Усе прэтэнзіі Павел555 да 1xSlots казіно

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 4 April 2023 ад | 229 Адказаў | 8,634 Прагляду | 4 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 6 April 2023
На премадэрацыю за Што паставіць ?!За Праўду?!)))Флудам называеце мае меркаванні і даказацельствы?

1. Праўда ў кожнага свая. А яна, як правіла, пасярэдзіне.

2. Доказацельствы аказаліся пустым гукам.

3. Вы ўсталі, вы хворы (с).*

* І сказаў: «Маэстра бедны, Вы ўсталі, Вы хворы. Кажуць, што Вы ў прытонах па начах спяваеце танга. Нават у нашым добрым небе ўсе здзівіліся».

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
AydarKaribullin, 6 April 2023
1. Праўда ў кожнага свая. А яна, як правіла, пасярэдзіне. 2. Доказі аказаліся пустым гукам. 3. Вы стаміліся, вы хворы (с).* * І сказаў: «Маэстра бедны, Вы стаміліся, Вы хворы. Кажуць, што Вы ў прытонах па начах спяваеце танга. Нават у нашым добрым небе ўсе здзівіліся».

айдар! Дружа! Ты рускую мову не разумееш!? Мяне дазволілі пісаць УСЁ! што я хачу ў уласнай тэме!? Без забароненага па Правілах! Якія ўвогуле пытанні да мяне?! Заняцца няма чым?! Не трэба з мухи слана ляпіць і ўвогуле незразумела што тут, калі ласка, пісаць! Не падабаецца мая тэма – заходзьце ў іншыя, калі ласка! Што да тваёй рэкамендацыі, дарэчы, пра гульню 1 икс слотс!)) Ты асабіста параіў як Асэсор у іх гуляць, таму ты, як зацікаўленая асоба, і пішаш тут незразумела што, таму што закранута тваё самалюбства! Яшчэ б! Айдар жа параіў у 1 икс слотс гэтую злавесную гуляць, а яны во колькі накосячылі!))) Дай я зайду ў тэму Паўла і буду там пісаць часам незразумела што і не добрае! Галоўнае – напісаць! Думаю, у цябе Сумленне проста пачало прачынацца і табе сорамна стала! Спадзяюся, што гэта так! А з Праўдай мы пакуль самі, без цябе разбярэмся! Пакуль у цябе Сумленне ў Сэрцы Спіць! Ёсць хлопцы сапраўды гатовыя за Праўду і Справядлівасць да апошняга ісці! На жаль, ты да іх не належыш! Пака! Але я моцна спадзяюся, што ты зменішся хутка і будзеш з намі! З тымі, хто за Праўду! Адно добрае – што ты чалавек адукаваный і выхаваны, што я даўно высветліў, і розныя гадзіны не пішаш, у адрозненне ад некаторых недалёкіх асоб, і прытрымліваешся нормаў прыстойнасці!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 294
Публікацыі
31 944
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Ну і дзела…

Вады шмат, а аб’ектыўнага адказу на маё канкрэтнае пытанне, пра непрыняцце казіно выйгрышнай стаўкі ў лайв-рулетцы, ні слова.

P.S. За тое аказваецца на форуме ёсць доХтор, які думае, што мае права ставіць дыягназы гульцам.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
thee4, 6 April 2023
Ой, і што ж… Вады шмат, а аб’ектыўнага адказу на маё канкрэтнае пытанне, пра тое, чаму казіно не прыняло выйгрышную стаўку ў лайв-рулетцы, ні слова. PS. Але ж аказваецца на форуме ёсць даХтор, які думае, што мае права ставіць дыягназы гульцам.

І не адзін! Ёсць яшчэ медбраты ў яго! Многа!

Яны ўжо і аналізы даўно ў нас узялі, без нас!))) і ўвогуле дакладна дыягназы нам паставілі! Нават лекі рэкамендуюць, заўважце!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16.10.2015
thee4, 6 April 2023
Ну і дзела… Вадаў шмат, а абʼектыўнай адказы на маё канкрэтнае пытанне, пра не прыняцце казіно выйгрышнай стаўкі ў лайв рулетцы, ні слова. PS. За тое аказваецца на форуме ёсць доХтар, які думае, што мае права ставіць дыягназы гульцам.

