Усе прэтэнзіі Павел555 да 1xSlots казіно
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
4 April 2023
ад
thee4
|
229 Адказаў
|
8,630 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй за шчыры адказ, Марыя. Ваш адказ – гэта мой адказ Івану на ягонае пытанне пра доказы, што адміністрацыя стала на абарону казіно, якое пачало займацца махлярствам!
яшчэ раз вам прапаную прачытаць усю гэтую тэму.
павел абвінавачвае рэсурс, вы яму паддакуеце.
Пытанні?
Гэта напісана ў адрас вас абодвух.
я ні на што не намякаю. За ўсе гэтыя гады заблакіравана было мінімальная колькасць людзей. І тое за адкрытыя выпадкі (напрыклад, мне асабіста пісалі “каб ты памёр” і падобнае зусім без прычын).
Таксама мы ўсюды максімальна стараемся казаць пра празрыстасць у працы, усяляк гэта падтрымліваючы рознымі спосабамі.
І тут – здрасьце!
Вагомы аргумент!Веру!
Нуу, можа Вы проста празмерна расслабіліся проста і мае рэплікі Вас падбадзёралі!?І вы зноў на светлай баку Сіл!?І мы, замест ругані паміж сабой тады займемся праблемным казіно, якое ў топ-спісе на рэсурсе?!І якое сапраўды робіць перагібы і невялікі беспредел у адносінах да ру гульцоў!
Я ніколі не працаваў другім нумарам…
Паглядзеў відэа, якое ўказаў @pavel555 у скарзе і напісаў у чаце ўчора, доўга спрабаваў данесці “кідок” з боку казіно. Потым вырашыў стварыць гэтую тэму і што я чую ад Вас“павел абвінавачвае рэсурс, вы яму паддакоўваеце.”…, Абсурдна, сумна, не чакаў…
Ніжэй не думаў, што хтосьці ў гэтым жыцці яшчэ можа мяне здзівіць… Вы дзіўны чалавек, не хочаце альбо не можаце ўбачыць галоўнае пытанне – кідач гульца з боку ТОП-казіно 1хСлот. Але замест гэтага бачыце тое, чаго няма. Як кажуць у нас у Адэсе, я на Вас дзівлюся!
Канец сувязі, тчк🐽
Зайдзіце, калі ласка, у казіно 1 икс слотс,папрасіце сапорт заблакаваць вам чат,потым зайдзіце ў гульню і, адкрыўшы акно чата,Вы ўбачыце менавіта тое ж самае,што Вы бачыце на маім відэа! Якраз белае акно, але гульня будзе ісці на максімальнай хуткасці таксама! Проста Вы трохі былі ўведзены ў зман гэтым фактарам, але гэта лёгка праверыць!
Як можна казаць пра кідак, калі казіно не давала ніякіх тлумачэнняў.
з “кідзком гульца” разбіральніцтва ідзе ў адпаведным пасте-скарзе.
Калі б у нармальным тоне тут быў дыялог, я б у ім і не з’явіўся нават. Вячеслаў бы спакойна размаўляў з вамі далей. Але пачаўся FUD пра рэсурс. Я – вэлкам)))
Таму не трэба здзіўляцца, што ад вас тут патрабуюць панізіць градус, а, маўляў, праблемы не бачаць. Усе ўсё бачаць. Але палеміка зараз ідзе не пра скаргу ўвогуле, а пра прыцягнутыя за вушы прэтэнзіі пра тое, што нехта топ!
Хоць не мы гэта казіно зрабілі такім. Я вам ужо скідаў вышэй скрыншоты.
паглядзіце, што імкліва набірае цікавасць у карыстальнікаў.
Не мы гэта навязваем.
Гэта – бягучы інтарэс карыстальнікаў
Хлопцы, давайце так.
Я зусім не маю ні найменшага жадання з вамі ругацца.
Калі я дзесьці перабольшаў – прабачце.
Але прашу і вас трымаць сябе ў руках і ўстрымлівацца ад розных абвінавачвальных выказванняў.
Які жах!Ну добра Битстарз гэта рэальны і бясспрэчны аўтарытэт,Вавада таксама падцягнула ўзровень і гэта так!Але пин ап і 1 икс бет кідняковыя !А тым больш риобет смеццевы)))Гэта нейкае нешта!
