Утульнае захалусце
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
28 студзеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
213 Адказаў
|
6,948 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я яшчэ думаю плять) Я рыба па гараскопе. Заноза рыба і ператворуся ў рыбу. І ў покеры рыба. блин рыба ў квадрате памножаная на два ;D
Не сцы. Далёка не факт, што імунітэт сам не справіцца. Не моцна набярэ, пакладзi ў салёны халодны раствор) Калі будзе прагрэсіраваць (што вельмі ўрадка і нявезуха тады), ну што – лепш у траўму на ўсякі выпадак схадзіць трэба будзе.
Наркозу возьмуць да і схадзіш, там спраў на 10 хвілін.
Я задам можа трохі дурное пытанне, але што ж самому дастаць ніяк. Сціснуць зубы і няхай хто-небудзь зробіць? А то ісці ў бальніцу з усім гэтым, то ў якасці крайняга варыянту, па крайняй меры для мяне.
Абавязкова лепш звярнуцца да ўрача, ад гэтых рыбіных костак можна чакаць ускладненняў. Самалячэнне да добрага не давядзе.
Так у прынцыпе, калі нічога не рабіць, то, канечне, да добрага ўсё гэтае справа не прывядзе! Па-мойму, проста не трэба цягнуць з гэтым.
Прачытаў ветку, першую старонку, лютая копролалія канечне, спадзяюся жыццё наладзілася))
Інфармацыя ўзята з адкрытага крыніцы.
Да чаго я гэта?
Калі вы не хочаце верыць маім словам, знайдзіце гэтую інфармацыю ў гугле і ўпэўніцеся самі.
Каму‑то патрэбна гэта паўтарыць 10 разоў, камусьці 100, а камусьці ўсе 10 000 разоў, але ў выніку вы згадзіцеся. А з чым? З тым, што вы не чалавек, а хаця б для прыкладу КАРП. Вы не згодныя? А вось навукоўцы вам пра гэта растлумачаць і дакажуць.
Канечне ж, калі казаць пра гэта адкрыта – Ты карп, ты КАРП – эфекту не будзе. Але чалавек устроены так, што да дзеяння яго падштурхоўваюць розныя фактары.
Напрыклад на куплю таго ці іншага тавару, вас падштурхнула рэклама або патрэба.
Патрэба можа выяўляцца ў розных рэчах. Убачыў у свайго брата, свата, кума, сябра і вырашыў, што гэтая рэч табе неабходная і ты не можаш без яе жыць.
Возьмем, напрыклад, мяне. Я сабе нядаўна купіў геймерскае крэсла. Думаў на ім будзе крута і зручна і я стану супер‑пупер гульцом ды ўвогуле. На ім і сапраўды зручна, акуцяльна. Але што падштурхнула мяне купіць менавіта геймерскае крэсла? Ды яшчэ і за грошы, за якія можна было б купіць нядрэнную ложак або невялікі скураны канапачку? А тое, што падобныя крэслы былі ў многіх іншых стрымероў, гульцоў – людзей.
На падсвядомым узроўні, я вырашыў, што я таксама варты яго і мне захацелася яго купіць. І як толькі зʼявілася такая магчымасць я без роздумаў пайшоў і купіў яго. Варта было гэта таго? Каб па‑розумнаму адказаць на гэтае пытанне, у мяне з галавы павінная выйсці тая думка, што ў ўсіх такая крэсла ёсць (у ўсіх пра гульцоў ды і гульцоў паў‑пра). Гэта думка не дае мне супакоенне, калі я задаю сабе пытанне – А варта было гэта таго?
Да чаго я вяду?
Нават пры куплі ўпрыгожнай ручкі, у вас ёсць вялізны выбар, якую ручку купіць. Маленькую, паменшую або зусім велізарную. Чырвоную або сінюю. З пазалотай, з срэбрам або самую простую. З калпачком або без калпачка. Ну якая задача ручкі? Прастымі словамі яна павінна пісаць. Тады навошта такое велізарнае разнастайнасць гэтых ручак. Нават у цэнавай палітыцы. Пачынаючы ад 20‑30 рублёў, заканчваючы тысячамі, а часам і сотнямі тысяч. Прычым не рублёў.
Усё справа ў ілюзіі выбару.
Перад вамі заўсёды ёсць выбар. Якую ручку купіць. Пральную машынку, дыван, сшытак, кватэру. Выбар. Вось што ёсць самая вялікая хлусня.
І гэта ілюзія выбару таксама падштурхоўвае нас да дзеяння.
Ды Божа мой, нават бясдзеянне – гэта таксама дзеянне.
Але ёсць і мешкі з мясам, якія нешта тая разумеюць. Яны не скупцы, гэтыя людзі проста здарова ацэньваюць сітуацыю. Такія людзі не будуць купляць сабе дарагую туалетную ваду за сотні, а то і тысячы баксаў, толькі таму, што ўсе так робяць (у разлік не бяром моцных Свету сега людзей). Ды і ручку яны купяць простую, каб пісала і толькі. Вазьмем, напрыклад, ТЭЛЕФОН.
Айфон. На дадзены момант цана айфона +- 1 000$. А за што ты плаціш такія грошы? Ды вось ты, які сядзіш за компам і паедаеш дошык, за тое ў цябе АЙФОН.
Задача тэлефона, як мне здаецца, прымаць званкі і смс, у пэўных выпадках тэлега і іншае. Выход у інтэрнэт. Вось купіў ты сабе АЙФОН за касар, а я купіў сабе звыклую мабілку фірмы, няхай будзе Samsung, за 100 баксаў. Якія плюсы ў цябе ў параўнанні з маім тэлефонам. Можаш не гадаць, у выніку, мы прыйдзем да высновы, што ніякіх. Проста Фірма. І за гэтую ФІРМУ ты пераплаціў 900 баксаў. Еш далей дошык.