А чаму не? Калі вам старым пердунам і шызоідам трэба пінка пад зад даваць. 

Ты такі ж бесталковы як і павел 555. 8 гадоў на форуме, усе 8 гадоў пойнты фарміш. Крадаеш тэмы з іншых рэсурсаў, тут іх коса-крыва рэпостыш. Карысці ад цябе і ад тваіх дзеянняў?

Магу і хачу ставіць дыягназы двум старэнькім шызоідам. Аднаму за 50, другому за 40. Ваш час прайшоў, ваш час мінуў. 

PS: Цябе, Зефо, я не чапаю, бо ты калі і пісаў нейкую дурню, то бязбольную. А тут проста вылізываеш очко свайму сябру па палаце.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16.10.2015

У мяне няма прэтэнзій да пажылых людзей і на ўсіх і кожнага я бочку не гоню

На форуме ёсць маразматыкі, якіх я не чапаю. Напрыклад Ідент або Васабі, той жа Спартак. Васабі і Спартак, у сем вядомыя кідаловы. Кідаюць жа сваіх форумчан. Ідент СПеЦеНАЗ. Хто не зразумеў, той не чуў яго гісторыі пра самалёт і мільён баксаў у чамадане. Усе сходзяць з розуму па-свойму.

Але калі праблемай чалека займаюцца прад иксов, Слава, Костя, Айдар, Іван, задаюць яму пытанні, адказваюць пры гэтым на яго пытанні. Прыкладаюць доказы, а чалек тупа ігнаруе пытанні форумчан і нясёт свой бред, што людзі ўбачаць, людзі напішуць і г.д.

Вось, людзі ўжо напісалі. ЗигЗаг напісаў сваё, Робінгуд (тэж адзін з кідалоў але ўсё ж мозгі на месцы) напісаў сваё. Я напісаў сваё. А Пвел працягвае пісаць – ЛЮДЗІ УБАЧАЦЬ.

Хто і што павінен убачыць бл**ь???? Толькі тое, што Павел шызафрэнік з маніяй пераследу і велічы, а Зефо аказаўся яго шасцяркай. Хоць яны абодва рулетчыкі, таму магчыма што Зефо такі ж шызоід, але хаваўся.

Вынік тут толькі адзін. Не гуляйце ў рулетку, рулетка зведзе вас у магілу.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16.10.2015

А хто падумае напісаць або ў галаве падумае, што Фея нахуя ты гнябіш людзей як идент васаби  т.д Ужо даўно ўсё гэта прайшло. Многа часу ўцякло, падумайце тады пра тое, што Латест браў бы і па сканчэнні Н-ага тэрміну, даставаў бы казіно з ЧС з аргументацыяй, што вось блять ужо шмат часу прайшло, шмат вады ўцякла. І як вам такое было бы? Хто больш дарослы разумее, што людзі не мяняюцца, а становяцца толькі горшымі.

Калі хто быў кідалой(Робингуд), ён стане кідалой толькі больш прашарэнным. Гнілата застаецца ў чалавеку.

Хто быў пістаболам(Идент) той і застанецца пістаболам больш прашарэнным.

Хто быў шызоідам(Павел) той і застанецца пістаболам і ў будучыні яшчэ больш будзе пістэць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015

Усё. зорка паляцела па кочках. душа ў рай))) хацеў распісаць, чаму не вельмі люблю жывую рулетку( т.к. стаўкі не паспяваеш рабіць або абрыў сувязі ). кароч, пайду ўсё кіну 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 294
Публікацыі
31 944
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Feya_Line, 7 April 2023
А чаму не? Калі вам старым пердунам і шызоідам трэба даваць пінок пад зад.  Ты такі ж бесталковы, як і Павел 555. 8 гадоў на форуме, усё 8 гадоў поінты фарміш. Крадаш тэмы з іншых рэсурсаў і тут іх касавата-крыва рэпостыш. Сэнсу ад цябе і тваіх учынкаў? Магу і хачу ставіць дыягназы двум [...]

