Усе прэтэнзіі Павел555 да 1xSlots казіно

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 4 April 2023 ад | 229 Адказаў | 8,633 Прагляду | 4 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013

Павел, вы патрабавалі паглядзець гэты відос, я асабіста яго паглядзеў, вывучыў, праверыў дзіўныя радкі. І калі вы не дасьце якіх-небудзь асаблівых таймкодаў, дзе вы там нешта падазронае заўважылі, то далейшага дыялогу па гэтым пытаньні не будзе. Таму што ў вашых відэа – стандартная нармальная звычайная сыстэма абмену браузэрам данымі з серверамі. Нічога (!) больш (!) там (!) няма!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
152
Публікацыі
785
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.04.2019

Тэж не ўбачыў нічога анамальнага. Можа, я яшчэ дурны да гэтых момантаў😥

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 6 April 2023
папраўіў некалькі паведамленняў.   Уся сутнасць пытання ў тым, што каб створаную Павлам у сваёй галаве схему ашуканства развенчаць, трэба проста мець трохі базавых паняццяў пра сеткавую актыўнасць браўзэра. Там чытаецца ўсё выразна і дакладна. Браўзэр адсылаў запыт на сервер па адрасе /b [...]

Паважаны Іван! Прывітанне! Я нават не зразумеў, што Вы спрабуеце развенчаць?!)))) Калі я гуляў і гуляю выключна ў лайв гульні! Паўтаруся! Гэта не слоты! Гэта лайв!)) Няхай і так званыя! Вашы аргументы зусім не з той оперы тут))), ці дакладней – зусім незразумела навошта гэта! Ашуканства, гэта значыць падман гульца, на твары! Толькі слепы гэтага не ўбачыць! Што датычыцца слота Эндорфіна! Вы самі ўводзіце грамадскасць у зман! Але не будзем далей пра гэта, у адваротным выпадку давядзецца абвінаваціць у скрыптах роўна 75-80 працэнтаў усіх казіно, якія ёсць у меню латеста!))) Усе яны гэтым займаюцца! Аргументы ясныя ў гэтым відэа, трансляцыя перайшла на скрыпт з самага 1xSlots, на іх адрас! Далей крычіце і пішыце што хочаце і пажадаеце! Я сваё слова сказаў! Грамадскасць убачыць і зробіць высновы! Галоўнае – што скажа большасць! Кожны гулец паасобку з усяго нашага ру супольнасці! Гэта галоўнае! Трохі пазней загружу відэа з арыгінальнымі трансляцыямі слотаў і як гэта павінна быць у ідэале менавіта пры прамым падключэнні да правайдэра гульні!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 6 April 2023
Паважаны Іван!Добры дзень!Я нават не зразумеў што вы спрабуеце развеяць?!))))Калі я гуляў і гуляю выключна ў лайв гульні!Паўтаруся!Гэта не слот-аўтаматы!Гэта лайв!))хай і так званы!Вашы аргументы цалкам не з той аперы тут))),ці хутчэй зусім незразумела навошта гэта!Махлярства, то бок ашуканне [...]

Павел, вы ўважліва чытаеце тое, што вам пішуць?

Я напісаў вам простую просьбу: даць таймкод, дзе быў гэты “пераход”

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013

і прашу вас не кідвацца пустымі абвінавачваннямі!

што азначае “вы самі ўводзіце ў зман грамадскасць”. Якім чынам? Што менавіта было зроблена?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013

класна зышлі ад дыялогу на пустое: “ну не будзем далей пра гэта”))))) Вы – цуд.  

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
Аргументы ясныя ў гэтым відэа

я некалькі разоў прасіў вас паказаць, дзе менавіта на відэа гэтыя аргументы. Вы разумееце рускую мову?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
Грамадскасць убачыць і зробіць высновы!

што менавіта павінна ўбачыць грамадскасць? я – таксама прадстаўнік грамадскасці і зусім нічога там не бачу (і тым болей чаго-небудзь адрознага ад таго, што бачу кожны дзень у ўласным працэсе распрацоўкі вэб-прыкладанняў).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
thee4, 6 April 2023
Зразумей, тут справа тонкая… Быў зроблены акцэнт на іншым, для гэтага і аб’ядналі і заадно змянілі назву тэмы. Ізначальна тэма была такой, “Казіно 1хСлот не прыняло выйгрышную стаўку ў гульца ў лайв-рулетцы”. а цяпер як гучыць тэма?… Правільна! Тыпа вырашылі протывапаставіць “зліўнага” [...]

