Утульнае захалусце
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
28 студзеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
213 Адказаў
|
6,955 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А якія могуць быць акрамя карыслівых? Улада ды грошы. Ці ты думаеш, што нас лічбавымі грашовымі знакамі вырашылі абдарваць? Мне нешта цяжка ў гэта верыць))
Ты гэта сама Оксі. Не перажывай наконт адказаў паважанаму torba. Ён проста флудзіць. Рубіць капусту хлопец. Мне ўсё роўна, я проста папярэджваю, каб ты не марнаваў час. Ты гэта і сам можаш лёгка праверыць, прачытаўшы яго паведамленні.
P.S. torba – нічога асабіста. Паўтаруся, мне ўсё роўна.
Ты гэта самае tanunaxxx ….. 😁 Ну я зразумеў цябе, трэнер 😁
Соррян, што ўклініўся. Але час – гэта адзіны непапаўняльны рэсурс. Абідна марна траціць яго.
Чаму я ўвогуле ў банк з Q7 зайшоў, таму што дахера людзей зайшло.
Кароч як-то так
Тры валеты і вось гэта 😁
Бывае, што.
гэта непрыемна
Кожны з нас ужо радаваўся б) але бывае і такое.
Проста ПС ідзі (Слова выдалена сістэмай) дэтка. проста ідзі на хуй. у топ-70 выдаць мне такую тэорыю. узабаўнскі чсука бац.
І гэты бац зараз сидий з A8 ув**баў тое, што ў мяне выйграў. Ух, дзетка (Слова выдалена сістэмай)
відаць, ты развязаўся, а я ж не гуляю ў покер і казіно
Пра покер я пісаў, што не гуляю на балы. І дзе ты бачыў, што я гуляю ў казіно? У слоты і т.д?
па конкурсe забыў відаць, ці я памыліўся і пераблытаў з кімсьці
ПС не выводзяць грошы ўжо суткі+
Пры ўсім пры гэтым прымусілі мяне чакаць 2 сутак пасля дэпазіту, хоць адыграў свой дэпазіт ужо праз 3 гадзіны пасля дэпазіту.
На звароты адказваюць, што так і так, вывад да 72 гадзін.
Хоць прыкладна 3 месяцы таму або калі, калі я з 5 баксаў падняў больш за 250 (у слотах) усё выводзілі імгненна!
Ну я ж табе казаў. Не верыў мне. Калі я ў саппорт звяртаўся пару месяцаў таму, мне сказалі 48 гадзін, а табе вось зусім 72 г. чакаць. У іх зараз усё “смачна” па новаўвядзеннях толькі па пачатку. А потым гайкі назад зацягваюць гобліны. Робяць што хочуць манапалісты хиреновы. Нічога, Party Poker і іншыя не дрымаюць 😆
48 гэта тыпу стандарт пасля дэпазіту( хаця такое ўпершыню ў мяне пасля ўвядзення іх правілаў па адыгрышы дэпазіту і г.д.)
А бабкі напісалі што выводзяцца да 72 часов.
прэфлоп аллын у нокаўце 10-хвілінным за 4.4
прэфлоп аллын у нокаўце 10-хвілінным за 4.4
(Слова выдалена сістэмай) так жыць і гуляць…
у попу гэты покер. Зыграў фрырол
Даўны ебанутыя. ну ладна. Круціўся,
зарэгістраваўся ў 3.3 нокаўт 4.4 нокаўт 2.2 15 хвілін 1.1 15 хвілін і яшчэ пару турнікоў.
дзіця і ад усіх адначасова вылецеў (Слова выдалена сістэмай). Пры гэтым спачатку выбіў 2-3 чалвека ў нокаўтах у кожным і потым падобная (Слова выдалена сістэмай) як з АА калі стрыт чалавеку фул на рывэры закрываецца. І г.д.
У (Слова выдалена сістэмай) яго. Не дарма ўсе грошы зняў.
ФУ (Слова выдалена сістэмай) ФУУУУУУУУУУУУУУУУ.
За 1 хвіліну вылецець ва ўсіх турнірах. ФУ (Слова выдалена сістэмай)!
Калі Бога няма, дык хто мяне карае?
![]()
ы
ШАХ І МАТ
Калі Бога няма, дык хто крадзе мае аўты з калоды?????
![]()
ШАХ І МАТ СУКІ
Выпадак толькі выпадак, братан, ніхто больш не крадзе карты. Таму толькі варта задумацца, а раптам усё не выпадкова.
Чысціў рыбу. Калі адламываў галаву, рука саскочыла і ўгрэб сабе ў руку рыбіную грыву( куйню гэтую што на спіне). Хз, што рабіць. За мышку брацца не баюся. Маленькая іголачка ўвайшла глыбока ў мяса. ДАПАМАГЦЕ!!!!
Палівай спіртам і калупай чым-небудзь ….. ну або чакай пакуль згніе і з гноем выціснеш. Пры ўмове што капытца да гэтага часу не адкінеш або ў поўнага фіша не ператворышся 😆