Што ты кажаш?… Мне глыбока пафіг, што ты….. Ты такі ж крывы, як і сам ведаеш што…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16.10.2015
thee4, 7 April 2023
Што ты кажаш?… Ды мне глыбока пафіг, што ты….. Ты такі ж крывы, як і сам ведаеш што…

Ну хопіць ужо. Ты толькі прымушаеш лаяцца. Не выцягнеш ты. Таму сядзь і далей паддакуй Паўліку Марозаву.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 294
Публікацыі
31 944
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
IvanPronin, 5 April 2023
з “кінутым гульцом” разбор адбываецца ў адпаведным пасте-скарзе…

Як выявілася, 06.04.23 менеджэр сайта проста адхіліў скаргу як неабгрунтаваную. І дадаў, далейшыя скаргі па дадзеным пытанні ў гэтым праекце прыняты не будуць.

🔗

А дзе ж адказ на пытанне, па якім ствараў асобную тэму? Асобную ад таго, што пісаў @pavel555 за слоты? Але іх цяпер аб’ядналі і маем тое, што маем. Хіба вам гэта падабаецца, як і тое, што тут пішуць не па тэме?

У мяне было толькі адно пытанне, як такое магло здарыцца, каб казіно 1хСлот адмяніла выйгрышную стаўку ў гульца ў лайв рулетцы? Відэа гл. паст #11, а калі няма часу, то паказаў і даў тлумачэнні на скрыншотах з відэа гл. паст #113. Паўтараю іх тут

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16.10.2015

Шыз зьліўся з тэмы, два дні не можа адказаць на адзін-адзіны пытаньне. Хоць на ягоныя пытаньні павінны адказваць імгненна. 

Зашквараны чел.

PS: іксы, пачніце мне ўжо плаціць за вашу ахову.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 294
Публікацыі
31 944
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Яна крывая. гэта табе напамін! Пазнаеш свае думкі, ты ж ні хера не разумееш у гэтай тэме “лайв рулетка” і “кідке” казіно…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Думаю і пісаць няма чаго!Цяпер!І адказваць!Падрыхтаваў усе адказы як і абяцаў і новыя відэа!Зайшоў заліць на ю туб!А ака то і няма ! ))))А менавіта Гугл аККАУНТА Гульнявыя!Усе відэа ,а гэта выключна відэа з закрытымі спасылкамі і толькі так!сам відэа канал я абараніў)))Але гугл ак выдалілі!!!!!!!!!!!!!!!!!Прыгожа!Гэта Ўровень!Былі выдалены разам з аккаунтам на ю тубе І ўсе спасылкі з нашага Латеста па ўсіх скаргах!_)))))).Хто зрабіў гэта ..думаць тут доўга не трэба?!)))Думаю і размаўляць далей няма сэнсу ні пра скрыпты ні пра скаргу закрытай арбітрам тут!Вядома ўсе відэа ў мяне на ssd і ў воблаку назаўсёды!І не толькі ў мяне)))))Аднавіў на нашыя рускія рэсурсы і цяпер спасылкі будуць на наша мэйл воблака і адначасова на ру туб канал!Усё БУДЗЕ )!Усім Парадакным гульцам Дабра і Здароўя!Негады бесчэсныя магу пажадаць ад кожнага сумленнага гульца і ўвогуле ад нас усіх ад ру супольнасці агульнай Кармы адным ударам у кожную такую нелікасць!Нешчасцяў і праблем па жыцці ім і іхнім сем’ям!І доўгага жыцця і моцнага Здароўя пры гэтым!Што скажыце сумленныя гульцы?!Падтрымліваеце?!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Пакуль падрыхтую ініцыяцыю пісьмова!Потым прадублюем!

Даныя свае не публікую))) тут!Усё! ужо дапісаў!Буду падаваць на Пф і 1 икс слотс адначасова!Заадно 2 гульцы ўжо прадставілі пруфы і даверанасць майму юрысту!І таго 3 скаргі на Пф і 5 на 1 икс слотс у нас ёсць!Чакаю пруфы жэсці ад гульцоў, каго кінулі!Пішам мне ў асабістку на латесте!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21.04.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 9 April 2023
Думаю і пісаць няма чаго!Цяпер!І адказваць!Падрыхтаваў усе адказы як і абяцаў і новыя відэа!Зайшоў заліць на ю туб!А ака то і няма ! ))))Менавіта Гугл аККАУНТА Гульнявыя!Усе відэа ,а гэта выключна відэа з закрытымі спасылкамі і толькі так!сам відэа канал я абараніў)))Але гугл ак выдаліць!!!!!! [...]