Выбар ёсць ва ўсім, вытворцаў тэлефонаў маса, выбараў мадэляў – УЙМА. Наскі, трусы, нашыйнікі для сабак. Ты выбіраеш, якой рукой табе выціраць попку, левай ці правай. А можа ну яго наhyu і не выціраць увогуле? Можа паспрабаваць нагой? Або аб дыван? Выбар. Ілюзія выбару.
Прычым увогуле тут Казіно?
Самае казіно мы чапаць не будзем. Скорей я хацеў бы закрануць людзей, якія рэкламуюць рознымі спосабамі казіно і кажуць – НЕ НЕ ГРАЙЦЕ НЕ НЕЕЕЕЕЕТ.
Не кожнаму чалавеку ўдаецца дасягнуць поспеху ў стрымах. Будзь то казіно, відэагульні або яшчэ што. Ёсць пэўныя нерушныя правілы, якія не можа ні адзін чалавек (стрымер) парушыць. Нават на выказванні хейтэраў, стрымеры абавязаны(калі яны хочуць, каб іх глядзелі) адказваць мякка і не грубіяніць. Бо грубасці мала хто любіць. І не важна ў чый бок была гэтая грубасць. У бок хейтэра ці не. Пачуюць яе ўсе.
1) Быць ветлівым.
Вядома часам парушаюць гэты пункт, але ўжо вопытныя стрымеры, у якіх велізарная аўдыторыя і яна разумее, што чалавек можа сарвацца.
Але калі вы бачыце стрымера, які грубіяніць сваім падпісчыкам або людзям, якія яго глядзяць – поспеху ім не дасягнуць.
2) Расказаць, чаму я гэта раблю.
Зразумела, кожнаму глядачу цікава, навошта ён гуляе ў тое ці іншае (каб было зразумела, я далей піша толькі пра казіно‑стрымераў). Навошта стрымер увогуле гуляе ў казіно, што гэта яму дае. І стрымер тлумачыць – я азартны, я лудаман, я еду гусей і вырашыў чаму б не пагуляць у казіно – і ўвесь у такім духу.
3) Давер.
Трэба наладзіць кантакт са гледачом. Калі выкананы першыя два пункты, значыць давер у вас ад гледачоў будзе.
І гэтак далей і таму падобнае. Усё гэта псіхалогія і ў асноўным яна арыентавана на вялікую колькасць людзей. Некаторыя адасяваюцца, больш дурныя працягваюць глядзець далей. Думаючы, што ніяк на іх стрымы не ўплываюць.
Але ёсць адно АЛЕ. Калі вам трэба прадаць які‑небудзь тавар, вам трэба пра яго больш расказаць. Але навошта расказваць, калі можна паказаць. Таму і ёсць стрымеры. Яны паказваюць вам тавар – КАЗІНО – але пры гэтым кажуць – НЕ НЕ ГРАЙЦЕ – але перад вамі адразу становіцца выбар – гуляць ці не гуляць. І тут з вамі падсвядомасць пачынае гуляць злую шутку.
Чым больш вы глядзіце стрымероў, тым звычайней для вас становяцца залівы і выйгрышы (нават калі вы самі яшчэ не гуляеце) І ў наступстве, калі вы ўпершыню дэпніце і пагуляеце. Магчыма нават праграеце(хутчэй за ўсё) Прагірыш для вас будзе нормай. А чаму? бо Стрымер таксама ж праігрываў, усё добра. Тут мы ўспомнім пра крутыя гадзіны ў друга ці класную тачку ў суседа. Ці ахерэнныя джынсы ў Толі з 6 падʼезда. якія вы таксама так сабе хочаце.
СМУКАЕШ ШТО Я МАЮ НА ЎВАЗЕ?
Ну і, канечне ж, стрымер будзе вам казаць НЕ НЕ ГРАЙЦЕ, але бля на ўсялякі выпадак, вось я там унізе пад стрымам або ў Самым НайтБоте(бот які вечна нешта пішэ ў чат) пакінуў рэфф‑спасылкі на казіно, ну проста так. Але вы НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ НЕ ГРАЙЦЕ, НЕ. Але калі што, я вам падкажу і дапамагу вывесці калі будуць якія‑небудзь праблемы з вывадам. АЛЕ ВЫ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ НЕ ГРАЙЦЕ, але вось у мяне яшчэ свой сайт ёсць, там я таксама вам дапамагу калі што, а вось група ў ВК, але вы гэта – НЕЕЕЕЕ ГРАЙЦЕ І НЕ ПАЧЫНАЙЦЕ. Але нічога што я вось сёння выйграў, звычайна я праігрываю. Праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю, праігрываю. Але спасылкі ў апісанні. Не, я вас не праграмую і не лічу вас безмозглым статкам, не. Але спасылка ў апісанні не забудзьце НЕ ГРАЙЦЕ!
Калі 10 000 сказаць табе не напрамую, што ты КАРП, ты паверыш у тое, што ты КАРП.
Усім дзякуй.
ты КАРЛ!
Дзякуй КЭП. 😁
Бамжы, вы ўсе зразумелі?
😁Фей..ты што зноў прайграўся ці што дзесьці?
што за сонечка
🙂А ўвогуле я згодны з апошнімі фразамі….бо калі ты хочаш палепшыць сваё матэрыяльнае становішча то ідзі працаваць…