Усе прэтэнзіі Павел555 да 1xSlots казіно
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
4 April 2023
ад
thee4
|
229 Адказаў
|
8,633 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Павел, вы патрабавалі паглядзець гэты відос, я асабіста яго паглядзеў, вывучыў, праверыў дзіўныя радкі. І калі вы не дасьце якіх-небудзь асаблівых таймкодаў, дзе вы там нешта падазронае заўважылі, то далейшага дыялогу па гэтым пытаньні не будзе. Таму што ў вашых відэа – стандартная нармальная звычайная сыстэма абмену браузэрам данымі з серверамі. Нічога (!) больш (!) там (!) няма!
Тэж не ўбачыў нічога анамальнага. Можа, я яшчэ дурны да гэтых момантаў😥
Паважаны Іван! Прывітанне! Я нават не зразумеў, што Вы спрабуеце развенчаць?!)))) Калі я гуляў і гуляю выключна ў лайв гульні! Паўтаруся! Гэта не слоты! Гэта лайв!)) Няхай і так званыя! Вашы аргументы зусім не з той оперы тут))), ці дакладней – зусім незразумела навошта гэта! Ашуканства, гэта значыць падман гульца, на твары! Толькі слепы гэтага не ўбачыць! Што датычыцца слота Эндорфіна! Вы самі ўводзіце грамадскасць у зман! Але не будзем далей пра гэта, у адваротным выпадку давядзецца абвінаваціць у скрыптах роўна 75-80 працэнтаў усіх казіно, якія ёсць у меню латеста!))) Усе яны гэтым займаюцца! Аргументы ясныя ў гэтым відэа, трансляцыя перайшла на скрыпт з самага 1xSlots, на іх адрас! Далей крычіце і пішыце што хочаце і пажадаеце! Я сваё слова сказаў! Грамадскасць убачыць і зробіць высновы! Галоўнае – што скажа большасць! Кожны гулец паасобку з усяго нашага ру супольнасці! Гэта галоўнае! Трохі пазней загружу відэа з арыгінальнымі трансляцыямі слотаў і як гэта павінна быць у ідэале менавіта пры прамым падключэнні да правайдэра гульні!
Павел, вы ўважліва чытаеце тое, што вам пішуць?
Я напісаў вам простую просьбу: даць таймкод, дзе быў гэты “пераход”
і прашу вас не кідвацца пустымі абвінавачваннямі!
што азначае “вы самі ўводзіце ў зман грамадскасць”. Якім чынам? Што менавіта было зроблена?
класна зышлі ад дыялогу на пустое: “ну не будзем далей пра гэта”))))) Вы – цуд.
я некалькі разоў прасіў вас паказаць, дзе менавіта на відэа гэтыя аргументы. Вы разумееце рускую мову?
што менавіта павінна ўбачыць грамадскасць? я – таксама прадстаўнік грамадскасці і зусім нічога там не бачу (і тым болей чаго-небудзь адрознага ад таго, што бачу кожны дзень у ўласным працэсе распрацоўкі вэб-прыкладанняў).
Разумею цудоўна, брат! Гэта-то і засмучае! Што адміністрацыя нібы і родная па духу, а ў той жа час часам сябе паводзіць як ворагі! Зразумела, што, наехаўшы на так званае топ-казіно з топ-ліста форума, я паўтараюся, наехаў на сам рэсурс і на самую аснову яго! Але ўсё ж хочацца верыць, што здаровы сэнс і справядлівасць і праўда ў сэрцах Вячаслава і Івана возьмуць верх і яны нарэшце возьмуць новы напрамак на рэсурсе і рэальна будуць пытаць нават з так званага выпадкова якімсьці недарэчным і невядомым спосабам выбраных у першыя пазіцыі асноўнага рэйтынгу онлайн-казіно!
Павел, КАЛІ ЛАСКА, не лейце ваду, дайце адказы на пытанні вышэй. Вы так заўсёды рвецца патрабуеце адказаў ад іншых. Зрабіце гэта самі. КАЛІ ЛАСКА!
то, што вы не зразумелі, значыць толькі тое, што вы не маеце ніякіх базавых уяўленняў пра вэб-распрацоўку. А значыць, не можаце і не маеце права рабіць якія-небудзь заявы пра нейкі падман.