што маецца на ўвазе хто і як мог выдаліць твой гугл акк ? пашту што ль узламалі ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 294
Публікацыі
31 944
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Думаю і пісаць няма чаго!Цяпер!І адказваць!Падрыхтаваў усе адказы як і абяцаў і новыя відэа!Зайшоў заліць на ю туб!А ака то і няма ! ))))Менавіта Гугл аККАУНТА Гульнявыя!Усе відэа ,а гэта выключна відэа з закрытымі спасылкамі і толькі так!сам відэа канал я абараніў)))Але гугл ак выдаліць!!!!!! [...]

Ды жа, з гугл акк-ом гэта жах, адназначна! Галоўнае, каб зыходнікі не пацярпелі!

Калісьці даўно, у мяне быў таварыш па цэху, так ён прадказваў падзеі і глабальныя ў тым ліку… Ну так да яго ўлезлі ў камп і зрабілі сваю чорную справу. Так што @pavel555, беражы сябе і свой камп.

А што датычыцца на дабро – дабром, а на зло – справядлівасцю, думаю, што так будзе дакладней і правільней.

За сябе скажу так: нікому ніколі нічога дрэннага не жадаў. Ну а той, хто спрабаваў зрабіць мне кепска, як паказвае мой жыццёвы досвед, “яны” не былі “адзіночныя ў сваёй радасці”… Менавіта да іх у гэтым жыцці заўсёды прыходзіла заслужаная “адплата”.

Хопіць, я ўсё сказаў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16.10.2015
Думаю і пісаць нічога!Цяпер!І адказваць!Падрыхтаваў усе адказы як і абяцаў і новыя відэа!Зашоў заліць на ю туб!А ака то і няма ! ))))Іменна Гугл аККАУНТА Гульнявыя!Усе відэа ,а гэта выключна відэа з закрытымі спасылкамі і толькі так!сам відэа канал я абараніў)))Але гул ак выдаліць!!!!!!!!!!!!! [...]

Шызоід нумар раз.

thee4, 9 April 2023
Ды ўжо, з гугл акаунтам гэта жах, адназначна! Галоўнае, каб зыходнікі не пацярпелі! Калісьці даўно, у мяне быў таварыш па цэху, так ён прадбачыў падзеі і глабальныя ў тым ліку… Ну так да яго ўлезлі ў камп і зрабілі сваё чорнае дзело. Так што @pavel555, беражы сябе і свой камп. А што даты [...]

Шызоід нумар два.

vadimkinzzz, 9 April 2023
у сэнсе хто і як мог выдаліць твой гугл акаўнт ? пашту ці што ўзламалі ?

Пизстопол ён стары. Пестыць, каб адказы на пытанні, пастаўленыя адміністрацыяй, не даваць, бо ў яго гэтых адсетаў няма, а каб выйсці сухім з вады – прынапрыдумляў гісторый пра ўзлом яго гугл пошты і выдаленне яго свехрсакрэтнага ютабкана.

Чым неверагодней глусьня, тым лягчэй у яе паверыць (дулбоебам, натуральна, лягчэй паверыць).

Латест запалонілі шызікі. Я ў акуе. Вярніце Макура…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21.04.2015

Нейкая дзіч

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
vadimkinzzz, 10 April 2023
Якаясь дзічынка

Саюсня Сябар!Дзічынка поўная!Хто хоча праверыць лгу я ці не,то зайдзіце ў любую,маю скаргу і паспрабуйце перайсьці па спасылцы на відэа!Таксама можна тут на відэаролікі відэа са скрыптом ад 1 икс слотс перайсьці і ўбачыць,што відэаканал выдалены !Вось і ўсё!Таму на рэплікі непоўнацэнных пра тое,што я лгу некалькімі пастамі вышэй гэта адказ,што не!Я кажу праўду!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 5 April 2023
Усіх аблічваючы… Ніякіх не маючы інсайдаў і разумення ў базавых паняццях, але ўсё роўна “праўду-матку” гнеш?  