Разумею цудоўна, брат! Гэта-то і засмучае! Што адміністрацыя нібы і родная па духу, а ў той жа час часам сябе паводзіць як ворагі! Зразумела, што, наехаўшы на так званае топ-казіно з топ-ліста форума, я паўтараюся, наехаў на сам рэсурс і на самую аснову яго! Але ўсё ж хочацца верыць, што здаровы сэнс і справядлівасць і праўда ў сэрцах Вячаслава і Івана возьмуць верх і яны нарэшце возьмуць новы напрамак на рэсурсе і рэальна будуць пытаць нават з так званага выпадкова якімсьці недарэчным і невядомым спосабам выбраных у першыя пазіцыі асноўнага рэйтынгу онлайн-казіно!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
Разумею выдатна, Брат!Гэта-то і засмучае!Што адміністрацыя нібыта і родная па духу і ў той жа час часам сябе вядзе як ворагі!Зразумела,што, наехаўшы на так званае топ-казіно з топ-спісу форуму, я паўтаруся,наехаў на сам рэсурс і на саму яго аснову!Але ўсё ж хочацца верыць,што здаровы сэнс і Сп [...]

Павел, КАЛІ ЛАСКА, не лейце ваду, дайце адказы на пытанні вышэй.  Вы так заўсёды рвецца патрабуеце адказаў ад іншых. Зрабіце гэта самі. КАЛІ ЛАСКА!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
Я нават не зразумеў, што Вы спрабуеце развеяць?!))))

то, што вы не зразумелі, значыць толькі тое, што вы не маеце ніякіх базавых уяўленняў пра вэб-распрацоўку. А значыць, не можаце і не маеце права рабіць якія-небудзь заявы пра нейкі падман.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 6 April 2023
то, что вы не поняли, значит только то, что вы не имеете никаких базовых понятий в веб-разработке. А значит не можете и не имеете права какие-либо заявления делать о каком-либо обмане.

Усе маю і ўсё ведаю! Толькі ўвайшоў у інтэрнэт. Дайце трохі часу! Пазней распішу і напішу і апублікую! Ад вас жа папрашу больш не аб’ядноўваць тэмы двух розных аўтараў і членаў форуму, нават у задавальненне, як вы ў прыватным паведамленні выказаліся, “з пункту гледжання UIX (карыстальніцкага вопыту) і пошукавай аптымізацыі сайта ў цэлым.” Інакш давайце тады і маю тэму з вашай любую аб’ядноўваць і г.д. і т.п.! Бязлад будзе! Адно, канечне, не разумею! Супраць мяне Вячаслаў і Иван і Айдар і Марыя і па сутнасці ўся адміністрацыя!))))) Дзякуй, што хоць не выдалілі адразу і даяце магчымасць праўду далей казаць))))) Што я маю права заяўляць і казаць – гэта мне вырашаць, адносна вашай вышэйшай рэплікі! Тым больш вы для абмеркаванняў і выказвання сваіх меркаванняў і пазіцый і правоў кожнага гульца і стварылі гэты рэсурс і форум! А цяпер зачыняеце рты кожнаму! Учора Thee 4 паказалі яму месца, мне так увогуле кажучы хаця што, тое і кажыце. Увогуле, пазней я і заяўлю і раскажу і ўсё будзе! Якраз да вечара ўсе асноўныя гульнявыя падцягнуцца!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

1xSlots, 6 April 2023
Добры дзень. Кожны радок запісу адпавядае таму ці іншаму дзеянню “пад капотам” праекта: будзь то паказчыкі аналітыкі ад Яндекс.Метрыкі, нарахаванні тых ці іншых прапаноў ад праекта і г. д. Іншымі словамі, перад тым, як абвінавачваць праект у некампетэнтнасці і адсутнасці лаяльнасці, калі ла [...]

(не)Уважаны цяпер мною асабіста прадстаўнік 1 иск слотс!Вы ўмнічаеце таму, што адміністрацыя латеста Вас адвезла на гэты раз!Па гэтай прычыне і ажылі тут!На Пытанні канкрэтныя я так ні аднаго адказу і не атрымаў!Ні Аднаго!Па сутнасці, наш Уважаны Арбітр узяў і лёгкім націскам правай кнопкі мышы і націскам на “закрыць скаргу і адхіліць” пазбавіў Вас Мойшенников ад далейшага разбірацца і нязручных пытанняў!Таксама пытанне да Уважанага нашага Арбітра і айца-заснавальніка форума Вячаслава!Чаму НЕ ДАЛІ МОЖЛІВАСЦЬ АДКАЗАЦЬ ПРЫДСТАЎНІКУ НА МАІ 4 КАНКРЭТНЫЯ ПЫТАННІ Ў МАЁЙ СКАРЗЕ да казіно ў рамках нашага дыялогу і разбіральніцтва з выслухваннем кожнай боку!???!!Ці гэта Справядліва,Вячаслаў!???!!!!!!!!!!!Па сутнасці Вы стварылі прэцэдэнт і такім чынам уся гульнявая ру грамадскасць бачыць і разумее, што на любой стадыі разбора скаргі!,Арбітр па сваім меркаванні лёгка закрывае яе!)))Нармальна ,так!?🔗Глядзім і робім Вынікі гульнявыя !

