Усе прэтэнзіі Павел555 да 1xSlots казіно
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
4 April 2023
ад
thee4
|
229 Адказаў
|
8,634 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
1. Праўда ў кожнага свая. А яна, як правіла, пасярэдзіне.
2. Доказацельствы аказаліся пустым гукам.
3. Вы ўсталі, вы хворы (с).*
* І сказаў: «Маэстра бедны, Вы ўсталі, Вы хворы. Кажуць, што Вы ў прытонах па начах спяваеце танга. Нават у нашым добрым небе ўсе здзівіліся».
айдар! Дружа! Ты рускую мову не разумееш!? Мяне дазволілі пісаць УСЁ! што я хачу ў уласнай тэме!? Без забароненага па Правілах! Якія ўвогуле пытанні да мяне?! Заняцца няма чым?! Не трэба з мухи слана ляпіць і ўвогуле незразумела што тут, калі ласка, пісаць! Не падабаецца мая тэма – заходзьце ў іншыя, калі ласка! Што да тваёй рэкамендацыі, дарэчы, пра гульню 1 икс слотс!)) Ты асабіста параіў як Асэсор у іх гуляць, таму ты, як зацікаўленая асоба, і пішаш тут незразумела што, таму што закранута тваё самалюбства! Яшчэ б! Айдар жа параіў у 1 икс слотс гэтую злавесную гуляць, а яны во колькі накосячылі!))) Дай я зайду ў тэму Паўла і буду там пісаць часам незразумела што і не добрае! Галоўнае – напісаць! Думаю, у цябе Сумленне проста пачало прачынацца і табе сорамна стала! Спадзяюся, што гэта так! А з Праўдай мы пакуль самі, без цябе разбярэмся! Пакуль у цябе Сумленне ў Сэрцы Спіць! Ёсць хлопцы сапраўды гатовыя за Праўду і Справядлівасць да апошняга ісці! На жаль, ты да іх не належыш! Пака! Але я моцна спадзяюся, што ты зменішся хутка і будзеш з намі! З тымі, хто за Праўду! Адно добрае – што ты чалавек адукаваный і выхаваны, што я даўно высветліў, і розныя гадзіны не пішаш, у адрозненне ад некаторых недалёкіх асоб, і прытрымліваешся нормаў прыстойнасці!
Ну і дзела…
Вады шмат, а аб’ектыўнага адказу на маё канкрэтнае пытанне, пра непрыняцце казіно выйгрышнай стаўкі ў лайв-рулетцы, ні слова.
P.S. За тое аказваецца на форуме ёсць доХтор, які думае, што мае права ставіць дыягназы гульцам.
І не адзін! Ёсць яшчэ медбраты ў яго! Многа!
Яны ўжо і аналізы даўно ў нас узялі, без нас!))) і ўвогуле дакладна дыягназы нам паставілі! Нават лекі рэкамендуюць, заўважце!
А чаму не? Калі вам старым пердунам і шызоідам трэба пінка пад зад даваць.
Ты такі ж бесталковы як і павел 555. 8 гадоў на форуме, усе 8 гадоў пойнты фарміш. Крадаеш тэмы з іншых рэсурсаў, тут іх коса-крыва рэпостыш. Карысці ад цябе і ад тваіх дзеянняў?
Магу і хачу ставіць дыягназы двум старэнькім шызоідам. Аднаму за 50, другому за 40. Ваш час прайшоў, ваш час мінуў.
PS: Цябе, Зефо, я не чапаю, бо ты калі і пісаў нейкую дурню, то бязбольную. А тут проста вылізываеш очко свайму сябру па палаце.
У мяне няма прэтэнзій да пажылых людзей і на ўсіх і кожнага я бочку не гоню
На форуме ёсць маразматыкі, якіх я не чапаю. Напрыклад Ідент або Васабі, той жа Спартак. Васабі і Спартак, у сем вядомыя кідаловы. Кідаюць жа сваіх форумчан. Ідент СПеЦеНАЗ. Хто не зразумеў, той не чуў яго гісторыі пра самалёт і мільён баксаў у чамадане. Усе сходзяць з розуму па-свойму.