Сумленне не кусае за выкананую працу, Іван!? Ведаю, яно ў Вас ёсць бо ў сэрцы і ад нараджэння ад продкаў тым больш! А гэта даражыць! А кідаць падобныя рэплікі……, гэта так нядобра для нас! Мы з Вамі нарадзіліся мужчынамі, Таму нам недастойна нешта камусьці таемна, завуалявана прад’яўляць і тым больш папракаць і казаць нейкія калкасці! Трэба па сумленні жыць! І за Праўду і Справядлівасць быць гатовым памерці без пытанняў! Усе астатнія, хто штаны носіць, але сумлення не мае і за Справядлівасць і Праўду пацярпець не гатовы, – не мужчыны. Згодны?! Не сумняваюся, што так! Бо ведаю, што Вы чалавек прыстойны і сур’ёзны!

Што датычыць базавых і неабазначаных паняццяў,,,,,,,, Зараз відэа паднімую з дыскаў, фрагменты вырэжу тыя ж і пачнём абмяркоўваць зноў. Але толькі Вы ж не зацікаўлены ў гэтым))))) Я Вам тут як камень у горле ўжо даўно!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 10 April 2023
Я Вам тут як камень у горле ўжо даўно!

вы занадта шмат на сябе бярэце. Карона не цісне?

Калі б былі каменем – даўно б проста бан атрымалі і ішлі б свае высокапарныя оды на іншых рэсурсах штампаваць.

А так – пішыце. Не шкада. 

Тут толькі Вячаслаў расстройваецца, што вы яго не чуеце. А ён час марнуе на балаболку.

Мне ўсё роўна – і так ясна, што вы нічога слухаць не будзеце. Няма сэнсу з вамі весці дыялогі.

Вы памыліліся з таргетам у сваёй маркетынгавай кампаніі. Не там прапануеце і не тое прапануеце купіць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013

Калі вы думаеце, што ў нас тут настолькі вялікія “вялікія” сувязі, каб мець магчымасць выдаліць ваш акк на Ютубе, то мне вам тым болей няма чаго сказаць. Проста выходжу з дыялогу. Пішыце далей да наступнага папярэджання ад модэратара і аўтаматычнага атрымання премадэрацыі.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 11 April 2023
Калі вы думаеце, што ў нас тут настолькі вялікія “вялікія” сувязі, каб мець магчымасць ваш рахунак на Ютубе сцерці, то мне вам тым болей няма чаго сказаць. Проста выхожу з дыялогу. Пішыце далей да наступнага папярэджання ад мадэратара і аўтаматычнага атрымання прадмадэрацыі.

Хіба я сказаў, што Менавіта Вы ! выдалілі ак на Ютубе?! Ды вы што, Іван?!))))))))))))) Чытайце паміж радкоў, калі ласка! Я ўвогуле-то пра Вашую працу, праведзеную з нагоды абароны казіно ў выглядзе пастоў тут у тэме! І ўвогуле Вашай пазіцыі, якая чамусьці вылілася ў жорсткае прыняцце боку менавіта казіно, але не свайго форумчаніна, гульца! Але гэта ваша справа ЭТА!))) У кожнага свая пазіцыя і матывацыя, ну і інтарэсы свае, а наконт вашых слоў пра прадмадэрацыю, так я не зусім зразумеў! я так разумею гэта дакладная ўказаўка, то бок пагроза мне?! Ну-ну! А як жа фразы, што я магу пісаць у сваёй тэме ўсё, што мне ўдумваецца?! Ці пераабувацца пастаянна цяпер модна і можна ў любы час? Як-то нууу не прыгожа пастаянна мне нагадваць пра мадэрацыю і блокіроўку, згодны, Іван! Мой дружа! Тым больш вам! Чалавеку розважліваму і здаромыслячаму! І галоўнае! Маючаму Сумленне, як я ведаю, у адрозненне ад некаторых!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 294
Публікацыі
31 944
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Улічваючы, што гэту ветку ствараў. таму прапаную адмінам яе зачыніць, ўсе хто хацеў ужо выказаліся! 

Тым больш, што канструктыву не будзе, а чытаць бянтэжныя думкі і крывыя высновы былога модэра – плоска і сумна🐽

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...