Павел, я не бачу таго, пра што вы кажаце. Адміністрацыя стала на абарону казіно і г.д.
Вам жа сказалі, паказалі скрыншотамі, што вы хочаце ад адміністратараў – не магу зразумець? У гэтым рэсурсе, дзе вы прайгралі (ці, так скажам – як у вас укралі) гуляе мільён людзей, так былі праблемы, але яны вырашаліся, адміні тут многім гульцам дапамаглі. Не збрэху – сам бачыў, як вырашаліся скаргі, выплаты і г.д.
У вашым выпадку атрымліваецца, што вы самі вінаваты, як бачу па каментарах. Мне адказваць не трэба) я проста мінавіцель, проста напісаў сваю думку. Поспехаў вам. І ўсім форумчанам. Не гуляйце ў казіно – гэта зло!!!)
1. Жалобамі займаецца не Марыя, не Іван. А я.
2. Усе адказы на вашы пытанні будуць вам дадзены ў вашай скарзе.
3. Уся далейшая дыскусія будзе весціся толькі ў вашай скарзе.
Усё. Канец
Мы імкнемся сапраўды быць максімальна аб’ектыўнымі ў сваёй працы. І калі нешта дзесьці адбываецца і выглядае не так, як ад нас чакаюць, то лепш спакойна спытаць, а не залівацца заліхватскім абвінаваўчым патокам.
Добра!🤝
Але ў сувязі з узнятай усёй хваляй і шумам у гэтай тэме,запрасіце калі ласка прадстаўніка ў скаргу прама зараз і няхай ён дасць свой канчатковы адказ прама зараз ,а Вы вынясеце свой вердыкт таксама і мы адразу сёння ж і закроем гэтае пытанне з 1 ікс слотсам гэтым,каб далей не цягнулі ката за хвост і не марнаваць час на далейшыя дыскусіі і перапіскі.Справядліва,Вячаслаў?!
Усе нармальныя гульцы цудоўна ведаюць, што катаць у 1х slots сабе даражэй. Які сэнс гуляць у гэтай помыйцы, а потым ім скардзіцца?
Сэнсу больш няма!Згодзен з табой!Разлічваў жа на нумар 1 у спісе))).
Тым больш, сам Айдар рэкамендаваў гэты топ-праект для гульні.Што не кінуць і ўсё ён праверыў і рэкамэндуе!Яго вельмі паважаю і давяраю яго меркаванню.Таму і пачаў гуляць))))),быўшы ўпэўнены на ўсе 100 працэнтаў у меркаванні Айдара напрыклад!
Цябе трымаюць за мясцовага вар’ята, які сваё ўжо аджыло.
1xс добрае казіно. хуткія дэпазіты, хуткія высновы. Бjнусы гаўнiна поўнае. У Лайв гульні не каталіўся, мяне ўсё ўладкоўвае.
На форуме ты так і застанешся безьвядомым, табе не дадуць ні асэсора таму што ты шызоід, ні гудлайка таму што ты шызоід.
Хапае гуляць. ідзі на пенсію і гатуйся да зямлі.
Таксама! Далей няма сэнсу ўжо дабіцца да неўменнага прадстаўніка!
Маргарын цяжка растапіць!
У тваёй чарэпушцы тым больш. Мне здаецца, у цябе дэмэнцыя і слабамыснасць ў сілу ўзросту. Элементарных рэчаў дегродид не разумееш.
Каму і што ты хочаш даказаць?
Пачатковая трансляцыя ідзе з сервера Эндорфінаў і прэтэнзій няма!Бліжэй да сярэдзіны гульні трансляцыя пераключаецца на адрас непасрэдна на адрас ………..1xslot783044.top і гэта ўжо скрыпт ад майстроў топа з 1 ікс слотс!Там далей варыянтаў ужо гуляць няма!Невядома, дасць ці не дасць гульцу скрыпт ад гэтых дзеячаў!Безумоўна, што скрыпт можа наваліць грошай непамерна і гэта нават не абмяркоўваецца, іншая справа, што 1 ікс слотс – гэта ТОП казіно са спісу топ-казіно на форуме і ніякія скрыпты ў топ-казіно не дапушчальныя ў прынцыпе!
Аб’яднала дзве тэмы ў адну. Гэта цяпер ваша асноўная тэма. Тут вы можаце пісаць усе вашы даказанні.