Але калі праблемай чалека займаюцца прад иксов, Слава, Костя, Айдар, Іван, задаюць яму пытанні, адказваюць пры гэтым на яго пытанні. Прыкладаюць доказы, а чалек тупа ігнаруе пытанні форумчан і нясёт свой бред, што людзі ўбачаць, людзі напішуць і г.д.
Вось, людзі ўжо напісалі. ЗигЗаг напісаў сваё, Робінгуд (тэж адзін з кідалоў але ўсё ж мозгі на месцы) напісаў сваё. Я напісаў сваё. А Пвел працягвае пісаць – ЛЮДЗІ УБАЧАЦЬ.
Хто і што павінен убачыць бл**ь???? Толькі тое, што Павел шызафрэнік з маніяй пераследу і велічы, а Зефо аказаўся яго шасцяркай. Хоць яны абодва рулетчыкі, таму магчыма што Зефо такі ж шызоід, але хаваўся.
Вынік тут толькі адзін. Не гуляйце ў рулетку, рулетка зведзе вас у магілу.
А хто падумае напісаць або ў галаве падумае, што Фея нахуя ты гнябіш людзей як идент васаби т.д Ужо даўно ўсё гэта прайшло. Многа часу ўцякло, падумайце тады пра тое, што Латест браў бы і па сканчэнні Н-ага тэрміну, даставаў бы казіно з ЧС з аргументацыяй, што вось блять ужо шмат часу прайшло, шмат вады ўцякла. І як вам такое было бы? Хто больш дарослы разумее, што людзі не мяняюцца, а становяцца толькі горшымі.
Калі хто быў кідалой(Робингуд), ён стане кідалой толькі больш прашарэнным. Гнілата застаецца ў чалавеку.
Хто быў пістаболам(Идент) той і застанецца пістаболам больш прашарэнным.
Хто быў шызоідам(Павел) той і застанецца пістаболам і ў будучыні яшчэ больш будзе пістэць.
Усё. зорка паляцела па кочках. душа ў рай))) хацеў распісаць, чаму не вельмі люблю жывую рулетку( т.к. стаўкі не паспяваеш рабіць або абрыў сувязі ). кароч, пайду ўсё кіну
Што ты кажаш?… Мне глыбока пафіг, што ты….. Ты такі ж крывы, як і сам ведаеш што…
Ну хопіць ужо. Ты толькі прымушаеш лаяцца. Не выцягнеш ты. Таму сядзь і далей паддакуй Паўліку Марозаву.
Як выявілася, 06.04.23 менеджэр сайта проста адхіліў скаргу як неабгрунтаваную. І дадаў, далейшыя скаргі па дадзеным пытанні ў гэтым праекце прыняты не будуць.
🔗
А дзе ж адказ на пытанне, па якім ствараў асобную тэму? Асобную ад таго, што пісаў @pavel555 за слоты? Але іх цяпер аб’ядналі і маем тое, што маем. Хіба вам гэта падабаецца, як і тое, што тут пішуць не па тэме?
У мяне было толькі адно пытанне, як такое магло здарыцца, каб казіно 1хСлот адмяніла выйгрышную стаўку ў гульца ў лайв рулетцы? Відэа гл. паст #11, а калі няма часу, то паказаў і даў тлумачэнні на скрыншотах з відэа гл. паст #113. Паўтараю іх тут
Шыз зьліўся з тэмы, два дні не можа адказаць на адзін-адзіны пытаньне. Хоць на ягоныя пытаньні павінны адказваць імгненна.
Зашквараны чел.
PS: іксы, пачніце мне ўжо плаціць за вашу ахову.
