Утульнае захалусце
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
28 студзеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
213 Адказаў
|
6,960 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Х**ня якаясьці а Казанова ў Amatic Ласунка увогуле, ды і сам Amatic Маражэнка і яшчэ шмат чаго Маражэнка, але гаварыць я тут гэта адмаўляюся
Сорры што так здарылася з надпісам. У далейшым( калі норм) то паспрабую крэкнутую скачаць)
І шо гэта за фігня? Паставіў вось, як бачыце. І шо тыя бабы забілі больш за дазволенае ўжо ў дадатковы час. І нашы прапусцілі ўжо на 92 хвіліне. Шо гэта такое? Ці ж так улічваецца тое????? Шо за нах. Пісец – пасля 90 хвіліны прапусцілі, як такое можа быць. Шо цікава. У тым матчы, дзе лік большы. Дзе тая 4.5 менш, забілі 4 галы на 90-й, а пяты на 91-й. Як такое можа быць. Чаму не ўлічваецца, бля, 90 хвілін???
як можна ўвогуле прапусціць і забіць гол нах за 1 хвіліну. галы 89 і 90. Як гэта можа быць. А нашы дуры таксама прапусцілі ўжо на 92-й хвіліні з 4 дададзеных. ЗРАЗУМЕЛА!
увогуле на сонейка паставіў а калі б побач быў дзядзя Славік ён бы табе дапамог выйграць
З усіх разоў, што ты мне раіў. Мы выйгрывалі, ну вось 2 разы з 10.
мы выйгралі калі ты мяне
1. Слухаў
2. Не ставіў усё напролом у лайве
3. Калі ставіў на тое, што я табе казаў
а з 10, пра якія ты кажаш, ты прайграваў, калі мяне не слухаў
ШТО?
лічы. 15 ставак, 2 выйграшы. Усе стаўкі ставіў пры табе і з тваёй дапамогай. бо стаўкі на прэс па 15-25 рублёў. Ну можа адну я сам паставіў на 152 грн, тады 14 ставак, 2 выйграшы.
Гэта з 15 па 15.
Слава, давай не распавядай казкі і не рабі з сябе топ-бэккера.
пістун ты красочны канешне і знатны але я паўтараю зa мной ты ставіў максімум 2-5 ставак усе астатняе ставіў сам і не пішы
як скажаш
Пішу Голдену.
Я толькі што 33 сбросіў у нокаўце за 1.1. А мог бы свае 4 к стака ператварыць у 17 і выбіць трох. У банку было шасцёра. Так што ты не засмучайся з-за сваіх 66) з кожным бывае) мы ж не вангі
проста ты фіш і ўсё
я б не скінуў
Дасідеў да фіналкі))) першая рука і, на жаль, вылецеў AQ<82 😁 але ска як гэта эпічна дасідець пляць))))
![]()
Медыя ад удзельнікада ў цябе там што ў КНДР прыйшлі, што ль?)))
Аллын за сярэдні стэк, у КО прагрэсіўным турніры за 2.2 з гарантыяй 8к.
Префлоп аллын. Чаму я не тащу?) Вось чаму.
што там рабіў пацан я ў душы не ебу. Аллын на тэрне. Ізі кол, хуле.
Як там у цябе справы, Оксі?))))
Ыч
Калі на форуме заходзіць палітсрач, хочацца тыкнуць гэтую карцінку прама ў рожа таму, хто гэты срач пачынае
А што калі Сатошы – гэта звышразум, які з дапамогай людзей на планеце Зямля і Біткоіна, спрабуе вырашыць НЕРЭШАЕМУЮ задачу Сусвету?
Адкуль ты гэта ўзяў? Я ж сам не курыю, але ёсць шмат знаёмых аматараў. Хоць не. Прафесіяналаў. Думаю яны ацэняць.
Ну дык
Матэматычнае вылічэнне. Вырашэнне задач. Якіх задач? Для чаго? З чаго?
Што-небудзь машыны ўсяго свету вырашаюць і вылічваюць, за гэта атрымліваюць выдуманую валюту.
Выдаткаў нуль = выхлап – гэта паветра.
А на іншым канцы правода чалавек атрымлівае дадзеныя.
Атрыманыя дадзеныя з мільёна камп’ютараў дапамагаюць вырашаць адну ці ланцуг задач.
Но вот так только стоит думать если за цель стоит лишь корыстная цель. А вполне может быть, что цель может быть и благой даже)