У Scoobybet скралі баланс на 650к
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
1 December 2023
ад
Bablozlo
|
357 Адказаў
|
11,531 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітаю, форумчане, не паспеў апублікаваць скрыншот заносу і радасную тэму, як казіно scoobybet.com нагла спісаала 650 000 рублёў са рахунку, налічыўшы 35 000, спаслаўшыся на памылку.
У той дзень я зрабіў каля 7 дэпазітаў па 25000 рублёў. Круціў розныя слоты, многа купляў бонусаў у розных слотах. Зайдзіў у слот Mental, купіў каля 30-50 бонусаў, яны асабліва не давалі, але ў выніку я злавіў добры выйгрыш ~440x ад сумы пакупкі. Пакруціў яшчэ слоты і паставіў на вывад. У выніку праз 1 гадзіну спісалі баланс, быццам бы ў мяне была памылка і памылковае налічэнне і я выйграў то ці 35к то ці 36к па-рознаму, а астатняе яны спісалі, маўляў памылка.
Гэта значыць усё, што я прайграў і прайграю заўсёды – гэта нармальна, а адзін раз выйграў – гэта ў іх, бачыш, “вірус” і памылка.
Што рабіць пакуль не ведаю, чакаю зваротнай сувязі ад Вячаслава Леніна, на яго ўся надзея!
Яны яшчэ і зьдзекуюцца, маўляў, калі нават зноў выйграеце, мы спішам ???
“Блін,бонусы былі дрэнныя ў цябе…” Гэта што, сапраўды нармальны адказ падтрымкі?
А тут яны цябе просяць чтоб ты ўсе гэтыя заліў назад,і баюся што на гэтыя 35000 яны цябе таксама апрокінуць
А пра багі ў слотах,у іх сесія з ноўліта ёсць і ёсць рэплэй,паглядзі яго
Якісьці скам-праект, падтрымка на ўзроўні школяроў.
Air справа кажа,в рэплэеры калі ёсць выйгрыш то ўжо не адкруцяцца,зразумела могуць і яшчэ што прыдумаць
Нядоўга музыка грала)
Падтрымка, канешне, топчык, не хапала напісаць пасля “ты выйграў 35000” лол кек чэбурэк)
“сістэма заўважыла дэфект, а затым спісала іх” (с) усё што трэба ведаць пра скубибет 😵
Гэта фіяска братан…
час дакладны выйгрышу ёсць, можна прама у ноулимита паглядзець, такі выйгрыш жа бачаны
відэа рэплея ёсць, рэплей ёсць, леніну адпраўлю ў лічку
Мне таксама даводзілася з імі размаўляць праз тп. Яны італьянцы, я так зразумеў(Адказы спачатку былі па-італьянску, а потым ужо на ломанай рускай)
апрача таго, што “сістэма па памылцы зарахавала выйгрыш” ім бы варта было дадаць што быў “глюк пры рэгістрацыі аккаунта”(с)
а так буду сачыць за развіццём падзей, канечне🤐
Ага і рэплэй на афіцыйным сайце прывідны))
Усё там сумленна. Цябе проста хочуць кінуць.
Шкада.
А дарэчы, яны пісалі тыпа памылка, адразу залічыліся і спісаліся 600к. Але спісалі ў выніку 615к. Плюс я выйграў тыя 730к і гуляў спакойна яшчэ пару гадзін, але нічога не круціла і якая тады гэта памылка, калі яны спісаліся дакладна праз 1 гадзіну пасля таго як я нагуляўся і паставіў на вывад. Прычым спачатку спісалі 600к з балансу, увага! Часткамі, так яшчэ і 50к пасля адміністравалі. Нешта ўвогуле не складаецца і рэплэй ёсць і вірусы ў іх нейкія
Ага, італьянцы, для якіх выплаціць 2 зарплаты па 3.5к$ еўрапейскіх – гэта праблема)
У гульнях з ліцэнзіяй не можа быць памылак, відавочна нешта не тое.
так дастаткова іх паведамленняў прачытаць “блін”, “гэта падобнае на вірус”, “ты няправільна выйграў, не тое, што ў цябе напісана, а тое, што мы ўручную спісалі і нарахавалі”
ТС кінь нам рэплей выйгрышу калі можна
так, можна, ён ёсць у скарзе, продублюю сюды fan.nolimitcity.com/replay/kukobabuzedudanogoserizezisuanaya у томб стоне бачыў рэкорды па х300 000 вось там заносы – такія заносы, з 20р адразу 6млн
з 20 года штодня амаль граў і бонусы купляў і ў слоты, нічога нармальнага не было, у CS:GO яшчэ тады кейсы круціў тысячамі, а падаў шлак, з 5000 дэпаў, вывадаў хз 2-4 максімум, усю грашзі зліваў у розных казіно, набраў кучу доўгаў і гэта, лічы, рэкорд пакуль па памнажэнню за ўвесь час, да гэтага максімум 5кх было па 20 цэнтаў, не раю гуляць, калі не лудзікі, за гэтым заносам стаяць 3 гады спаленых нерваў і попы))
Пішы ім што гульня ішла з афіцыйнага сервера ноуліміта,ёсць рэплэй і калі памылка на баку правайдэра хай яны зробяць запыт да іх ,і прышлюць табе адказ з тым што памылка была не па віне казіно,у супрацьлеглым выпадку тут махлярства сто адсоткаў
не, гэта не памылка) таварыш Ленін ужо напісаў, ліцэнзія ёсць, паўтор ёсць. Калі гэта нібыта памылка на далёка не самы вялікі ікс, то ўсе топы трэба зносіць, не, тут менавіта казіно спрабуе сыграць на непісьменнасці і сваёй нахабнасці. У іх у месяц 300к трафіку і што яны мне не могуць выплаціць сумленна выйграныя 7к$ ? могуць, канешне, і лёгка
ў выйгрышным спіне множнікі 200 памнажаюцца ці што? чота па адчуваннях вельмі многа дало
А сам што з правайдэрам не калякаў, што ў казіно вірусы і фризы розныя? Можа казіно перабірае палець у свой бок
Жалобу падаў, але пойдзе ці казіно на сустрэчу?