Яна крывая. гэта табе напамін! Пазнаеш свае думкі, ты ж ні хера не разумееш у гэтай тэме “лайв рулетка” і “кідке” казіно…
Думаю і пісаць няма чаго!Цяпер!І адказваць!Падрыхтаваў усе адказы як і абяцаў і новыя відэа!Зайшоў заліць на ю туб!А ака то і няма ! ))))А менавіта Гугл аККАУНТА Гульнявыя!Усе відэа ,а гэта выключна відэа з закрытымі спасылкамі і толькі так!сам відэа канал я абараніў)))Але гугл ак выдалілі!!!!!!!!!!!!!!!!!Прыгожа!Гэта Ўровень!Былі выдалены разам з аккаунтам на ю тубе І ўсе спасылкі з нашага Латеста па ўсіх скаргах!_)))))).Хто зрабіў гэта ..думаць тут доўга не трэба?!)))Думаю і размаўляць далей няма сэнсу ні пра скрыпты ні пра скаргу закрытай арбітрам тут!Вядома ўсе відэа ў мяне на ssd і ў воблаку назаўсёды!І не толькі ў мяне)))))Аднавіў на нашыя рускія рэсурсы і цяпер спасылкі будуць на наша мэйл воблака і адначасова на ру туб канал!Усё БУДЗЕ )!Усім Парадакным гульцам Дабра і Здароўя!Негады бесчэсныя магу пажадаць ад кожнага сумленнага гульца і ўвогуле ад нас усіх ад ру супольнасці агульнай Кармы адным ударам у кожную такую нелікасць!Нешчасцяў і праблем па жыцці ім і іхнім сем’ям!І доўгага жыцця і моцнага Здароўя пры гэтым!Што скажыце сумленныя гульцы?!Падтрымліваеце?!
Пакуль падрыхтую ініцыяцыю пісьмова!Потым прадублюем!
Даныя свае не публікую))) тут!Усё! ужо дапісаў!Буду падаваць на Пф і 1 икс слотс адначасова!Заадно 2 гульцы ўжо прадставілі пруфы і даверанасць майму юрысту!І таго 3 скаргі на Пф і 5 на 1 икс слотс у нас ёсць!Чакаю пруфы жэсці ад гульцоў, каго кінулі!Пішам мне ў асабістку на латесте!
што маецца на ўвазе хто і як мог выдаліць твой гугл акк ? пашту што ль узламалі ?
Ды жа, з гугл акк-ом гэта жах, адназначна! Галоўнае, каб зыходнікі не пацярпелі!
Калісьці даўно, у мяне быў таварыш па цэху, так ён прадказваў падзеі і глабальныя ў тым ліку… Ну так да яго ўлезлі ў камп і зрабілі сваю чорную справу. Так што @pavel555, беражы сябе і свой камп.
А што датычыцца на дабро – дабром, а на зло – справядлівасцю, думаю, што так будзе дакладней і правільней.
За сябе скажу так: нікому ніколі нічога дрэннага не жадаў. Ну а той, хто спрабаваў зрабіць мне кепска, як паказвае мой жыццёвы досвед, “яны” не былі “адзіночныя ў сваёй радасці”… Менавіта да іх у гэтым жыцці заўсёды прыходзіла заслужаная “адплата”.
Хопіць, я ўсё сказаў.
Шызоід нумар раз.
Шызоід нумар два.
Пизстопол ён стары. Пестыць, каб адказы на пытанні, пастаўленыя адміністрацыяй, не даваць, бо ў яго гэтых адсетаў няма, а каб выйсці сухім з вады – прынапрыдумляў гісторый пра ўзлом яго гугл пошты і выдаленне яго свехрсакрэтнага ютабкана.
Чым неверагодней глусьня, тым лягчэй у яе паверыць (дулбоебам, натуральна, лягчэй паверыць).
Латест запалонілі шызікі. Я ў акуе. Вярніце Макура…
Нейкая дзіч
Саюсня Сябар!Дзічынка поўная!Хто хоча праверыць лгу я ці не,то зайдзіце ў любую,маю скаргу і паспрабуйце перайсьці па спасылцы на відэа!Таксама можна тут на відэаролікі відэа са скрыптом ад 1 икс слотс перайсьці і ўбачыць,што відэаканал выдалены !Вось і ўсё!Таму на рэплікі непоўнацэнных пра тое,што я лгу некалькімі пастамі вышэй гэта адказ,што не!Я кажу праўду!