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
Усё маю і ўсё ведаю!Толькі ўвайшоў у інэт.Дайце трохі часу !Пазней распішу і напішу і апублікую!Ад Вас жа папрашу больш не аб’ядноўваць тэмы Двух розных аўтараў і членаў форуму, няхай і ў дабро як Вы ў асабістым паведамленні выказаліся “з пункту гледжання UIX (карыстальніцкага досведу) і пошук [...]

))))ну, паслухайце.. дзе вы ўбачылі, што супраць вас уся адміністрацыя? …што за звычка: усё дзяліць на сваіх і чужых?? мы робім тут адно: спрабуем прымусіць тых, хто працуе на рынку, рабіць сваю справу разумеючы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015

З Риобетом такая ж фігня была з гэтымі відэа. Ні пра што.

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
А цяпер зачыняеце вусны кожнаму!

вось гэта ўвогуле канечне – эпічная бязглуздасць. Адкрытая нахабная непрыгрытаная хлусня і неабгрунтаваныя абвінавачванні. Зачыненне вуснаў – гэта просты бан. І вы шпацыруеце сабе дзе заўгодна і што заўгодна робіце.

але! вы без праблем пішаце, выказваецеся як заўгодна (пра труны, магілы, кветкі, тапкі і іншыя сапраўды кепска ўзважаныя рэчы) і з вамі весці дыялог. Заўважце, ВЕЛЬМІ паважліва.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
AydarKaribullin, 6 April 2023
З Риабетам была такая ж лухта з гэтымі відэа. Ні пра што.  

І што?! Што ад мяне залежала – я зрабіў і дзе мог відэа і скаргі размясціў! Яны хутка вось-вось растварацца! І флінт іх ганебны Скрыптовы і яны самі! Гульцоў яны ўсіх сваіх ключавых выціснулі як маглі і страцілі! Іх па сутнасці ўжо няма!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 6 April 2023
вот это вот вообще конечно – эпичная ерунда. Откровенная наглая неприкрытая ложь и беспочвенные обвинения. Закрытие рта – это простой бан. И вы гуляете себе где угодно и что угодно делаете. но! вы без проблем пишите, выражаетесь как угодно (про гробы, могилы, цветы, тапки и прочие реально п [...]

свабоды, магчыма? Гэта Вы не прыцягвайце за вушы мая перапіска з сапортам якога-небудзь казіно і з Вамі асабіста!Ці аднаму форумчаніну і тым БОЛЕЕ супрацоўніку нашай адміністрацыі з майго боку было хоць што-небудзь падобнае?!Папрашу скрыншоты ў СТУДЫЮ!а што я там пішу ў звычайным жыцці і каму хачу – гэта мая асабістая справа, уласна як і кожнага з нас!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013

@pavel555 і я вам больш скажу. Вы крадзеце рэальна неверагодную колькасць часу ў чужых людзей, якія ўвогуле вам нічога не павінны: не слухаеце нікога, нічога не хочаце бачыць, нічога не ўспрымаеце. Людзі ў гэты час маглі б зрабіць вялізны аб’ём сапраўды карыснай працы. Але вы без прыпынку спальваеце свой час. І ўсіх навакольных!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013
гробы, магілы, кветкі, тапкі і іншыя сапраўды дрэнна ўзважаныя рэчы  ?!Гэта Вы не прыцягвайце за вушы маё зносіны з сапортам якога-небудзь казіно і Вамі асабіста!Аднаму ці форумчаніну і тым больш – супрацоўніку нашай адміністрацыі – з маёй боку было хоць што-небудзь падобнае?!Папрашу скрыны ў [...]

Павел, гэта называецца лiцэмерства

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 6 April 2023
@pavel555 і скажу вам болей. Вы крадзеце рэальна невымяральна часу ў чужых людзей, якія па вялікім рахунку вам увогуле нічога не павінны: не слухаеце нікога, нічога не хочаце бачыць, не звяртаеце ўвагі. Людзі ў гэты час маглі б зрабіць вялізны аб’ём сапраўды карыснай працы. Але вы без прыпынку [...]

