дыназаўрах – слот Jurasic Park !
Таксама выйграў 75 грыўняў на Foxin’ Wins – у яго і for fun выйграваў!
А вось прайграўся на слоце Play boy! Без мазовый
Таксама без фарту слот Alchymedes. Алхімія не дапамагла…
Я выйграла ў Aliens. Праўда, нямнога, але дайшла да другога ўзроўню
Вось гэта так..і такая тэма ёсць…А ў мяне няма ні любімага слота, ні ненавіснага..Больш дакладна, яны ёсць і іх шмат, некаторыя нават цэлымі правайдэрамі ненавіджу🙂
Я выйграла ў Aliens. Праўда трохі, але дайшла да другога ўзроўню
Выйграла таксама ў Book of Ra
Іммортал і ДОА. У іх самае норм сыпала.
Зараз яшчэ свінні падабаюцца, але ў іх што-то зусім нічога не дае.😁
Hidden Valley любімы, а многія аўтаматы ад мікрагеймінгу мне не падабаюцца
Любімыя ад Netent: Fairytale Legends Hansel and Gretel, JokerPro, Dead or Alive, Fairytale Legends Red Riding Hood, Go Bananas.
MicroGaming: Pistoleras, Break da Bank Again, 300 Shields, PlayBoy.