Сумленне не кусае за выкананую працу, Іван!? Ведаю, яно ў Вас ёсць бо ў сэрцы і ад нараджэння ад продкаў тым больш! А гэта даражыць! А кідаць падобныя рэплікі……, гэта так нядобра для нас! Мы з Вамі нарадзіліся мужчынамі, Таму нам недастойна нешта камусьці таемна, завуалявана прад’яўляць і тым больш папракаць і казаць нейкія калкасці! Трэба па сумленні жыць! І за Праўду і Справядлівасць быць гатовым памерці без пытанняў! Усе астатнія, хто штаны носіць, але сумлення не мае і за Справядлівасць і Праўду пацярпець не гатовы, – не мужчыны. Згодны?! Не сумняваюся, што так! Бо ведаю, што Вы чалавек прыстойны і сур’ёзны!
Што датычыць базавых і неабазначаных паняццяў,,,,,,,, Зараз відэа паднімую з дыскаў, фрагменты вырэжу тыя ж і пачнём абмяркоўваць зноў. Але толькі Вы ж не зацікаўлены ў гэтым))))) Я Вам тут як камень у горле ўжо даўно!
вы занадта шмат на сябе бярэце. Карона не цісне?
Калі б былі каменем – даўно б проста бан атрымалі і ішлі б свае высокапарныя оды на іншых рэсурсах штампаваць.
А так – пішыце. Не шкада.
Тут толькі Вячаслаў расстройваецца, што вы яго не чуеце. А ён час марнуе на балаболку.
Мне ўсё роўна – і так ясна, што вы нічога слухаць не будзеце. Няма сэнсу з вамі весці дыялогі.
Вы памыліліся з таргетам у сваёй маркетынгавай кампаніі. Не там прапануеце і не тое прапануеце купіць.
Калі вы думаеце, што ў нас тут настолькі вялікія “вялікія” сувязі, каб мець магчымасць выдаліць ваш акк на Ютубе, то мне вам тым болей няма чаго сказаць. Проста выходжу з дыялогу. Пішыце далей да наступнага папярэджання ад модэратара і аўтаматычнага атрымання премадэрацыі.
Хіба я сказаў, што Менавіта Вы ! выдалілі ак на Ютубе?! Ды вы што, Іван?!))))))))))))) Чытайце паміж радкоў, калі ласка! Я ўвогуле-то пра Вашую працу, праведзеную з нагоды абароны казіно ў выглядзе пастоў тут у тэме! І ўвогуле Вашай пазіцыі, якая чамусьці вылілася ў жорсткае прыняцце боку менавіта казіно, але не свайго форумчаніна, гульца! Але гэта ваша справа ЭТА!))) У кожнага свая пазіцыя і матывацыя, ну і інтарэсы свае, а наконт вашых слоў пра прадмадэрацыю, так я не зусім зразумеў! я так разумею гэта дакладная ўказаўка, то бок пагроза мне?! Ну-ну! А як жа фразы, што я магу пісаць у сваёй тэме ўсё, што мне ўдумваецца?! Ці пераабувацца пастаянна цяпер модна і можна ў любы час? Як-то нууу не прыгожа пастаянна мне нагадваць пра мадэрацыю і блокіроўку, згодны, Іван! Мой дружа! Тым больш вам! Чалавеку розважліваму і здаромыслячаму! І галоўнае! Маючаму Сумленне, як я ведаю, у адрозненне ад некаторых!
Улічваючы, што гэту ветку ствараў. таму прапаную адмінам яе зачыніць, ўсе хто хацеў ужо выказаліся!
Тым больш, што канструктыву не будзе, а чытаць бянтэжныя думкі і крывыя высновы былога модэра – плоска і сумна🐽