У Scoobybet скралі баланс на 650к
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
1 December 2023
ад
Bablozlo
|
357 Адказаў
|
11,608 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Маладзец хлопец, часам бывае складана змагацца з казіно ў спрэчных пытаннях. Адміны лсб малайцы, што вырашаюць такія праблемы.
Напісалі на пошту, маўляў правяраюць гульню ў правайдэра, увага Yggdrasil, а гуляў-то я ў No Limit))
А і яшчэ сказалі, маўляў прышліце селфі і лісток з сённяшняй датай, маўляў кожны раз новая праверка для іх, але момант у іншым, мае докі, якія я адправіў, яны да гэтага часу не праверылі
Другая серыя што ці?
Надзеюся, што не. Я ўсё адправіў, усе рэплэі ёсць, прайшло амаль 48 гадзін, а ўсё ніяк праверыць не могуць, напісаў на пошту, чакаю тлумачэнняў па ўсіх момантах
цяпер пачакай… яшчэ скажуць, што верыф адзел на выхадных не працуе і сядзь да панядзелка
спачатку мы ўсё праверылі і вярнулі выйгрыш, потым кажуць мы адправілі запыт і скідваюць скрын з Югдрасілем, дзе я увогуле не гуляў, таксама не зразумела па вэрыфе, і так даслаў больш дакументаў, чым трэба, яны просяць окей, але яны нават тое не праверылі
Паказваюць цячэнне і абвастрэнне сваёй “хваробы” і пацвярджаюць дыягназ “нячалавека-нядасканальнікаў ад свету он-лайн небізнеса”!Рэгрэс, так сказаць, у іх відавочна ідзе))))!!!!Дэградуюць таксама ўсе па-рознаму))))!
Ты падрыхтаваў даведкі з бальніцы і з ветклінікі з аналізамі свайго ката, дарэчы)?! Могуць жа папрасіць таксама! Або хатняга Рэкса! Ну а QR-код, што ты не хварэеш на каранавірус і ўвогуле з пнд, так гэта як за здароўе могуць патрабаваць! а КАЛІ БЕЗ ЖАРТАЎ, то гэтыя нягоднікі не ўлічылі, што ру кам’юніці самае моцнае на шарыку пад назвай Зямля! Сіла наша ў Праўдзе жа!
Пашліце ім ад усяго нашага супольніцтва!
Галоўнае, каб далі адмашку на вывад выйгрыша, а тое, што перапуталі правайдэра – да і х… хрэн з імі)
4 дакументы па 3 пунктах, якія адпраўіў, верыфікавалі, усё зялёным, думаеце верыфікаваны? а фота і фіга, цяпер просяць сэлфі з пашпортам і сённяшняй датай, гэта тое сэлфі, якое вось літаральна зараз праверылі і якое было загружана пазаўчора апоўначы.
Сябар, рабі тое, што яны просяць, яно таго варта, цярпі!)
так і раблю, проста бред, яшчэ і кажуць югдрасіль нібыта правяраюць, я там і не граў, падаецца, нідзе, не кажучы ўжо пра выйграшы)
На будучыню думаю ты ў правераныя казікі рабіць будзеш, а так цярпення і толькі цярпення.
дзякуй, проста так не сяджу, ужо дакі па ўсіх 3 пунктах верыфікавалі, дадатковы для адрасу адаслаў і яго верыфікавалі і вось яшчэ адно селфі адаслаў
Як жа доўга яны цягуць, многія ўжо проста ў 0 усё злілі б, як можна так доўга цягаць верифікацыю і, самае галоўнае, выплаты, яшчэ ніводнага траншу не атрымаў, хоць і заказываў выплату і ўсе асноўныя докі пацвердзілі…
Як депы браць, то гэта за 1 секунду, як выплаты ўжо блін 3 дні ні аднаго транша атрымаць не магу. 7 гадзін таму напісалі мне “Добрай раніцы”. Пішу ім у чаце маў што з выплатамі, чаму маўчаць на пошту ўжо штук 10-20 лістоў адправіў, кажуць іх няма, яны напішуць табе раніцай. Калі раніцай, калі ў іх яно 7 гадзін таму наступіла? Да колькі можна, у чаце адны адгаворкі пішам на пошту, ну пішу я і толькі, на 10-20 паведамленняў атрымліваю 1 бязсэнсоўны адказ, які не нясе сэнсу, тыпа югдрасіля і прысылай селфі з датай, калі докі 20 хвілін таму зацвердзілі і маў у іх у фін аддзеле ўсё роўна няма цяпер каго, тыпа напішуць раніцай. Класнае казіно з вялікім анлайнам, дзе на выплаты ідзе пару гадзін у дзень….🤬
Спецыяльна гэта ўсё робіцца, каб у гульца нервы здалі і ён усё зняў/зліў! Накажы іх
Трымайся, чакай вывядзення, пераломай гэтых недаканцаваных упыроў!
трымаюся, вядома, ні аднаго спіна не зроблю, ні адной бонускі не куплю, дакументы ўжо верифікавалі і прапіску і пашпарт і селфі, прапіску прычым двума дакументамі адразу, верифікавалі а праз 20 хвілін пішуць, скіньце маўляў нам зноў селфі і дату і знікаюць, выйдуць сказалі заўтра пасля 14 па мск, жесть, фактычна цэлую сутку чакаць
Ну Надзея памірае апошняй. Ідуць жа насустрач з невялікімі сумамі, хоць і прэтэнзіі розныя да казіно маюць месца🙂
Яны плаціць проста не хочуць, тым больш бачылі, што ты працягваў гуляць і чакаюць, каб ты прайграў. Будуць ігнараваць, доўга адказваць і верыфікаваць, усімі спосабамі выводзіць цябе з цярпення. Ты і сам разумееш, але нагадаю яшчэ раз: не гуляй, увогуле нічога не адмяняй з вывадаў, проста чакай. Калі ты зліеш, нікому горш не зробіш, акрамя сябе.
Так, Міша правільна кажа. Я сам зліваўся ў покеры і аўтаматах 1500 баксаў. Яны рады, депал 10 баксаў.
Ікс круты:)
🔗