Усе маю і ўсё ведаю! Толькі ўвайшоў у інтэрнэт. Дайце трохі часу! Пазней распішу і напішу і апублікую! Ад вас жа папрашу больш не аб’ядноўваць тэмы двух розных аўтараў і членаў форуму, нават у задавальненне, як вы ў прыватным паведамленні выказаліся, “з пункту гледжання UIX (карыстальніцкага вопыту) і пошукавай аптымізацыі сайта ў цэлым.” Інакш давайце тады і маю тэму з вашай любую аб’ядноўваць і г.д. і т.п.! Бязлад будзе! Адно, канечне, не разумею! Супраць мяне Вячаслаў і Иван і Айдар і Марыя і па сутнасці ўся адміністрацыя!))))) Дзякуй, што хоць не выдалілі адразу і даяце магчымасць праўду далей казаць))))) Што я маю права заяўляць і казаць – гэта мне вырашаць, адносна вашай вышэйшай рэплікі! Тым больш вы для абмеркаванняў і выказвання сваіх меркаванняў і пазіцый і правоў кожнага гульца і стварылі гэты рэсурс і форум! А цяпер зачыняеце рты кожнаму! Учора Thee 4 паказалі яму месца, мне так увогуле кажучы хаця што, тое і кажыце. Увогуле, пазней я і заяўлю і раскажу і ўсё будзе! Якраз да вечара ўсе асноўныя гульнявыя падцягнуцца!
(не)Уважаны цяпер мною асабіста прадстаўнік 1 иск слотс!Вы ўмнічаеце таму, што адміністрацыя латеста Вас адвезла на гэты раз!Па гэтай прычыне і ажылі тут!На Пытанні канкрэтныя я так ні аднаго адказу і не атрымаў!Ні Аднаго!Па сутнасці, наш Уважаны Арбітр узяў і лёгкім націскам правай кнопкі мышы і націскам на “закрыць скаргу і адхіліць” пазбавіў Вас Мойшенников ад далейшага разбірацца і нязручных пытанняў!Таксама пытанне да Уважанага нашага Арбітра і айца-заснавальніка форума Вячаслава!Чаму НЕ ДАЛІ МОЖЛІВАСЦЬ АДКАЗАЦЬ ПРЫДСТАЎНІКУ НА МАІ 4 КАНКРЭТНЫЯ ПЫТАННІ Ў МАЁЙ СКАРЗЕ да казіно ў рамках нашага дыялогу і разбіральніцтва з выслухваннем кожнай боку!???!!Ці гэта Справядліва,Вячаслаў!???!!!!!!!!!!!Па сутнасці Вы стварылі прэцэдэнт і такім чынам уся гульнявая ру грамадскасць бачыць і разумее, што на любой стадыі разбора скаргі!,Арбітр па сваім меркаванні лёгка закрывае яе!)))Нармальна ,так!?🔗Глядзім і робім Вынікі гульнявыя !
))))ну, паслухайце.. дзе вы ўбачылі, што супраць вас уся адміністрацыя? …што за звычка: усё дзяліць на сваіх і чужых?? мы робім тут адно: спрабуем прымусіць тых, хто працуе на рынку, рабіць сваю справу разумеючы.
З Риобетом такая ж фігня была з гэтымі відэа. Ні пра што.
вось гэта ўвогуле канечне – эпічная бязглуздасць. Адкрытая нахабная непрыгрытаная хлусня і неабгрунтаваныя абвінавачванні. Зачыненне вуснаў – гэта просты бан. І вы шпацыруеце сабе дзе заўгодна і што заўгодна робіце.
але! вы без праблем пішаце, выказваецеся як заўгодна (пра труны, магілы, кветкі, тапкі і іншыя сапраўды кепска ўзважаныя рэчы) і з вамі весці дыялог. Заўважце, ВЕЛЬМІ паважліва.
І што?! Што ад мяне залежала – я зрабіў і дзе мог відэа і скаргі размясціў! Яны хутка вось-вось растварацца! І флінт іх ганебны Скрыптовы і яны самі! Гульцоў яны ўсіх сваіх ключавых выціснулі як маглі і страцілі! Іх па сутнасці ўжо няма!
