Ваш любімы і нялюбы гульнявы аўтамат
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
20 April 2016
ад
Melbourne
|
117 Адказаў
|
30,234 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Любімыя гэта ад По софт вайлд бандито, Мидас форчун, вайлд костёр, і многа яшчэ якіх. Самы незразумелы і нелюбімы – Minotaurus, там дзе минотавр у тонусе скача, увогуле ніколі яго не разумеў
Любімы 888 і бананза , не любімы Зеўс ад Pragmatic 😁
Мне вельмі падабаюцца слоты coin, дзе манеткі ў Эндорфіна і ў Спіномінал, дзе Баба-Яга з джэкпотамі. Яшчэ заўсёды заходжу на ПГ софт у слот Rabbit. Не люблю слот Хадэс ад Прагмата, усе бонускі даюць менш за 100 рублёў 🤮
Апантаныўся апошнім часам на слоты ад egt digital там дзе “bells”, са званочкамі, карацей, трэба злавіць 5 штук для бонускі.
Нянавіджу hades and zeus або як яго там, але не люблю, бо нічога нармальнага там не ўпіймаў
@loveohlove я люблю слот ад netent Secret of Christmas
Вельмі люблю слот Cleocatra за графіку і механіку. Аднойчы злавіў у ім х1500
Раней падсела на слоты ад Amatic Lovely lady і іншыя з механікай 15*3, за ўвесь час толькі ў ёй лавіла 5 шараў у бонусе, і адзін раз ретрыгерамі каля 300 спінаў накінула, а не любімыя кнігі і ўсё што з імі звязана, толкавай паляны ні разу не лавіла, была х1000 па першай лініі і чатыры монгалы адзін раз😑
Мой любімы слот Big bAss 1000, часта ў ім заносіў))
Самы любімы Secret of Christmas netent
@godweles888
Табе яшчэ NetEnt заходзіць?)))
@selivan1990
Калісьці ўсе ў іх упарываліся, гадоў 5-7 таму. Быў адзін з лепшых слотаў, менавіта 15 на 3. Ну як лепшым, проста нічога іншага не было (ні прагмата, ні ноліміта, ні хаксоу). Памятаю ў той час у ютубе лазіў і трапіла нарэзка заносаў у слотах. Там чэл паймаў 2 разы 5 шараў за бонуску, я такое ўпершыню ўбачыў. Тэж па 270-300 спінаў лавіў, тады здавалася крута, а зараз думаю, ну і хрэнь, нават x1000 не дало за 300 кручэнняў)
@misha55
Ну ў мяне такое два разы бывала, наколькі разумею, там дзве функцыі пры +х1000, альбо 5 шароў, альбо шмат спінаў. Цяпер рэдка захожу з гэтымі забаронамі… і прочым. Ад эндорфін не вельмі падабаюцца, у chimney sweep адзін раз выпала 4 вілда на бонусе і дало перабіць адзін раз😀
@selivan1990
У Endorphina гэта рэдка злавіць добры занос! Віншую!
@selivan1990
Я х1000 на рэтрыгерах лавіў толькі тыпу лавлі лэдзі, лепрэкон з гаршкамі (забыў назву).
А ты не спрабаваў у эндорфінаў у слотах 15 на 3 або 20 на 4 (макаронс) мяняць лініі? Тэж бывае добрую лінію стральне па 1-3, праўда жараць моцна. У in jazz яшчэ абідна па 1 лініі калі лавіш бонус, ён 2-3 спіна дае 1-ы барабан зацьвора, 2-і барабан скатэр і 3-і барабан зацьвора і не грае, проста вымаражвае гэты скрыпт)
Раней было ад пг зараз ад Аміго
Pg і Аміго. Слотаў у іх поўна-поўна. У Аміго і заносы нядрэнныя бываюць, у асноўным у іхнія гульні іграю.
@misha55
Гейшы, джаз часта скрыптуюць)
З іншага боку, тлуста будзе кожны спін😀
Між Macarons і Sparta, выбіраю першых, але вялікае толькі ў Sparta лавіў, дзве топавыя лініі ў асноўнай гульні
Ад Amatic слот з лэпрэконамі называецца Majic Forest, угарны слот, але бонус там як і ўвека Amatic, бывае не дачакаешся 😂
У Endorphina ёсць яшчэ кльовая лінія слотаў, з разраду Sumo, Gladiators, там натуральна мяняю стандартную колькасць ліній да 10-13, але бонус стаіць больш х100, таму злавіць складана, але ёсць старая версія 2016 Gladiators механіка таксама, але лавіцца хутчэй)
@artem2801 раней, па маім меркаванні, былі лепшымі, але вялікіх заносаў не было. Цяпер вялікай аддачы няма, лепш у Аміго.
@dimagrig
думаю, на днях паспрабую гэтага правайдэра “ацэню”, як кажуць))
@dimagrig
Дзякуй!!! Узаемна!! Х 10000 нам заносаў!!)))
Не буду арыгінальным, таму
У Мікрэ(Games Global) гэта PlayBoy (там у турніры наиграў 100 бакінскіх) і Immortal Romance(I&II).
У NetEnt-е гэта канеШно DoA(I & II) гэта і зразумела.., у трэцім яшчэ пакуль не гуляў. А таксама HotLine(I & II) і канеШно Ocean’s Treasurе …
@selivan1990
У інджаце ці гэйшы была калісьці мэта злавіць па 1 лініі топаў праз два х3)
Нават не ведаю, колькі гэта, думаю пад х10к, калі не больш)
Адзінага слота няма, толькі 2 фаварыты – Wild Shark ад Amatick
І Thunderick Midas
Адзныя з самых любімых гэта wild bandito і pinata ад pg soft. Калі браць пад увагу мікру, то the thor, rise of the giza powerchance, cleocatra.
для мяне самы топавы слот – гэта фиеста ад прогмата, часта выручвае )