Яшчэ кінуць з тысячу сумленных гульцоў Вы маеце на ўвазе?! Гэта безумоўна, Іван! Яны так і робяць і працягваюць рабіць! Іван! Вярніцеся на Светлы бок сілы! Да вас пачаў прыцягвацца цёмны бок, і гэта адчувальна прыкметна! Добра заўсёды перамагала Зло! У любым яго праяўленні! Не ідзіце ўразрэз са сваёй Сумленнем! Вы ж выдатны хлопец па сваёй прыродзе! Якраз пра двухлікасць! Вы яе і праяўляеце цяпер па сутнасці! А вінаваціце мяне па нейкай прычыне!))) Ідучы супраць сваіх жа калісьці выстраеных прынцыпаў і поглядаў! Па сутнасці супраць сябе самога ідзеце!

І так! Я ў жыцці ні капейкі чужога не ўзяў! Для мяне гэта недапушчальна па прынцыпе!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12.07.2013

у цэлым, я прасіў вас ужо на дзясятак пытанняў даць адказ.

вы далі на 2,5 і яшчэ вады налілі 3 цыстэрны.

Таму просьба раз: закрыць нарэшце флуд.

папрасіў два: даць адказы.

папросьба тры: ўсмірыць у сабе бясa і зразумець, што калі так і далей будзе працягвацца ўсё, то я вас асабіста пастаўлю на прамадэрацыю.

і потым не трэба перакідваць на грамадскасць, на тое. што нехта нешта пачуе і гэтак далей.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 6 April 2023
а ўвогуле, я прасіў вас ужо на дзясятак пытанняў даць адказ. вы далі на 2,5 і яшчэ вады налілі 3 цыстэрны. Таму просьба раз: закрыць нарэшце флуд. прашэнне два: даць адказы. прашэнне тры: усмірце ў сабе бясa і зразумейце, што калі так і далей будзе працягвацца ўсё, то я вас асабіст [...]

Трошкі пазней дам!І Вы ведаеце, што так і будзе і за кім бы ні, а за мной не заржавее!!У мяне няма 10 рук і 3 галоваў ,Іван!У мяне яшчэ свой бізнес тут і свае справы.І так у двух двух маніторах зараз сяджу.еще і ноўтбук на стале!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16.10.2015

Павел555, ты шызадзіш. Табе трэба лячыцца.   У цябе сапраўды з галавой нейкія траблы. Відавочна абвастрэнне на вясну пайшло. Я па-іншаму не ведаю, як гэта назваць. гэта поўны піздэц. Бля, гэта проста кромешны піздэц.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

IvanPronin, 6 April 2023
а ў цэлым, я прасіў вас ужо на дзесятак пытанняў даць адказ. вы далі на 2,5 і яшчэ вады налілі 3 цістэрны. таму просьба раз: закрыць нарэшце флуд. prośba два: даць адказы. prośba тры: стрымаць у сабе бяс і зразумець, што калі так і далей будзе працягвацца ўсё, то я вас асабіста пас [...]

На Прэмадэрацыю за Што паставіць ?! За Праўду?!))) Флудом называеце мае меркаванні і доказы?! І ўвогуле кожнае маё слова ў тэме, якую вы самі ж і дазволілі мне адкрыць!))))) Ці забылі голас вашага прадстаўніка Марыі, то ёсць ваша ж дазвол, агучанае мадэратарам Марыяй!?! Таму, што хачу – тое і пішу тут, па сваім разуменні, вядома ж без забароненага па правілах рэсурсу! Як можаце мяне на прэмадэрацыю ставіць тады і за што?! Карыстаючыся сваёй Уладай галоўнага Аднамінастратара?!

Таксама пішу ўсё на відэа. Як толькі выдалеце ўсе мае відэа і тэмы і мой акаўнт, то для нашчадкаў усё роўна ўсё застанецца. Ацэняць хто за Праўду, а хто за Крыўду! Да таго ж запісаў усё па 1 икс слотсу па тэме зносін з прадстаўнікамі гэтых казіно (топавых ха-ха-ха), каб заадно ў Кюрасао і на іх заяву падаць разам з Плейфортунай, якраз доказныя 100-працэнтныя ў мяне цяпер ёсць і па тым і па гэтым!

MariyaKonor 3 Кастрычнік 20:10
@thee4 Не, нельга. Карыстальніку быў прапанаваны варыянт – стварыць блог на сайце або тэму на форуме, дзе ён можа размяшчаць усё, што яго душа пажадае. Ну амаль усё. акрамя забаронаў на нашым форуме.                 Іван!           Пытанні?!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...