свабоды, магчыма? Гэта Вы не прыцягвайце за вушы мая перапіска з сапортам якога-небудзь казіно і з Вамі асабіста!Ці аднаму форумчаніну і тым БОЛЕЕ супрацоўніку нашай адміністрацыі з майго боку было хоць што-небудзь падобнае?!Папрашу скрыншоты ў СТУДЫЮ!а што я там пішу ў звычайным жыцці і каму хачу – гэта мая асабістая справа, уласна як і кожнага з нас!
@pavel555 і я вам больш скажу. Вы крадзеце рэальна неверагодную колькасць часу ў чужых людзей, якія ўвогуле вам нічога не павінны: не слухаеце нікога, нічога не хочаце бачыць, нічога не ўспрымаеце. Людзі ў гэты час маглі б зрабіць вялізны аб’ём сапраўды карыснай працы. Але вы без прыпынку спальваеце свой час. І ўсіх навакольных!
Павел, гэта называецца лiцэмерства
Яшчэ кінуць з тысячу сумленных гульцоў Вы маеце на ўвазе?! Гэта безумоўна, Іван! Яны так і робяць і працягваюць рабіць! Іван! Вярніцеся на Светлы бок сілы! Да вас пачаў прыцягвацца цёмны бок, і гэта адчувальна прыкметна! Добра заўсёды перамагала Зло! У любым яго праяўленні! Не ідзіце ўразрэз са сваёй Сумленнем! Вы ж выдатны хлопец па сваёй прыродзе! Якраз пра двухлікасць! Вы яе і праяўляеце цяпер па сутнасці! А вінаваціце мяне па нейкай прычыне!))) Ідучы супраць сваіх жа калісьці выстраеных прынцыпаў і поглядаў! Па сутнасці супраць сябе самога ідзеце!
І так! Я ў жыцці ні капейкі чужога не ўзяў! Для мяне гэта недапушчальна па прынцыпе!
у цэлым, я прасіў вас ужо на дзясятак пытанняў даць адказ.
вы далі на 2,5 і яшчэ вады налілі 3 цыстэрны.
Таму просьба раз: закрыць нарэшце флуд.
папрасіў два: даць адказы.
папросьба тры: ўсмірыць у сабе бясa і зразумець, што калі так і далей будзе працягвацца ўсё, то я вас асабіста пастаўлю на прамадэрацыю.
і потым не трэба перакідваць на грамадскасць, на тое. што нехта нешта пачуе і гэтак далей.
Трошкі пазней дам!І Вы ведаеце, што так і будзе і за кім бы ні, а за мной не заржавее!!У мяне няма 10 рук і 3 галоваў ,Іван!У мяне яшчэ свой бізнес тут і свае справы.І так у двух двух маніторах зараз сяджу.еще і ноўтбук на стале!
Павел555, ты шызадзіш. Табе трэба лячыцца. У цябе сапраўды з галавой нейкія траблы. Відавочна абвастрэнне на вясну пайшло. Я па-іншаму не ведаю, як гэта назваць. гэта поўны піздэц. Бля, гэта проста кромешны піздэц.
На Прэмадэрацыю за Што паставіць ?! За Праўду?!))) Флудом называеце мае меркаванні і доказы?! І ўвогуле кожнае маё слова ў тэме, якую вы самі ж і дазволілі мне адкрыць!))))) Ці забылі голас вашага прадстаўніка Марыі, то ёсць ваша ж дазвол, агучанае мадэратарам Марыяй!?! Таму, што хачу – тое і пішу тут, па сваім разуменні, вядома ж без забароненага па правілах рэсурсу! Як можаце мяне на прэмадэрацыю ставіць тады і за што?! Карыстаючыся сваёй Уладай галоўнага Аднамінастратара?!
Таксама пішу ўсё на відэа. Як толькі выдалеце ўсе мае відэа і тэмы і мой акаўнт, то для нашчадкаў усё роўна ўсё застанецца. Ацэняць хто за Праўду, а хто за Крыўду! Да таго ж запісаў усё па 1 икс слотсу па тэме зносін з прадстаўнікамі гэтых казіно (топавых ха-ха-ха), каб заадно ў Кюрасао і на іх заяву падаць разам з Плейфортунай, якраз доказныя 100-працэнтныя ў мяне цяпер ёсць і па тым і па гэтым!